Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Mart 2017, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Romantik eğilimlerinizin yüksek olabileceği bir gün. Venüs, duygularınızı depreştirebilir ve geçmişe bağlı hisleriniz aşk konusunda gerçekleri görmenizi engelleyebilir

Kritik bir gündesiniz. İş yerinizdeki gelişmeler sinirlerinizi zorlayabilir. Tarafsız ve soğukkanlı olmaya bakın. Bu gerginlikler aile yaşamına da yansıyabilir. İletişimin hızlı aktığı ve sözlerinizin dikkat çekeceği bir gündesiniz.

Ay ın durumu eşinizin desteğini birçok konuda görebileceğinize işaret ediyor. Yakın çevrenizde yeni insanlarla tanışabilir işbirlikleri için harekete geçebilirsiniz.

Hareketli bir gün sizi bekliyor. Kısa yolculuklar ve yeni sorunlar söz konusu. Değişikliklere açık olmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çevrenizde, alıngan olduğunuz, küçük sorunları büyüttüğünüz şeklinde düşünceler geliştiriyorsunuz. Son zamanlarda sorun ettiğiniz birtakım olayları yeniden ele almanız ve değerlendirmeniz, sizi daha esnek tavırlara yöneltebilir. Merakla beklediğiniz bazı haberlerin, dolaylı yolla size ulaşması söz konusu. Bu anlamda sevinçleriniz olabilir.

25 Mart 2017, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar, saat 08:56-13:06 arasında Ay, burcunuz üzerinde boşlukta ilerleyecektir. Her şeyi yeniden gözden geçirmeniz anlamında bir mola gibi düşünmekte yarar var. Bu işinize yarayabilir. Aksaklıkları veya gözden kaçanları rahatlıkla tespit edebilirsiniz. Yeter ki görmek isteyin. İnanın sizi rahatlatacak birçok detayın farkına varabilirsiniz. Saat 13:06 Ay-Balık burcu seyri, ruhsal çalışmalar ve bu alandaki yeteneklerimizi değerlendirme, finansal konularda hesabı bilme yönünde önem taşıyor. Saat 13:17 Güneş-Venüs kavuşumu çevremizle ilişkimizi, seyahatleri, evimizle ilgili işleri ve partnerimizle alakalı konuları işaret ediyor. Belki bir çok şey, yerli yerine oturmuyor veya diyelim ki, bizim kafamızı kurcalıyor. Venüs gerilirken her şeye yeniden bakmak yararlı olur. Saat 16:20 Ay-Kuzey düğüm görünümü, gelir-gider dengesinin gözetilmesi, maddi ve manevi anlamda tevazu içinde yaşanması, verici ve cömert davranışlarımızın da, geleceğimizi düşünerek ayarlanmasının önemli olduğunu gösteriyor. Huzur bulacağımız, güzellikleri paylaşacağımız bir cumartesi geçirmemiz dileğimle,

25 Mart 2017, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, aklında olmayan veya hiç tanımadığın birisine ilgi duymaya başlayabilirsin. Bu heyecanı sevebilirsin.

25 Mart 2017, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yorgunluklarınızı bir kenara bırakmak ve kendinize zaman ayırmak isteyebileceğiniz bir gün. Ortaklık projeleriniz gündemde olabilir risk almamaya özen gösterin.

25 Mart 2017, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yetenekleriniz üzerinde daha fazla düşünebilirsiniz. Hemen bir sonuca ulaşamasanız da, parasal konular önemli olabilir.

25 Mart 2017, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Fırsatlar başınızda uçuşacak. Maneviyatla başlayıp, maddi kazanca dönebilecek fırsatlar var. Olayları akışına bırakın ve gereken hamleleri yapın. Kısmetler geliyor.

25 Mart 2017, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde iletişimden yana muazzam fırsatlarınız varken, beklediğiniz bir haberi alabilir, yeni bir flört teklifini değerlendirebilir, ilişkilerinizde romantik görüşmeler gerçekleştirebilir ve sevgi dolu konuşmalar yapabilirsiniz. Görüşmeler, sosyal çevre, seyahatler ve eğitimler konusunda desteklendiğiniz bir zamandasınız.

25 Mart 2017, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yakın çevrenizde fırsatlarınız yüksek olabilir. Kafanıza güzel fikirler, ilginç çözümler gelebilir. İşlerinizde sıkıntı yaşıyorsanız bu sorunlardan kurtulmanın yollarını bileceksiniz.

25 Mart 2017, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay bugün de sizin burcunuzda ilerlemektedir. Ancak hem biraz tembellik etmek isteyecek hem de sabah başlayıp öğle saatlerine kadar devam edecek olan Ay boşluğu nedeniyle yaptığınız eylemler havada asılı kalıyor etkisi verecektir.En iyisi sabah saatlerinde bütün işlerinizi temizleyip günün geri kalanında akışta kalmak, dışarıda vakit geçirmek ve mümkünse zihinsel davranmaktan çok fiziksel aktivitelerle bedensel egzersizler yapmak olacaktır. Bilinçaltı fenomenlerinizde takıntı yapmaya eğilimli olacağınız durumlar mevcut.

25 Mart 2017, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, görev ve sorumluluklarınız ön plana çıkmaya başlayabilirler. Ancak, siz, bunlarla ilgilenecek istekliliği ve enerjiyi kendinizde bulamayabilirsiniz. Hobilerinize yönelme, eğlenme veya dinlenme isteğinizde artış olabilir.

25 Mart 2017, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 14' 33" R
Ay
Koç
05° 47' 39"
Merkür
Koç
19° 37' 19"
Venüs
Boğa
07° 07' 01"
Mars
Koç
03° 32' 54"
Jüpiter
Boğa
25° 07' 09"
Satürn
Balık
16° 59' 58"
Uranüs
Boğa
22° 37' 56"
Neptün
Balık
29° 03' 14"
Plüton
Kova
02° 06' 09"
Chiron
Koç
20° 56' 08"
Lilith
Başak
23° 53' 18"
True Node
Koç
15° 24' 33"
Son Güncelleme : 05/05/2024 09:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>