Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Mayıs 2015, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Hafta sonunda sevgilinizin planlarını alt üst etmeniz onu biraz üzmüş görünüyor. Bugün elinize onun gönlünü almanız için fırsatlar yakalayabilirsiniz. Değerlendirebilirsiniz konu hiç büyümeden kapanabilir.

Henüz her konuyu sizinle paylaşmaya niyeti yok gibi görünen insanlar, sabrınızdan etkileniyor. Çabalarınız yakında parlak teklifler almanıza neden olabilir. Eskiden birlikte çalıştığınız bir arkadaşınız, bugünlerde sizden yardım isteyebilir.

Pek de yakınınız olmayan biriyle yaşadığınız bir para tartışması bugün yeniden açılacak gibi. Herkes sizin ne kadar haklı olduğunuzu biliyor olsa da uzlaşmacı tavırlar puanınızı arttıracak.

Yapıcı eleştirilere açık olmanız gerekecek. Biraz sabırlı olmanız gereken bir gün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Biraz planlı olursanız, yakınlarınızla yararlı birtakımbirlikleriniz olabilir. Zaman zaman başınıza buyruk kararların aşamasına geliyorsunuz, fakat uyarılara duyarlı oluşunuz sizi riskten koruyor. Bugün yine bu tür davranışlar gündeme gelebilir. Gerçekleştirmek istediğiniz pek çok projeniz var. Küçük küçük projeler de yaşamınızı doldurabilir.

27 Mayıs 2015, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar saat 05:21-28 Mayıs saat 00:42  arasında etkili olacak Ay-Boşluk süresince, planlarımızı titizlikle uygulamakta zorluklar yaşanabilir. Bir yerden başka bir yere ulaşmamızda gecikmeler yaşanabilir. Bu zaman süresince, düzenleme işlerinize ağırlık verebilir, hesaplarınızı gözden geçirebilirsiniz. Saat 13:37 Merkür-Mars kavuşumu, öncelikle aşkta iletişimin önemini vurgularken, aynı yönde düşündüğümüz, aynı hedefi benimsediğimiz kişilerle olmayı tercih ettiğimizi gösteriyor. Farklı bir şeyler yapmak, artık bu sıradanlığa dur demek istiyoruz. Belki yeni bir aşka yelken açmaktan yanayız veya devam eden ilişkimizdeki sorunlardan bıkmış durumdayız. Hangisi olursa olsun, Merkür geri hareket dönemindeyiz. Tabii ki ilişki meselelerini bilinçli şekilde gözden geçirmeliyiz. Ayrıcahayatımız, hobilerimiz, mali konular üzerinde de tekrar bir analiz yapmamızda yarar var. Çocuklarımız varsa, onlarla ilgili aktiviteleri, gelişimleri doğrultusunda ele alırsak, yeteneklerini daha iyi değerlendirecek alanlara yöneltebiliriz. Saat 22:45 Venüs-Chiron olumlu görünümü, hassas olduğunuz konular üzerinde bir hayli düşündüğünüzü gösteriyor. Kendinizi güvende hissetmenizi sağlayacak bir işe ve paraya ihtiyacınız var. Bu görünüm, duygusallığı bir yana bırakıp mücadele ederek hayatınızı garanti altına almanız gerektiğini işaret ediyor. Yüreğinizin güzellikleri ışığınız olsun. Her işinizin yararınıza olacak şekilde gelişmesi dileğimle,

27 Mayıs 2015, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Cazibeniz oldukça yüksek seyrediyor. Araştırmacı yönünüzü körükleyen aktiviteler içinde bulunurken, detaylar üzerinde yoğunlaşarak başarıyı yakalayacaksınız. İsteklerinizi enerjinizle donatmayı biliyor ve uyumlu bir kombinasyon yaratabiliyorsunuz. Bu dönem çevrenizden beklemediğiniz avantajlar elde edebilirsiniz.

