Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Nisan 2018, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşamınızda bazı gerginlikler ve heyecanlar yaşamaya uygun bir günde olacaksınız. Duygusal olarak sizi etkileyecek küçük bir huzursuzluk olabilir yada siz bir olayı büyütebilirsiniz. Sevdiğiniz insanla çok samimi olarak konuşacaksınız ancak ortaya koyacağınız ani tepkiler çeşitli sorunlar yaşamanıza yol açabilir. Bir süreden beri beklediğiniz haberleri bugün alabilirsiniz ve planlarınızda bir hareketlilik olabilir. Sabırsız davranışlardan uzak durmalısınız.

İş yaşamınızda ani kararlar verebileceğiniz ve bunları hemen uygulamaya geçebileceğiniz bir gündesiniz. Düşünceleriniz pratik ve verimli olarak çalışacaktır. Bir süreden beri beklediğiniz haberleri bugün alabilirsiniz yada hayatınızdaki bazı sorunlar çözülme noktasına gelebilir. Acele hareket etme eğiliminiz bugün sizin için zararlı olabilir. Olaylara konsantre olma gücünüz son derece iyi ve zihninizi istediğiniz konulara yönlendirebiliyorsunuz.

Maddi konularda kendinizi rahat hissedeceğiniz bir gündesiniz. Çeşitli konularda harcamalarda bulunabilirsiniz ve bunlar uzun vadede sizin için zarar verici nitelikte olabilir. Ani kararlarla maddi konularda girişimde bulunmanız doğru olmayacaktır.

Küçük de olsa keyfinizi yerine getirecek gelişmeler olacaktır. Gün içinde sürekli olarak zihniniz işlek olacaktır ve birden çok konuyu değerlendirmeye alacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Önümüzdeki günlerde sevineceğiniz, beklenmedik gelişmeler söz konusu olabilir. Bu gelişmeleri bekliyor olmanıza rağmen, küçük şaşkınlıklar da yaşayacaksınız. Son zamanlarda değişik özellikler sergiliyorsunuz. İlgi gösterdiğiniz konular değişkenlik arz ediyor. Pratik zekanız bugünlerde yeni avantajlara elverişli fırsatlar üretebilir.

5 Nisan 2018, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar saat 03:50 Ay-Merkür görünümü, geri hareketle örtüşüyor. Yakın çevremizle bağımızı iletişim yönünden güçlü tutmak gerekiyor. Yolculuk, eğitim,gibi konularda gecikmeler olabilir. Her işimizi dikkatlice gözden geçirmekte ve tedbirli olmakta yarar var. Saat 09:02 Ay-Kuzey düğüm görünümü, sosyal hayatı canlandırıcı ve özel yakınlaşmaları sağlayıcıdır. Hem dostluklar gelişir hem karşı cinsle iletişim güçlenir. Sizi siz yapan tüm güzel yönleriniz başkaları tarafından olumlu bulunulur, beğenilir. Saat 11:23 Merkür-Satürn görünümü, bizi anlamamakta ısrar eden kişilerle karşılaşmaya işarettir. Üzerimizde baskı hissederiz. Bu saatlerde önemli meselelerde karar vermeyiniz. Kızgınlıkla veya negatif bakış açısıyla bir şeyleri çözemeyiz. Saat 15:19 Ay-Neptün görünüm etkisinde, bilinçli hareket etmekte, merhamet duygunuzun ve bağımlılıklarınızın esiri olmamaya dikkat ediniz. Özellikle parasal konular üzerinde daha dikkatli hareket etmekte fayda var. Saat 16:30 Ay-Güneş görünümü, sosyal faaliyetlerin, yazışmaların, hareketliliğin simgesidir. Düşüncelerinizi gayet güçlü bir şekilde ifade edebilirsiniz. Kıymet bilen gönüllerle karşılaşmamız dileğimle,

5 Nisan 2018, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çalışma alanını, kendini motive edecek şekilde düzenleyebilirsin. Özel sektörde çalışan bir Kova burcuysan,yerindeki ciddi kararlar, seni alternatifler aramaya, b planı yapmaya zorlayabilir. Her ne kadar bazı şeyleri akışına bırakıyor olsan da önemli konularda garantici davranman gerektiğini düşünebilirsin. Ay'ın ateş burcundaki etkisiyle, kardeş ya da kuzenini yapıcı bir dille uyarabilirsin.

