Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Aralık 2016, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Onun nelere takıldığını keşfetmeniz gerekiyor. Onun size eskisi kadar yakın davranmamasının nedeni sizin birtakım hatalarınız olabilir. Dışardan tarafsız bir izleyici gibi davranmamalısınız.

İş hayatınızda bugünlerde elle tutulur bir problem görünmüyor. Zamanında yetiştirdiğiniz işler sizi rahatlatıyor. Bugünün işini yarına ertelememe anlayışınız, işinizi çok kolaylaştırıyor.

Para harcamadaki rahatlığınız sonradan pişman ediyor, ama işe yaramıyor. Bugünlerin sıkışıklığını önceden alacağınız önlemlerle en aza indirebilirdiniz.

Kendinizi korumalı, bu sıkışık koşullarda ayakta olmalısınız. Bedensel kırgınlıklarınızı ayakta geçirme alışkanlığınız sizi yatağa düşürebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bazen badirelerden öyle beklenmedik biçimde çıkıyorsunuz ki, arkadaşlarınız hayranlıklarını gizleyemiyorlar. Bugünde canınızı sıkan bir konuyu müthiş bir kolaylıkla çözecek, şaşkınlık yaratacaksınız. Aldığınız bir kararın arkasında durmanız gerekiyor, ama bu konuda biraz zorlanabileceksiniz. Üzüldüğünüz bir sağlık sorunu var. Ama koşullarınız çok ilgilenmenize uygun görünmüyor.

5 Aralık 2016, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar, saat 08:13 itibariyle Ay-Jüpiter arasında oluşan görünüm, moralinizi yükseltici ve pozitif düşünmenizi sağlayıcıdır. Farklı yönlerinizi gayet olumlu şekilde gösterirsiniz. Değişiklik, yenilik hevesi sizi sarar. Heyecan verici, canlandırıcı, orijinal her şey dikkatinizi çeker. Sıradanlıktan hoşlanmazsınız. Arkadaşlıklar, karşı cinsle ilişkilerde etkileme gücünüz doruğa çıkar. Nezaketinizden ödün vermezsiniz. Kendinizi sıra dışı bulursunuz. Saat 09:34 Ay-Satürn görünümü, mesafeli ve kendinizde ödün vermeden insanlarla ilişki kurarsınız. İşiniz veya hedefiniz ne ise, ona göre paylaşımda bulunmak taraflısı olacaksınız. Ne fazla sıcak ne de çok soğuk. Gerektiği kadar iyidir diye düşünüyorsunuz. Saat 14:23-6 Kasım saat 07:31 arasında Ay, burcunuz üzerinde boşlukta ilerleyecektir. Boşluk süresini, kendiniz adına gerekli olan her şeyi yeniden gözden geçirmeniz anlamında bir mola gibi düşünmekte yarar var. Bu çok işinize yarayabilir. Aksaklıkları veya gözden kaçanları rahatlıkla tespit edebilirsiniz. Yeter ki görmek isteyin. İnanın sizi rahatlatacak birçok detayın farkına varabilirsiniz. Bizi huzurlu kılacak gelişmelerle karşılaştığımız bir gün olsun. Kalben sevgilerimle,

5 Aralık 2016, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişkilerdeki denge çubuğuna siz yön verecek, diğer kişilerin katkı oranlarını da siz tayin edeceksiniz. Bugün, maddi ve manevi olarak iyi bir gün geçireceksiniz. Yönetici gezegeninizin size zorluklar çıkarması sonucunda, arkadaşlarınız arasında iletişim kopukluğu yaşayabilirsiniz.. Yaşamınızda oluşan aksilikler karşısında huzursuz olmanız için neden yok.

5 Aralık 2016, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi, hukuki veya sağlıkla bağlantılı konular ön plana çıkıyor. İş hayatınızda, çalışma koşullarınızda ve yöntemlerinizde radikal değişiklikler yapabilir ve sağlığınızı ve yaşam enerjinizi canlandıran bir hayata geçiş yapabilirsiniz. Gereken gayreti göstermeniz durumunda işlerin saat gibi işlediğini göreceksiniz.Günün Atmosferi:Bugünden itibaren, farklı şeyler deneme ve heyecan arayışımız artıyor, yaratıcılığımız veya hayatımızda değişiklikler yapma olasılığımız yükseliyor. İlişkiler açısından da destekleyici veya cesaret verici durumların ön plana çıkacağı bir haftaya giriş yapıyoruz.

5 Aralık 2016, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün hassas olduğunuz konular sizi yorabilir. Sosyal konularla ilgilenmek arkadaşlarınızla zaman geçirmek size iyi gelebilir. Yeni başlangıçlar için kendinizi hazır hissedebilirsiniz. Aşk hayatınızda tartışmalı durumlar olabilir. Beden sağlığınıza dikkat etmelisiniz. Önemli kararlar almak için uygun bir gün değil.

5 Aralık 2016, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Işık... Artık sizin de diğer burçlar gibi rahata çıkma zamanınız geldi. Zeki ve pratik davranırsanız mali sıkıntılarınızı yok edeceksiniz.

5 Aralık 2016, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Finansal durumunuz krediler, ortak gelirler, primler, burs, nafaka gibi parasal konular ve aşk hayatınızda fırsatlarla karşılaşabileceğiniz bu pozitif etkili günde, enerjinizi spora, işlerinizin tanıtımına yönlendirebilir, seyahatler, iletişim ve basın yayın işlerinizden fayda elde edebilirsiniz.

5 Aralık 2016, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yoğun bir hafta girişine hazırlıklı olun. Uzak bağlantılarınızdan alacağınız destekle, eğitim, seyahat ve önemli işlerinizde önemli ilerlemeler yaşanacak.

5 Aralık 2016, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay bugün de sizin burcunuzda ilerlemektedir. Ancak hem biraz tembellik etmek isteyecek hem de öğleden sonra başlayıp gece yarısına kadar devam edecek olan Ay boşluğu nedeniyle yaptığınız eylemler havada asılı kalıyor etkisi verecektir.En iyisi sabah saatlerinde bütün işlerinizi temizleyip günün geri kalanında akışta kalmak, dışarıda vakit geçirmek ve mümkünse zihinsel davranmaktan çok fiziksel aktivitelerle bedensel egzersizler yapmak olacaktır. İlişkileriniz akıcı ve yardımsever bir tutumda olacaktır.

5 Aralık 2016, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok neşelisiniz. Biranda birçok yerde olmak isteyeceksiniz. Eğlencenin ve hareketin olduğu heryerde sizi de görmek mümkün. Fakathayatınızda bir takım sorunlar var. Bunun da tek nedeni sizsiniz. Sık sık değiştirdiğiniz fikirler ve tutarsızlığınız buna sebep.

5 Aralık 2016, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 09' 03" R
Ay
Koç
19° 34' 15" R
Merkür
Koç
20° 18' 57"
Venüs
Boğa
08° 16' 17"
Mars
Koç
04° 16' 08"
Jüpiter
Boğa
25° 20' 22"
Satürn
Balık
17° 04' 35"
Uranüs
Boğa
22° 41' 11"
Neptün
Balık
29° 04' 49"
Plüton
Kova
02° 06' 04"
Chiron
Koç
20° 59' 13"
Lilith
Başak
23° 59' 33"
True Node
Koç
15° 24' 45"
Son Güncelleme : 06/05/2024 07:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>