Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Nisan 2016, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Seviyeli, seviyesiz diye koyduğunuz birtakım kaba sınırlar kimi ilişkilerden rahatsızlıklar duymanızı hiç gerektirmiyor. Adına aşk diyemediğiniz bazı etkilenişimler size yararı olabilir.

Zor günlerden geçici olarak kurtulurken yeni gerginliklerin hazırlığını yapıyorsunuz. İstikrar için çabalarınız yeterli olmuyor. Koşullar, birçok insan gibi sizin de umutlarınızı sınırlayabiliyor.

Tahsilattaki problemlerinizi, ödemelerinizi geciktirerek dengelemeye çalışmanız, düşündüğünüz kadar ilkesizlik görünmüyor. Uyguladığınız sıkı ekonomi politikasının aldığı tepkilerden üzüntü duyacak durumda olmadığınızı biliyorsunuz.

Bir bağlantınızla, bir daha hiçyapamayacak şekilde gerginleşiyorsunuz. Bugünlerdeyaşamınızda daha bir sakin olmanız gerekecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İç huzursuzluğu yaşadığınız bir konuya daha kararlı ve moralli yaklaşmanız gerekiyor. Bu morali yakalayabilmeniz için, değişik cepheden bakan fikirleri önemsemek durumundasınız. Sosyal yaşamınızda birtakım becerilerinizin karşılığını görebileceğiniz bir gün. Verimli yakınlaşmalar ve yeni fırsatlar sizi etkileyebilir. Biraz uç görünen düşüncelere ilgi duyabilirsiniz.

25 Nisan 2016, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar Saat 08:45 Ay-Mars kavuşumu arkadaşlarınızla ortak bir aktivitenin, yeni ve oldukça hızlı bir şekilde tanışmaların, maceraların, spor aktivitelerinin, bir projeye adım atmanın, bir işi başarıyla halletmek için öne çıkmanın işaretçisidir. Sosyal hayatla temasınız bir hayli yoğunlaşır. Özgürce kendinizi ifade edebilirsiniz. Bir eylemde bulunmak için bir çok kişiyle bir araya gelebilirsiniz. Bu enerji, maceraya atılmanın göstergesidir. Spor karşılaşmaları, fanatik hareketler, inandığınız bir şeyin peşinden gitmeler bu kavuşumun etkisi altında gayet kolaylaşır. Enerjinizi tek bir alana yöneltmeniz halinde ok yaydan fırlamış gibi hedefinize koşarsınız. Saat 14:26 Ay-Neptün görünümü, maddi konularda  ve günlük planda yapılacak işler üzerinde  düşünebiliriz. Ödenecekler, alacaklar üzerinde bütçemizi gözden geçirebiliriz. Biraz kafamız dolu şekilde uyumaya çalışabiliriz. Saat 18:42 Ay-Jüpiter görünümü, ortaklaşa yapılacak işler, projeler veya kişisel anlamdaki girişimlerimiz üzerinde düşünmemizi sağlıyor. Her ayrıntıyı önemseyeceğiz. Aslında isteğimiz özgür olmak. Fakat gerekiyorsa, başkalarından da destek isteyebiliriz. Saat 22:47 Ay-Satürn kavuşumu etrafımızdaki insanları ciddi şekilde gözlemlediğimiz zamandır. Hem saygı görmek hem kıymetli bulunmak hem de yaptığımızın işin başarılı olmasını isteriz. Kendimize güvenirsek, bildiklerimizden emin olursak, insanların bizi dikkate alacaklarından şüpheniz olmasın. Olumlu yönde değerlendireceğimiz bir hafta geçirmemiz dileğimle,

25 Nisan 2016, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, maddi ve manevi olarak iyi bir gün geçireceksiniz. Yönetici gezegeninizin size zorluklar çıkarması sonucunda, arkadaşlarınız arasında iletişim kopukluğu yaşayabilirsiniz.. Yaşamınızda oluşan aksilikler karşısında huzursuz olmanız için neden yok. Ayağınıza gelen şansı kullanma konusunda tereddütler yaşamak yerine, önce girişimciliğinizi ön plana çıkarmalısınız.

