Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Temmuz 2016, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinize karşı çok katı ve muhafazakar davranışlar sergiliyorsunuz ve o bundan çok büyük rahatsızlık duyuyor. Hareketlerinizi biraz da sevgilinize göre ayarlamaya çalışın.

Bugün olaylara konsantre olma gücünüz son derece iyi ve zihninizi istediğiniz koşullara göre yönlendirebiliyorsunuz. Bazı sorunlarınızdan kurtulmak için bugün bazı imkanlar elde edebileceksiniz.

Harcamalarınızı kısıtlamak zorunda kalacağınız bir gündesiniz. Bazı borçlarınızı kapatmak için paraya ihtiyaç duyabilirsiniz.

Bugün enerjinizi doğru kullanmaya özen göstermelisiniz. Acele kararlar almaktan kaçınmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün akşam için yaptığınız planların heyecanını yaşayacaksınız. Gün içinde işlerinizi kısa sürede halletme isteği içinde olacaksınız. Acele hareket edebilir ve bazı ufak hatalar yapabilirsiniz. Genel olarak enerjik olacağınız bugün uzaktaki bir arkadaşınızdan hayırlı bir haber alabilir ve kendinizi iyi hissedebilirsiniz.

27 Temmuz 2016, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar saat 02:00  itibariyle  Boğa burç fazında oluşacak  Sondördün, yuvanız alanı içinde ve ilişkinizle alakalı konularda sizin için  güven unsuru fazlasıyla öne çıkabilir. Bu güvenin sağlanması halinde ancak mutlu olursunuz. Eğer eviniz yaşama alanı olarak rahatsız koşullarda ise veyahut yeni taşınmışsanız düzeninizi bir an önce oturtmak istersiniz. İlişkinizde eğer problemler varsa bunların çözülmesi için neler yapılması gerektiğini gözden geçirebilirsiniz. Kiracı iseniz ev sahibinizle, ev sahibi iseniz kiracınızla ilgili konular üzerinde düşünebilirsiniz. Ev satın almak,ortaklığında bulunmak, evlenmek, boşanmak gibi meselelerin akıllıca gözden geçirilmesinde yarar vardır. Bütün bunları aceleye getirmeden, yarınlarınızı düşünerek ele alınız. Saat 10:45 Merkür-Uranüs görünümü, ikili ilişkilerde baskın kimlikte olan partner veya durumları kendi bakış açısına göre değerlendiren insanlara karşı tetikte olmak gerekir. Dinliyormuş gibi yaparak onların  egosunu şişirmek yerine,  karşı çıktığınız hususları söylemekte  yarar var. İlişkide en önemli husus  görüş alışverişinde bulunmak ve kafaca anlaşmak olmalıdır. Günün tüm gelişmelerinin hayrımıza olması dileğimle,

27 Temmuz 2016, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Maddi konularda gerekli güce sahip olmanıza karşın, elde ettiklerinizle yetinmeyen özellikleriniz yüzünden, bazı zorluklarla karşılaşmanız mümkün. Bugün, derin konular ilginizi çekecek ve mistik olaylara ilgi göstereceksiniz. Güven duygunuzun size sağlayacağı cesarete ihtiyacınız var. Çevre paylaşımlarında farklı özellikler arıyorsunuz.

