Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Eylül 2018, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşkı artık unuttuğunuzu söylerken içinizde bir hareketlilik hissettiniz. Bugün kafanız biraz karışık. Koşullarınızı engel sayanlara aldırmamaya kararlı görünüyorsunuz. Onu daha iyi tanımak için zamana ihtiyacınız var.

İş hayatınız sizi özellikle maddi olarak tatmin etmiyor. Aynı sorunu yaşayan birarkadaşınızla ortak bir çıkış arayışı içindesiniz. Bugün işyerinizdeki memnun edici bir gelişme ortak sıkıntınızı rafa kaldırmanıza neden olacak.

Denkleştirmeye çalışıyor ve bunun için de oldukça zorlanıyorsunuz. Attığınız bazı yanlış adımlar bir miktar para kaybınıza neden oldu. Bazı sürpriz harcamalar sizi çileden çıkartacak.

Yaşamınızda çok güvendiğiniz, etkilendiğiniz bir dostunuzla birlikte iyi niyetle ama çok yanlış bir yola sapmak üzeresiniz

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünü biraz üzüntülü geçireceksiniz. Bir dostunuzun sağlık durumu sizi bir zamandır sizi düşündürüyor. Kenara koyduğunuz bazı problemleri yeniden ele aldınız. Hata yaptığınızı çok geç olmadan anladınız. Çok yakın olduğunuz bir arkadaşınızla yaşadığınız uzun süreli kırgınlığı ortadan kaldırmak istiyorsunuz. Karşılıklı olarak böyle bir niyet içerisindesiniz.

5 Eylül 2018, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar, Saat 12:31 Ay-Güneş görünümü, zorunluluklar, bencillikler, insanların çıkarcı ve tuhaf davranışları bizi rahatsız edebilir. Saat 16:27 Ay-Neptün görünümü, maddi konularda gerçekçi ve doğru karar vermenin önemini vurguluyor. Paranın öneminin farkında olmalıyız. Yarınlarımızı garanti altına alacak şekilde düşünmeliyiz. Bugün ilişkilerinizi tekrar bir gözden geçiriniz. Yeteneklerinizi geliştirmeniz için size ilham veren bu görünümü yararlı buluyorum. Saat 20:55 Ay-Jüpiter görünümü, sağlıklı yaşama önem vermenin, bu anlamda işlere yönelmenin ve insanlarla kurulacak güçlü iletişimin yararını işaret ediyor. İştahımız yükselebilir. Bu konuda dikkatli olmamızda fayda var. Eski dostlarınızı görmek, onlarla sohbet etmek moralinizi yükseltecektir. Saat 22:41 Ay-Pluto karşıtlığı, duygusal derinlik ve bazen kontrolümü yitiriyormuş gibi hissetmemize neden olabilir. Benim tavsiyem böyle anlarda yeni bir karar vermeyiniz. Her şey emrinize amade olsun. Gönlünüzce bir gün geçirmeniz dileğimle,

5 Eylül 2018, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gökyüzü bugün radikal kararlarını destekleyecek. Uzun zamandır alım satım yapmayı düşündüğün maddi kaynağını farklı bir alan için harcayabilirsin. Yapmayı düşündüğün yatırımların için işi bilen birinden destek almak isteyeceksin. Kendini daha çok önemseyeceğin bir dönemdesin. Özel bir kurumda çalışıyorsan, performansını artırman gerekebilir. Gün içindeki olumlu duyguların, sevdiğin kişiyle yaşayacağın tartışmayla bozulabilir. Evli bir Kova burcuysan eşinle aranızda geçmiş konular gündeme gelebilir. Meselenin tartışmaya dönmemesi için hassas konulara girmemende fayda var. Yaşça büyük biriyle yapacağın önemli bir konuşma, fikirlerini değiştirecek.

5 Eylül 2018, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı konularda artık yol ayrımlarına geldiğinizi hissedebilirsiniz. Doğru seçimi yapmak için farkındalığınızı yüksek tutmak ve durumun size getireceği artı ve eksileri iyi tartmak gerekebilir.

5 Eylül 2018, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün çalışma hayatınızda daha fazla sorumluluk alabilirsiniz. İş arkadaşlarınızla birlikte alternatif planlar yapmak işlerinizi kolaylaştırabilir. Gelecek yönünde hedeflerinizle ile ilgili endişeli bir tutum içinde olmanız mümkün. İkili ilişkilerinizde benmerkezci ruh hali içinde olabilirsiniz. Bu konuda krizler çıkabilir.

5 Eylül 2018, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

HEDEFLERİNİZİ net bir şekilde belirlerseniz onlara ezici bir güçle ulaşacaksınız. Çalışan Boğalar için işler çok iyi gidecek. Her şey birbirini tamamlayacak.

5 Eylül 2018, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün alacağınız bazı haberler heyecan verici olacak. Duygularınız yükselecek ve yepyeni beklentiler içine gireceksiniz. Sürpriz olaylarla karşılaşabilirsiniz. Daha iyimser ve olumlu beklentiler içinde bulunmaya özen göstermelisiniz.

5 Eylül 2018, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sabah saatlerinde egoların tuzağına düşmemek, gerçek istek ve hevesler konusunda dikkatli olmak gerekiyor. Öğle sonrasında günlükve uğraşlarınızla, detay ve ince hesap gerektiren konularla ilgilenebileceğiniz bir gün olabilir. Size yardım için çalışan, uğraşan kişilere siz de aynı hassasiyet, anlayış ve şefkatle yaklaşabilirsiniz.

5 Eylül 2018, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün Yengeç burcunda seyahat ediyor. Mesai arkadaşlarınızla aranızda aniden anlaşmazlık çıkabilir. Onlarla iyi geçinmeye çalışın. Hayat paylaştıkça güzel. Negatif konular ruhunuzu sıkar. İş nedeniyle tanıştığınız insanlarla kalıcı dostluk kurabilirsiniz. Sindirim sisteminizi fazla yormayacak gıdalar tüketmeye özen gösterin.

5 Eylül 2018, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aileniz ve yakın dostlarınızla çıkacağınız seyahat stresinizi atmanızı sağlayacak. Duyacağınız bazı haberlere şaşıracaksınız. Yalnız siz anlatılanları dinlemeli ve düşüncelerinizi kendinize saklamalısınız. Bugün radikal kararlar alabilirsiniz. Bunun için gereken güç şu sıralar sizde mevcut.

5 Eylül 2018, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 29' 35" R
Ay
Aslan
29° 33' 51"
Merkür
Boğa
00° 11' 09"
Venüs
Boğa
20° 10' 14"
Mars
Koç
11° 40' 05"
Jüpiter
Boğa
27° 37' 03"
Satürn
Balık
17° 48' 25"
Uranüs
Boğa
23° 14' 51"
Neptün
Balık
29° 20' 02"
Plüton
Kova
02° 03' 51"
Chiron
Koç
21° 29' 59"
Lilith
Başak
25° 03' 52"
True Node
Koç
14° 52' 30"
Son Güncelleme : 15/05/2024 23:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>