Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Aralık 2018, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Güven duymaktan ve ona bağlanmaktan kaçınıyorsunuz. Oysa o bu ilişkiye gözü kapalı, hiç bir şeyi sorgulamadan girmeye hazır. Aşk konusunda yaşadığınız deneyimler endişeler duymanıza neden oluyor gibi.

Önümüzdeki günler içinde tıkanacağınız bir konuda akıl verenleriniz çok olacak. Önyargısız yaklaşabilirseniz, içlerinden bir ikisinin iyi niyet taşıdığını göreceksiniz. Yakın zamandaki bir özel görüşme, sizin için çok önemli.

İhtiyaç duyulan bir paranın ortak bir tanıdıktan alınabilmesi için sizin aracılık etmeniz istenebilir. Güvenli ilişkiler içinde ama riskli bir alanda bazı sıkışmalar söz konusu olabilir.

Güvensiz ve çekimser davranışlar hak edilmeyen hayal kırıklıkları yaşatabilir. Bu günlerde yeni tanışmalara sıcak bakmalı, dostluk niyetlerine açık olmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünlerde aniden karşınıza çıkan bir konuda karar vermeniz gerekecek. Karar verirken zorlanacaksınız, ama vereceğiniz karar isabetli olacak. Sizi dolaylı da olsa çok ilgilendiren bir konuya acil olarak müdahale etmeniz bekleniyor. Ne enerjiniz ne de zamanınız uygun. Yine de ısrarlara boyun eğebilirsiniz. Yapmayı tasarladığınız şeyleri tutkuya dönüştürmekten çekinmelisiniz.

25 Aralık 2018, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar saat 03:32 Merkür-Neptün görünümü, gayet aktif bir şekilde insanlarla bağlantı kurabiliyor, bir çok kişiye bilgi ve deneyimlerinizle yol gösteriyorsunuz. Fakat para konusunda hesabınızı bilemediğiniz için, zorlanabilirsiniz. Saat 12:45 Ay-Jüpiter görünümü, ilişkinizi gözden geçirmenizi sağlıyor. Bir şeylerin yerli yerine oturması sizi memnun eder. Bu saatte alınan haber veya yaşanan gelişmeler ilerisi adına sizi umutlandırır. Saat 20:06 Ay-Merkür görünümü, ilişki konularında yoğun bir iletişimin göstergesidir.

25 Aralık 2018, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün ruh hali: Dikkat çekiyorsunuz! Düşünceli bir gün geçireceksin. Kafanda büyük planlar var. Ama bir yandan ?bunları ne için yapıyorum?? diye sormaktan kendini alamıyorsun. Bu yüzden bugün yolunda gitmeyen en ufak bir şey olduğunda, isteklerinden tamamen vazgeçebilirsin. İlgilenme fırsatı yakalayamadığın insanlarla olan ilişkilerini düzeltmek adına harekete geçiyorsun. Evli ya da ilişkisi olan bir Kova burcuysan, değer verdiğin kişiyle davete katılabilirsin. Her ikiniz de oldukça dikkat çekeceksiniz. Son zamanlarda kendini bir hayli yorgun hissediyorsan, biraz kendine yönelmelisin. Başkalarının dertlerine çok odaklanıp kendini yeterince ihmal ettiğini fark etmelisin.

25 Aralık 2018, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Güven ihtiyacınızın arttığı bugün, korkularınızı ve endişelerinizi bir kenara koymalı olaylara karşı daha objektif yaklaşmalısınız.

25 Aralık 2018, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizle ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Bugün kendinizi karşınızdakine ifade etmekte zorlanabilirsiniz. Tartışmalara karşı daha sakin olmalısınız. Gün içinde sizi uğraştıran durumlar ortaya çıkabilir. Sorumlu olduğunuz işlerinizi daha iyi hale getirmek için revize edebilirsiniz. Akşam için planlarınızda değişiklikler olabilir.

25 Aralık 2018, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Haftanın başı olması nedeniyle yapmanız gereken işler ve sorumluluklar artabilir.

25 Aralık 2018, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Hemhem de özel hayatınızda yepyeni gelişmeler meydana geliyor. İlginç fikirler üretebilir, alışılmışın dışındaki konular üzerinde çalışabilirsiniz. Fikirlerinizi uygulamak için harekete de geçebilirsiniz.

25 Aralık 2018, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Eş ya da partnerinizle meşgul olabilirsiniz. Gün boyu sosyal çevrede olmak isteyebilirsiniz. Önemli alışverişler, ilgi alanınıza giren konularda merakınızı tatmin edecek gelişmeler olası.

25 Aralık 2018, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Merkür ile Neptün arasındaki zorlu etkileşim kazanç ve harcamalarınıza çok dikkat etmeniz gerektiğini gösteriyor. Hesaplarınızı iki kere gözden geçirmekte fayda var. Gereksiz yere yüksek bir para ödeyerek kalitesiz bir ürün alabilirsiniz. Bugün dijital ürünler satın almamakta fayda var.

25 Aralık 2018, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayatınızdaki ani değişiklikler sizi derinden etkiledi. Herşey birdenbire olmuş gibi geliyor. Oysa uzun zamandır bunu içten içe hazırlıyordunuz. Önümüzdeki günlerde çok daha keyifli olayların gerçekleştiğine tanık olabilirsiniz. Aşkta da bir karar arifesindesiniz.

25 Aralık 2018, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
00° 08' 27" R
Ay
Terazi
26° 55' 54" R
Merkür
Boğa
06° 41' 39"
Venüs
Boğa
26° 06' 24"
Mars
Koç
15° 20' 23"
Jüpiter
Boğa
28° 45' 22"
Satürn
Balık
18° 07' 34"
Uranüs
Boğa
23° 31' 38"
Neptün
Balık
29° 26' 45"
Plüton
Kova
02° 01' 46"
Chiron
Koç
21° 44' 28"
Lilith
Başak
25° 35' 58"
True Node
Koç
14° 55' 58"
Son Güncelleme : 20/05/2024 19:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>