Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Ekim 2018, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Geçmişe olan özleminizi tek yanlı yaşıyorsunuz. Uzaklarda bir yerde bu özlemin sızısını sizinle paylaşan başka biri yok. Kendinizi bir an evvel toparlamanız, sizi bir anda sorunsuz biri yapabilir.

Yeni haftada sizi yine yorgunluklar ve onların arasına sıkışmış beklenmedik bir sevinç bekliyor. Epeyce önce yaptığınız hayati görüşmenin yanıtı, o günlerde beklediğiniz gibi gelebilir.

Sizi sarsacak para sıkıntıları görünmüyor. Zihninizi meşgul eden senedinizin ödenmesinde bir probleminiz olmayacak . Bir yakınınıza verdiğiniz maddi destek size garip bir eziklik yaşatabilir.

Bazı söylentiler var, ilgilenmenizde yarar olabilir. Bir arkadaşınızla ilgili yapılan dedikoduların üzerine gitmenizde yarar var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünlerde duygusallığın pençesindesiniz. Kırılganlığıedinmiş gibi davranışlarınız var. Akşam saatlerinde alacağınız telefonda uzun, uzun konuşup konuşmanın ardından alacağınız karara bağlı olarak, önümüzdeki günlerde tavırlarınızı yeniden şekillendirebilirsiniz. Bugünü uykunuzu alamamış gibi dalgın geçireceksiniz. Ruh durumunuz bugünlerde bir yalnızlık isteği içinde.

28 Ekim 2018, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar, Saat 05:52 Güneş-Satürn görünümü, mevcutveya yaşam koşullarını iyileştirici plan ve projelerin göstergesidir. Daha iyi imkanlara sahip olmak için mücadele edersiniz. Bir şeyler sizi son günlerde yoruyor, geriye çekiyor ve güvensizliğe neden oluyorsa, bu görünüm sayesinde toparlanırsınız. Zorlukları bir şekilde aşacağınızı, sizi baskı altına alan durumları geride bırakacağınızı hissedersiniz. Bu görünüm bir işe hazırlanmanın, eksikleri gidermenin, son düzeltmeleri yapmanın işaretçisidir. Saat 07:38 - 29 Ekim saat 02:27 arasında Ay-Boşluk etkisindeyiz. Huzur her şeyden önemlidir. Kişi sorunları gözünde büyütmemeye çalışmalı. Şunu bilmeli ki, keskin sirke küpüne zarardır. Bu nedenle olayları büyütmeyelim. Sakin olmaya çalışalım. Etraflıca düşünelim. Huzurlu ve gönlünüzce dinleneceğiniz bir Pazar günü geçirmeniz dileğimle,

28 Ekim 2018, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün Ay tüm gün boşlukta hareket edecek. Son zamanlarda davranışlarıyla kafanı kurcalayan, güven problemi yaşadığın insanlarla ilgili bir strateji belirlemek isteyebilirsin. Fakat şu anki dengeler her an değişebilir bu yüzden acele etmemende fayda var. Uzun ve soluksuz devam eden ilişkinde bir yol ayrımına girmen seni düşünceli yapabilir. Sanatla ilgilenen bir Kova burcuysan, çeşitli sanat galerini ya da etkinlikleri takip edebilirsin. Farklı insanlarla tanışacağın bugün, sana çok şey katacak. Bakış açının değiştiğine tanıklık edeceksin. Bugün aynı zamanda evinin düzeninde bazı değişiklikler yapmak isteyeceksin. Planlamadan önce bütçeni kontrol etmen gerekebilir.

28 Ekim 2018, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yeni bir ilişki başlatmak veya yeni görüşmeler yapmak adına harika bir etkileşim söz konusu.Durum böyle iken fırsatları iyi bir şekilde değerlendirirseniz başarısızlıklarınız kazanım şeklinde geri dönebilir.

28 Ekim 2018, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yaratıcılığınızı daha iyi ifade edebileceğiniz akıcı bir gündesiniz. Aşkta da mutlu olmak daha kolay olacak.

28 Ekim 2018, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Patronunuzun verdiği bilgiyi zaman kaybetmeden değerlendirin. Elinize geçen koz servet getirecek.

28 Ekim 2018, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Hayalleriniz, beklentileriniz, kişisel istekleriniz bugün sizin için her zamankinden önemli olabilir ve onların peşinden gidebilirsiniz. Aşk hayatınızla ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Kalbinizin sesini dinlemek isteyebilirsiniz.

28 Ekim 2018, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Taviz vermekten hoşlanmayan, akıllı Kovalar için bugün romantik ilişkilerde ani gelişmeler olası. Son sözü söyleme ihtiyacı içinde olan kişilerin eleştirel tutumlarına maruz kalabilirsiniz. Yaratıcı becerileriniz gün boyu sizi meşgul edip, zihninizi besler.

28 Ekim 2018, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın İkizler burcundaki seyahati aşk, yaratıcılık, çocuk, hobiler ve sosyal ilişkilerinizi aydınlatıyor. Bu temalarla gün içinde vakit geçirebilir, partner ya da çocuğunuzla bir dans çalışmasına ya da gösterisine katılabilirsiniz. Müzeleri gezmek yeni şeyler hakkında bilgi biriktirmek önemli olur. Şans oyunları ve eğlene hayatı da size bugün yeşil ışık yakar.

28 Ekim 2018, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sıkıntılı günler artık geride kaldı. Şimdi önünüze bakmanın tam zamanı. Çünkü fırsatlar sizi bekliyor. İyi yatırımlar yapabilir, maddi gücünüzü arttırabilirsiniz. Bu sevdiğinizle olan ilişkinizi de olumlu yönde etkileyecektir. Sizi güçlü ve çalışkan görmek onu etkiliyor.

28 Ekim 2018, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 40' 26" R
Ay
Başak
01° 48' 06"
Merkür
Boğa
00° 25' 15"
Venüs
Boğa
20° 24' 05"
Mars
Koç
11° 48' 40"
Jüpiter
Boğa
27° 39' 42"
Satürn
Balık
17° 49' 12"
Uranüs
Boğa
23° 15' 30"
Neptün
Balık
29° 20' 19"
Plüton
Kova
02° 03' 46"
Chiron
Koç
21° 30' 33"
Lilith
Başak
25° 05' 07"
True Node
Koç
14° 52' 37"
Son Güncelleme : 16/05/2024 04:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>