27 Mayıs 2015, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yakınlarınızla veya akrabalarınızla ilişkilerinizde dikkatli olmanız gereken birkaç günün içindesiniz. Bu kişilere yapacağınız bazı açıklamalar varsa birkaç gün beklemek yararınıza olur. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Geri giden Merkür'ün Mars'la kavuşumu ve Neptün'ün hafta boyu oluşturduğu yanıltıcı açılar, öncesi olan işleri gözden geçirmek, toparlamak, eksikleri tespit etmek veya yaşananlara bağlı olarak eksiklerin farkına varmak için gerekli ortamı oluşturabilir. Daha önce yaşanmış iletişim problemleri varsa onarmak, ilişkileri düzeltmek imkanı doğabilir. Ancak, yeni girişimlerde bulunmak veya yeni kişilerle tanışmak için hiç de uygun bir zaman dilimi olmayacaktır. Bu hafta iletişim problemlerine özellikle dikkat etmemiz gerekiyor. Merkür retrosunun yanı sıra yaşadığımız unutkanlık, dalgınlık ve kararsızlık türünde problemler işlerin iyice karışmasına neden olabilir veya aldatılma riskimizi arttırabilir. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

27 Mayıs 2015, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızdaki sorumluluklarınız gündeminizi etkileyebilir. Detaylı bir plan ve program ile işlerinizi yoluna koymanız gerekebilir. Sizi yoran ve yıpratan koşullara karşı dikkatli olmanızda fayda var. İşte beraber olduğunuz arkadaşlarınızdan yardım isteyebilirsiniz. Endişe duyduğunuz olaylarla ilgilenebilirsiniz.

27 Mayıs 2015, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İş hayatınızda risk almak istiyorsunuz. İyi tartarak hareket etmeyi unutmayın. Yardım almayı unutmayın.

27 Mayıs 2015, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde aile büyüklerinizle iletişim konusunda zorlanabilir, kurumlar ve patronlarınızla anlaşmakta problemlerle karşılaşabilirsiniz. İlişkilerinizde ruhsal olarak engellenmişlik ve kendini tam olarak ifade edememe gibi hislere girebileceğiniz bugün, bu geçici enerjinin farkında kalarak sabırlı olmalı, ev ve yerleşime ait değişiklikler yapmamalısınız.

27 Mayıs 2015, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Eğlence ortamlarınızda ve aşk hayatınızda kafanızda büyüttükleriniz sert söylemler olarak dışarıya yansıyabilir. Çocuğunuz varsa onunla inatlaşmamaya özen göstermeniz gerekiyor.

27 Mayıs 2015, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yurt dışı, yabancılar, uluslar arası işler, ticaret, tanıtım,reklam, halkla ilişkiler, hukuksal konularla ilgili hedeflerinize daha kolay ulaşabileceksiniz. Bu birkaç gün sürpriz seyahatler söz konusu olabilir. Vizyonunuzu genişletecek kimselerle bir araya gelebilirsiniz. Yalnız bugün sözleşme ve anlaşma imzalamak için hiç uygun değil.

27 Mayıs 2015, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bir dostunuza yardımınız olacak. Uzun süredir kafanızı kurcalayan bir konu sonuca ulaşacak. Maddi açıdan oldukça rahat bir döneme gireceksiniz. Yalnız daha evvelden yapmış olduğunuz harcamalarınız biraz yük getirebilir. Sevdiğinizle herşey yolunda.

27 Mayıs 2015, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
17° 18' 27" R
Ay
Boğa
07° 06' 04" R
Merkür
Koç
21° 16' 28"
Venüs
Boğa
09° 44' 33"
Mars
Koç
05° 11' 10"
Jüpiter
Boğa
25° 37' 13"
Satürn
Balık
17° 10' 23"
Uranüs
Boğa
22° 45' 20"
Neptün
Balık
29° 06' 49"
Plüton
Kova
02° 05' 56"
Chiron
Koç
21° 03' 08"
Lilith
Başak
24° 07' 29"
True Node
Koç
15° 23' 12"
Son Güncelleme : 07/05/2024 12:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>