Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Mart 2019, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Partnerinizdeki netlikler, ilişkinizde sonsuz bir güven duygusu içinde olmanızı sağlıyor. Ama bunun getirdiği rahatlık da birtakım sorulara yol açabilir. Hızlı gelişmeler çok mümkün. Dikkate almanız gereken bazı şeyler var.

İşlerinizdeki dönemle alakalı durgunluk sizi üzüyor, Yeni, değişik açılımlara kapalı görünmüyorsunuz. Alanınızla eskiden beri ilgili olduğunuz için mesleğinizi de çok seviyorsunuz.

İş yaşamınızla ilgili yeni düşünceleriniz sizi düzlüğe çıkartabilir. Ekonomik kriz, kazancınızı epey zamandır bir yerde sınırladı. İhtiyaç duyduğunuz şeyleri elde etmekte zorlanıyorsunuz.

Çok önemsediğiniz bir projeniz koşulların değişmesi nedeniyle ertelenebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Gelip geçici bir gerginlik içindesiniz. Yeni tanışma ortamlarında kişilik özelliklerinizin dışında davranışlar gösterebilirsiniz. Abarttığınız bazı problemlerinizi yeniden gözden geçirmenizde yarar var. İkili bir ilişkinizde önemli kararlar aşamasındasınız. Bu ilişkide biraz daha zaman kazanmanız yararlı olabilir, acelecilikten kaçınmalısınız.

3 Mart 2019, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Gün boyunca Ay sizlerin burcunda ilerliyor olacak. Enerjinizin yüksek olduğu bir günde olacaksınız. Erken saatlerde kavuşan Ay ve Venüs sayesinde ilişkinizde güzel bir gün yaşayabilirsiniz. Olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Kendinizde değişiklikler yapmak istiyorsanız gündüz saatleri idealdir. İstediğiniz sonuçları elde edebilirsiniz. Sadece gece dikkatli olmanız gerekli, Ay-Mars kontağının zorlu etkisiyle agresif olabilirsiniz. Sevgiler, Astromeri

3 Mart 2019, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün Ruh Hali: Gücünü GöstereceksinAy, bugün burcunda hareket ediyor ve aceleciliğini ön plana çıkarıyor. Aşk konusunda acele kararlar verebilirsin. Altıncı hissine bugün o kadar çok güveneceksin ki ön yargılarından kurtulamayacaksın. Ay?ın konumu seni biraz şüpheci yapacak gibi. Eğer ilişkisi olan bir Kova burcuysan sivri diline bu aralar hâkim olmanız tavsiye ederim. Ne de olsa yarın Merkür gerilemesi başlayacak. Yeni sevgilin hakkında beklentilerin artabilir, abartılı davranışların sorunları da beraberinde getirecek.

3 Mart 2019, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygusal ve hassas olduğunuz bir gün içindesiniz. İlişkilerde bazı sorunlarla yüzleşebilir ve seçimlerinizle ilgili insanların karşısında durmanız gerekebilir. Mücadeleci olun.

3 Mart 2019, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün burcunuza ilerleyen Ay, size daha çok hassasiyet ve duygusallık getirmekte. Yeni istekler ve hayaller var. Ancak önce tamamlanması gereken konulara odaklanabilirsiniz.

3 Mart 2019, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinize olan bakış açınızı değiştirmeniz gerekiyor. Herkese güven veren, herkesi destekleyen siz, kendinize aynı iyiliği yapmayı beceremiyorsunuz. Siz de en az etrafınızdaki insanlar kadar değerlisiniz. Maddi anlamda bir süredir almayı beklediğiniz ama alamadığınız kaynaklar varsa, toplama zamanınız.

3 Mart 2019, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Saat 17.00'a kadar olan zaman diliminde hayatınızdaki kadın figürlerle anlaşmakta zorlanabilir, dedikodu ve yanlış iletişimden yana sıkıntı yaşayabilirsiniz. 17.00 sonrasında içsel gücünüzü geri kazandığınız, motive ve ilişkilerde beklentilerinizi daha rahat ifade edebileceğiniz bir zaman diliminde olacaksınız.

3 Mart 2019, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün boyu bilinmeyeni ortaya çıkarma arzunuz yüksek. Derinleşmek adına hırslı tutumlar sergileyebilirsiniz. Akşamüstü bilinçaltında açığa çıkan pesimist fikirler öfkeli tutumlara yol açabilir.

3 Mart 2019, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay burcunuzda seyahat ediyor. Herkesten daha fazla ilgi beklediğiniz bir gündesiniz. Özellikle partnerinizle kurduğunuz iletişimin temel yapısını şekillendirmek size düşer. Onun egosal tavırları sizi duygusal açıdan zorlayabilir. Bacaklarda varis problemine karşı bugün hassas olabilirsiniz. Tansiyon sorununa da dikkat etmeyi ihmal etmeyin. Özgür ruhunuzu harekete geçirip, uzak diyarlara gidip yeni insanlarla tanışın.

3 Mart 2019, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İç dünyanızda yaşadıklarınız, çevrenizde olup bitenler veya yakınlarınızın karşılaştığı durumlar, sizi gereğinden fazla etkileyip karamsarlığa sürükleyebilir. Objektif olmayı başarırsanız, çevrenizdeki aksaklıklara etkin şekilde müdahale edebilirsiniz.

3 Mart 2019, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 23' 24" R
Ay
Terazi
05° 09' 30"
Merkür
Boğa
04° 07' 44"
Venüs
Boğa
23° 52' 09"
Mars
Koç
13° 57' 27"
Jüpiter
Boğa
28° 19' 37"
Satürn
Balık
18° 00' 34"
Uranüs
Boğa
23° 25' 19"
Neptün
Balık
29° 24' 17"
Plüton
Kova
02° 02' 38"
Chiron
Koç
21° 39' 04"
Lilith
Başak
25° 23' 52"
True Node
Koç
14° 56' 20"
Son Güncelleme : 18/05/2024 23:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>