25 Nisan 2016, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Önümüzdeki üç hafta boyunca, evinizi, yaşadığınız yeri, gayrimenkullerinizi veya ailenizi ilgilendiren konularda yanlış anlaşılmalara ve aksiliklere açıksınız. Aile üyelerinizle veya evinizle bağlantılı kişilerle yüzyüze gelmeniz gereken konular varsa biraz ertelemenizde fayda var. Bu sayede olayları farklı açılardan görebilir ve yanlış anlaşılmaların önünü kesebilirsiniz. Zira, Merkür düzeldiğinde konuşmak daha kolay olacaktır.Yazdığım başlıklar 28 Nisan'da geri harekete geçecek Merkür gerilemesinin etkisi. Gerilemenin iletişimsel sorunlar, bilgisayarlar, elektronik ve elektrikle ilgi problemler, kaybolan evraklar v.b. etkilerini haftalık yazımdan okuyabilirsiniz. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın...

25 Nisan 2016, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Geleceğinizle ilgili planlarda kafanız karışabilir. Sosyal konularla ilgilenebilirsiniz. İş hayatınızdaki konulara daha gerçekçi yaklaşabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konuları tamamlamak için mücadele verebilirsiniz. Arkadaşlarınıza zaman ayırabileceğiniz bir gündesiniz. Duygusal konularda yıpranmalar olabilir. Sakin kalmaya çalışın.

25 Nisan 2016, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Çevrenizden ‘sen değiştin' sözlerini duyabilirsiniz. Kulak asmadan yolunuza devam edin. Bugün kimsenin sizi yönlendirmesine izin vermeyin.

25 Nisan 2016, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca artan motivasyonunuz ve enerjinizle elinizi attığınız her işi kolayca halledebilir, ilişkilerinizde sevgi dolu yaklaşımlarınızla dengeleyici bir rol üstlenebilirsiniz. Kişisel gelişim, eğitim öğretim, danışmanlık, yabancı ülkeler ve yolculuklardan fayda sağlayabilirsiniz.

25 Nisan 2016, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Arkadaş ortamlarınızda bugün kendinizi iyi hissedeceksiniz. Yakın çevrenizden alacağınız destekle, bugün hayatınızda değiştirmek istediğiniz konular üzerine yoğunlaşabilirsiniz.

25 Nisan 2016, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Arkadaşlıklar ve sosyal birlikteliklerin canlı geçeceği bir gündesiniz. Ait olduğunuz gruplara kendi fikir ve keşiflerinizi rahatlıkla aktarabilirsiniz. Samimiyetin değerini kavrayacaksınız. Mesleki kazanımlarınızı yönlendireceğiniz alanları belirleyebilirsiniz. Ancak gün içinde davranış biçimlerinizdeki abartı dozunu arttırmamaya özen göstermelisiniz. Genel olarak ise; Ay bugün tüm gün Yay burcunda kalacak. Bugün kolay kolay yerinizde duramayacağınız, oldukça hareketli olacağınız, canınızın istediği şeyleri yapmak üzere özgür kalmak isteyeceğiniz, yapılması gerekli işlere odaklanmakta zorlanabileceğiniz bir gün. İç mekanlardan ziyade geniş, ferah, havadar alanlara çıkmak görev ve sorumluluklardan uzaklaşmak isteyebilirsiniz. Duygusal tepkilerinizi kontrol etmekte zorlanabilirsiniz. Otorite figürleri ile fikir ayrılıklarına düşmek mümkün. Disiplinli, sebatlı ve odaklı olmakta güçlük çekebilirsiniz. En iyisi çalışmaya sık aralar vererek, arada yürüyüş yaparak veya zihinsel anlamda monotonluktan kurtulmak için farklı konularda okuyarak, izleyerek ve sohbet ederek bu günü en iyi şekilde değerlendirmeye bakın. Yollarda ve trafikte hızdan uzak durun. Ani hareketler yapabilecek sürücülere karşı dikkatli olun.

25 Nisan 2016, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, yakın çevrenizden bir kişinin veya dahil olduğunuz bir sosyal ortamın gözünüzdeki önemi büyük ölçüde artabilir. Bunu sağlayan şey ise, günlük işleriniz veya bunların detaylarıyla alakalı bir husus olabilir.

25 Nisan 2016, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 54' 31" R
Ay
Koç
15° 53' 39" R
Merkür
Koç
20° 07' 32"
Venüs
Boğa
07° 57' 49"
Mars
Koç
04° 04' 36"
Jüpiter
Boğa
25° 16' 51"
Satürn
Balık
17° 03' 22"
Uranüs
Boğa
22° 40' 19"
Neptün
Balık
29° 04' 24"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 58' 24"
Lilith
Başak
23° 57' 53"
True Node
Koç
15° 24' 48"
Son Güncelleme : 06/05/2024 01:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>