Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Ocak 2018, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Birlikteliğinizin her koşulda tartışılmaz bir önceliği var. Dostlarınız, ilişkinizi önemsemeyi bir görev gibi görüyorlar. Sürdürdüğünüz ilişkiyi oldukça saygın bir yere koyuyorsunuz.

Bir yetkilinizin genel güvensiz davranışları sizde birtakım alınganlıklara neden olabiliyor. Bunu yenebilirsiniz. İşyeriniz birkaç güne kalmadan bazı sorunları sizin lehinize çözecek. Yakında bir ödülünüz var.

Paranızın şimdiki yerinde hiç olmazsa değerini koruduğunu biliyorsunuz. Paranızı değerlendirmek için aldığınız değişik tavsiyeler, sizi yeni açılımlara karşı cesaretlendiremiyor.

Bazı güvensizlikleri zihninizde geliştirip uç noktalarda yaşayabiliyorsunuz. Akrabalarınızdan birine karşı gittikçe artan güvensizliğiniz, biraz haksızlık içeriyor olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Özgürlüğünüze düşkünlüğünüz size yön veriyor. Yaptığınız araştırmalar tahmin ettiğiniz gibi çıkmayabilir. Bu konudaki ısrarcılığınızın, yanılgınızdaki payını sonradan anlayacaksınız. Birkaç güne kalmadan yakın akraba ilişkilerinizde çoktandır beklediğiniz bir küskünlüğün haberi gelebilir. Yapıcı tutumunuzla, bu kırgınlığı ortadan kaldırma girişimleriniz olacak.

5 Ocak 2018, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar saat 02:10-11:12 arasında Ay-Boşluk etkisindeyiz. Bir şeyleri kabul ettirmek pek kolay olmasa da, yarım kalan işler çabucak bitirilir. Bir arkadaşınız bir konuyla ilgili sizi arayıp fikir sorabilir, desteğinizi isteyebilir. Hemen söz vermeyin, biraz düşüneceğinizi söyleyin. Saat 03:53 Mars-Kuzey düğüm görünüm etkisinde,ve ilişki konularında sizi şu sıralarda zorlayan şartların yorgunu olduğunu görüyoruz. Evet bir şeyler istediğiniz gibi yürümüyor. Ancak bütün bunlar kendinizle yüzleşmeniz ve artık geçmişi geride bırakıp yeniye yer açmanız uyarılardır. Böyle görmeniz halinde bir çok zorluğun üstesinden kolayca geldiğinizi fark edeceksiniz. Saat 11:12 Ay-Başak burcu geçişi, başkalarının kendi çıkarlarını öne alarak düşünmelerine, sizin de bu durumda rahatsız olmanız anlamına gelebilir. Eleştiride bulunabilirsiniz. Sağlığınız veya önemli bir işin halledilmesi için ekstradan paraya ihtiyaç duyabilirsiniz. Saat 14:25 Ay-Satürn görünümü en ufak bir zorlukta çabucak yorulmanıza veya bir işi yaparken isteksiz olmanıza yol açabilir. Bu enerji ciddiyetin ve aynı zamanda titizliğin göstergesidir. Mecburen şartlara göre hareket etmemiz, ona göre işlerimizi yoluna koymamız gerekir. Her şeyin en olumlu, en güzel şekilde gerçekleşmesi dileğimle,

5 Ocak 2018, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yeni anlaşmalar, yeni insanlar ve ortamlar için çok özel bir gün. Bunu iyi değerlendirmelisin.

5 Ocak 2018, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ortaklı gelirleriniz ve finansal beklentilerinizde gayet olumlu bir gün. İlişkilerde korku ve endişe durumlarına karşı dikkat etmelisiniz. Bu duyguların sizi yıpratmasına izin vermeyin. Biliyorsunuz, korkularımız kendi içimizde büyümesine izin verdiğiniz sürece bizimle kalır. Yaptığınız fedakârlıkları ölçüp tartmalısınız. Yanlış kişiye gidip gitmediğinden emin olmalısınız.

5 Ocak 2018, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün endişe duyduğunuz konuların üzerine gitmek isteyebilirsiniz. Finansal konuları çözüme kavuşturmak için harekete geçebilirsiniz. İlişkilerinizde kişilik çatışmaları olabilir. İşlerinizdeki eksiklere yoğunlaşabilirsiniz. İşlerinizi daha iyi hale getirmek için mücadelenizi ortaya koyacağınız bir gündesiniz. Sorumluluklarınız artabilir.

5 Ocak 2018, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gelirinizi ve kariyerinizi etkileyecek önemli bir anlaşmayı karara bağlayacaksınız. Yakın bir arkadaşınız sizi biriyle tanıştıracak. Ona direkt sorular sormaktan kaçının.

5 Ocak 2018, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün maddi konularda aradığınızı tam olarak bulamayabilir, ilişkilerinizde bastırılmış öfkenin yarattığı gerilim ve gizlenmiş duyguların açığa çıkması gibi durumlar yaşayabilirsiniz. Öğleden sonraki zaman diliminden gece yarısına dek, daha güçlü, moralli ve kuralları koyan taraf olabileceksiniz. Ani tavırlar göstermek yerine, ilişkilerinizde anlatmak istediklerinizi sakince paylaşmanız faydalı olacaktır.

5 Ocak 2018, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevdiğiniz insanla yapılacak bir seyahat planı devrede olabilir. Ortak parasal konularda kafanızdaki planlar doğrultusunda ilerlemeniz gerekiyor. 

5 Ocak 2018, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün ödemeler konusunda kandırılmaya açıksınız. Kimseye borç vermeyin, krediye başvurmayın. Beklediğiniz ödemeler gelmediği için hayal kırıklığına kapılmayın. Gelecekle ilgili kazanç konusunda endişeli olabilirsiniz. Anneniz ya da eşinizin ruhsal sağlığıyla ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. Sağduyunuz ve olaylara bütünsel yaklaşımınız size yardım eder.

5 Ocak 2018, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aileniz ve yakın dostlarınızla çıkacağınız seyahat stresinizi atmanızı sağlayacak. Duyacağınız bazı haberlere şaşıracaksınız. Yalnız siz anlatılanları dinlemeli ve düşüncelerinizi kendinize saklamalısınız. Bugün radikal kararlar alabilirsiniz. Bunun için gereken güç şu sıralar sizde mevcut.

5 Ocak 2018, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 37' 58" R
Ay
Koç
11° 42' 30"
Merkür
Koç
19° 54' 49"
Venüs
Boğa
07° 36' 46"
Mars
Koç
03° 51' 29"
Jüpiter
Boğa
25° 12' 50"
Satürn
Balık
17° 01' 58"
Uranüs
Boğa
22° 39' 20"
Neptün
Balık
29° 03' 55"
Plüton
Kova
02° 06' 07"
Chiron
Koç
20° 57' 28"
Lilith
Başak
23° 55' 59"
True Node
Koç
15° 24' 46"
Son Güncelleme : 05/05/2024 18:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>