5 Nisan 2018, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün özel ilişkilerinizden yana gayet sıcak konuşmalar yapabilir ilişkilerinizde toparlayıcı bir rol üstlenebilirsiniz. Bu noktada partnerinizle beraber geleceğe yönelik güzel kararlar alma arefesinde olabilirsiniz. Yaşamın yükünü beraber omuzlayabilme fikri her ikiniz içinde tarifi anlamsız mutluluklara sebep olabilir. Bekar kovalar ise ani gelişen ilişki fırsatlarına karşı açık olmalılar.

5 Nisan 2018, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gelecek için yapmış olduğunuz planlarınızda para ile ilgili konularda belirsizlikler olabilir. Yeteneklerinizi doğru yönlendirmekte zorlanabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konuları yeniden hareketlendirmek isteyebilirsiniz. Görünür olmak için fırsatlar yaratabilirsiniz. Paylaşım içinde olduğunuz kişilerden yardım alabilirsiniz. Gereksiz harcamalardan uzak durun.

5 Nisan 2018, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Keşif isteğinizin yükselmesi size kazanımlarınızla ilgili alanda yeni fikirler verebilir. Yalnız bu süreçte ilişkide bulunduğunuz insanlara dikkat etmeli, ayrıntıları gözden kaçırmamalısınız. Çok fazla rahatlık göstermek daha sonra paranızı tahsil etmekte sorunlara yol açabilir veya fazla risk almak sonuçta problemlere yol açabilir. Fakat yine de yüksek zekânız sayesinde öyle girişimlerde bulunursunuz ki, maddi gücünüzü bir şekilde düzene koyabilirsiniz.

5 Nisan 2018, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğleden sonraya kadar olan zaman diliminde finansal konular, ortak gelirler, geçmişe ait borçlar, sağlık konuları, sigorta, vergi, miraslar gibi alanlarda geçici problemler, kaygılar yaşayabilirsiniz. Öğleden sonradan gece yarısına dek bu problemli enerji yerini finansal konularda pürüzlerin giderilmesine, ruhsal olarak daha motive ve iyi hissetmenize, aile içi konularda olumlu iletişim kurup, kendinizi daha rahat ifade etmenize sebep olan bir atmosfere bırakacak.

5 Nisan 2018, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, iletişimsel işlerinizde önemli adımlardan kaçının zira desteklenmeyeceksiniz. Zorlandığınız ya da sıkıştığınız noktalarda sosyal çevrenizden destek alabilirsiniz.

5 Nisan 2018, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Aile bireylerinin sorunlarıyla ilgileneceksiniz. Zaman zaman sıkıntı duyabilirsiniz. Ancak, yine de onlara gereken ilgiyi göstereceksiniz. Alacağınız bazı haberlere tepki göstermeden önce araştırmalısınız.

5 Nisan 2018, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün aldığınız sorumluğu yerine getirmek için büyük bir adım atacaksınız. Bu da sizin geleceğiniz için çok önemli... Yoğunluğunuz yüzünden ailenize zaman ayıramıyorsunuz ama en kısa zamanda gönüllerini almalısınız. Size ihtiyaçları var...

5 Nisan 2018, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 47' 18" R
Ay
Başak
27° 45' 56"
Merkür
Boğa
03° 16' 43"
Venüs
Boğa
23° 06' 02"
Mars
Koç
13° 28' 56"
Jüpiter
Boğa
28° 10' 46"
Satürn
Balık
17° 58' 06"
Uranüs
Boğa
23° 23' 08"
Neptün
Balık
29° 23' 26"
Plüton
Kova
02° 02' 54"
Chiron
Koç
21° 37' 12"
Lilith
Başak
25° 19' 43"
True Node
Koç
14° 55' 34"
Son Güncelleme : 18/05/2024 08:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>