27 Temmuz 2016, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çok açık olmayan her şeyi daha fazla soruşturmanızda fayda var. Siz ve sevdikleriniz için en iyi sonucu doğuracak şeyleri seçmeniz gerekiyor. Kararlılığınızın ve disiplininizin karşılığını görebilirsiniz. Bellibirlikleri ve ilişkiler hedeflerinize ulaşmanızı kolaylaştırabilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Dün de yazmıştım, sürpriz haberler, ele geçen bilgiler, ortaya çıkan olaylar veya bazı konularda artan farkındalık türünde durumların ön plana çıktığı günlerdeyiz. Farklı kişilerle iletişimde olmak ufkumuzu geliştirmekle kalmayıp, pek çok konuyu farklı açılardan görmemizi veya farkındalığımızın artmasını sağlayabilir. Fikir alışverişleri artıyor, yaratıcılığımız yüksek ve zihnimiz açık. Farklı fikirlerimizi ve yeteneklerimizi göstermek için uygun günlerdeyiz ya da teknolojik araçlar sayesinde fikirlerimizi hızla yayabiliriz. Üzerinde yoğunlaştığımız işlerin ilerlemesi kolay olabilir veya maddi başlıklı konularda adımlar atabiliriz. Ay'ın olumlu açıları yukarıda yazdıklarımı daha uygulanabilir hale koyacaktır. Ancak, şaşırtıcı durumlar veya nereden geldiğini, ne söylemeye çalıştığını ya da ne yapmak istediğini anlayamayacağımız kişilerle karşılaşma ihtimalimizin de olduğu günlerdeyiz aklımızda bulunsun bir ihtimal. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

27 Temmuz 2016, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde ailevi konular sizi etkileyebilir. Ev hayatınızla ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konuları iyi hale getirmek için çabalayabilirsiniz. Üstlerinizle konuşmalarınız gündeminizi farklı yönlendirmenize neden olabilir. Bazı konularda alternatif planlar yapabilirsiniz. Kardeşlerinize zaman ayırabilirsiniz.

27 Temmuz 2016, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi üzmemelisiniz. Eğer uğrunda üzüldüğünüz kişi size değer verseydi zaten sizi üzmezdi. Ailenizle iyi geçinmeye çalışın. Onlar sizin gerçek sevginizi fazlasıyla hak ediyor.

27 Temmuz 2016, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ay boşlukta ilerleyeceğinden,hayatınız, devam eden çalışmalarınız ve günlük yaşamınızda bitirmeniz gereken işlerinizle ilgili durağanlık ve belirsizlik yaşayabilirsiniz. Böyle bir etkide ilgili alanlarda yeni kararlar almanız uygun değildir. Gününüzü sizi rahatlatan ortamlarda, yeni kararlar almadan geçirmek faydalı olacaktır.

27 Temmuz 2016, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İletişime dayalı işlerinizde önemli görüşmeler devrede olabilir. Özel hayatınızda güzel bir gün yaşanacak. İmza atacağınız kontratlar, sözleşmeler sizi memnun edecek.

27 Temmuz 2016, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ailenizle ilgili bakış açınız daha merhametli, daha uzlaşmacı ve daha sevgi dolu olabilir. Bugün özellikle gayrimenkul yatırımı, ev dekorasyonu gibi konulara eğilebileceksiniz.Doğa içerisinde bedeninizi topraklayabileceğiniz ortamlar yaratmanız gerekmektedir. Köklerinize ve değerlerinize odaklanabilirsiniz. Kontrolünüz dışında gerçekleşecek olaylara karşı hazırlıklısınız. Duygusal olarak her türlü olasılığa karşı kendinizi planlamış gözüküyorsunuz. Üstelik ortaklaşa maddi kazanımlarla ilgili esaslı fırsatlar da planlarınızı destekler durumdadır.

27 Temmuz 2016, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kibirlisiniz. Kendini üstün görme gibi burcunuzun olumsuz özelliklerini takınma eğiliminde olduğunuz görülüyor. Bu tip davranışlarla takdir edilmekten çok, çevrenizdekilerin nefretini kazanacağınızı hiç unutmayın. Aklınız fikriniz uzun zamandır gerçekleştirmek istediğiniz bir projede.

27 Temmuz 2016, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 21' 38" R
Ay
Balık
22° 29' 46"
Merkür
Koç
19° 00' 00"
Venüs
Boğa
05° 59' 47"
Mars
Koç
02° 50' 56"
Jüpiter
Boğa
24° 54' 21"
Satürn
Balık
16° 55' 26"
Uranüs
Boğa
22° 34' 48"
Neptün
Balık
29° 01' 40"
Plüton
Kova
02° 06' 12"
Chiron
Koç
20° 53' 08"
Lilith
Başak
23° 47' 15"
True Node
Koç
15° 23' 33"
Son Güncelleme : 04/05/2024 11:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>