Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Temmuz 2018, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk hayatınızda çok güzel bir döneme giriyorsunuz. Sevgilinizle aranız çok iyi. Bu sıralar ona bir hediye almayı düşünüyorsunuz fakat zamansızlıktan yakınıyorsunuz.

İş hayatınızda yoğun bir dönemdesiniz. Bu yoğunluk sizi bunaltıyor. Tatile ve dinlenmeye ihtiyaç duyuyorsunuz. Kafanızı biraz olsunkonularından uzaklaştırmalısınız.

Alacağınız olan bir miktar parayı vaktinde tahsil edememiş olmanın sıkıntısını yaşıyorsunuz. Biriktirmiş olduğunuz paraları dikkatli harcayın.

İş yerinizde zaman zaman sinirinizi kontrol edemiyorsunuz. Kontrolünüzü kaybetmemeye çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Arkadaşlarınızdan destek görüyorsunuz. Çevreniz sizi saygıyla karşılıyor. Tutarlı tavırlarınız nedeniyle büyük beğeni toplayan, ince bir insansınız. Bugün biraz dinlenecek, temiz hava alacaksınız. Doğa gezilerine çıkmayı da düşüneceksiniz. Doğayla baş başa olmak size çok iyi gelecek.

29 Temmuz 2018, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar saat 02:31 Güneş-Kuzey düğüm kavuşumu, karşı cinsle veya bizden farklı kişilikte olanlarla kurulacak bağlantıların, ilişkilerin göstergesidir. Siz artık sadece kendinize dönük değil başka bir insanla bir hayatı paylaşmayı da bilecek şekilde hayatınızı yönlendirmelisiniz. Bu evlilik veya uzun süreli beraberlik olabilir. Bir ilişkinin sürdürülmesi bu kavuşum etkisinde önemlidir. Evet zorlanırsınız ama emin olun ki, buna gönüllü olmanız halinde karşınıza çok özel biri çıkabilir veya mevcut ilişkinizdeki sorunlar ortadan kalkabilir. Biraz hayata güvenin, inanın ve sizi sevebilecek insanlara yüreğinizin kapısını açın. Saat 12:25-30 Temmuz saat 02:28 arasında Ay-Boşluk etkisindeyiz. İlişkimiz alışkanlık mı, yoksa gerçekten bu denli aşık mısınız diye düşünürsünüz. Geçmiş kendini sürekli hatırlatıyor gibidir. Kafanızın içindeki sorulara bir an önce cevap bulmayı istersiniz. Mutlu Pazarlar dileğimle,

29 Temmuz 2018, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay, burcunda hareket ediyor. Sosyal çevrende senin samimiyetine inandığın bazı kişilerin hareketlerine bugün dikkat etmen gerekecek. Tanıdığını zannettiğin kişilerin farklı yönlerini fark edebilir, arkandan konuştuklarına şahit olabilirsin. İlişkisi olmayan bir Kova burcuysan, beklemediğin kişinin senden hoşlandığını öğrenmen şaşırmana neden olabilir. Çocukları olan bir Kova burcuysan, onlara ayıracağın zaman ve paylaşım aranızdaki bağı güçlendirecek. Akşamüzeri ailendeki bazı bireyleri daha dikkatli harcamalar yapması konusunda uyarabilirsin. Kronik rahatsızlığı olan bir Kova burcuysan, sağlığına daha çok özen göstermelisin.

29 Temmuz 2018, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün hem özel hem de sosyal ilişkilerinize dair yeni kararlar almak ve uygulamak yönünde hareket edebilir ve adeta bir ilkbahar temizliği yaparcasına dostlarınızı tek tek gözden geçirebilirsiniz. Önemli bitiş ve başlangıçların yapılması gereken bir gün.

29 Temmuz 2018, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Burcunuzda ilerleyen Ay, önemli gelişmelere ve yeni başlangıçlara işaret etmekte. Ancak karar vermek konusunda şartları aşırı zorlamamalısınız.

29 Temmuz 2018, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Ay burcunuzda ilerlemeyi sürdürürken size güç ve enerji katıyor, ikili ilişkiler sizi oldukça meşgul ediyor olabilir. Karşınıza pek çok kişi çıkabilir ve onlarla görüşmek zamanınızı alabilir. Ancak insiyatifi elinize almakta, girişimde bulunmakta zorlanmayabilirsiniz.

29 Temmuz 2018, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğlene doğru alacağınız bir haber duygularınızın yoğunlaşmasına neden olabilir. Ancak, bir kaç saat sürecek olan bu durumdan çok fazla etkilenmeyeceksiniz. Evinizde küçük toplantılar düzenleyebilir, dostlarınızla keyifli vakit geçirebilirsiniz. Alacağınız teklifler hoşunuza gidecek.

29 Temmuz 2018, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, kendi alanlarınıza yöneleceğiniz, kendi isteklerinizi yerine getirmek isteyeceğiniz bir gün olabilir. Özel hayatınızda sevdiğiniz insanla bakış açılarınız bir değil, ilişkilerinizde hassaslıklar oluşabilir.

29 Temmuz 2018, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Uçak seyahatinde karşılaştığınız kişilerle size heyecan veren sohbetlere dalabilirsiniz.Parlak fikirleriniz ve orijinalliğiniz grupların içinde sizi öne çıkarır. Aktivist hareketlere katılmak için hiç vakit kaybetmeyin. Ama aniden patlak veren sert diyaloglardan da uzak durun.

29 Temmuz 2018, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Parlak bir gün. Çevrenizden iltifatlar duyacaksınız. Ve aranan simaların başında geleceksiniz. Bu kadar popüler olmanız hiç şüphesiz neşeli ve sorunsuz bir tip olmanızdan. Fiziksel pırıltınız da dorukta. Bu sayede yeni flörtler ve romantizm dolu ilişkiler yaşamanız kaçınılmaz.

29 Temmuz 2018, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 09' 31" R
Ay
Terazi
14° 39' 23"
Merkür
Boğa
05° 14' 19"
Venüs
Boğa
24° 51' 05"
Mars
Koç
14° 33' 52"
Jüpiter
Boğa
28° 30' 55"
Satürn
Balık
18° 03' 41"
Uranüs
Boğa
23° 28' 05"
Neptün
Balık
29° 25' 23"
Plüton
Kova
02° 02' 16"
Chiron
Koç
21° 41' 27"
Lilith
Başak
25° 29' 11"
True Node
Koç
14° 56' 47"
Son Güncelleme : 19/05/2024 19:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>