Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Ocak 2018, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinize coşkuyu ve tedirginliği bir arada yaşatmamalısınız. Aşkta gerçekçi olma zamanınız gelmiş görünüyor. Duygusal açıdan pozitif bir gün, ama böyle günlerde aşırılıklara kaçabiliyorsunuz.

Sizden beklenen enerjinin çok azını sergileyerek, zekanızla her işin üstesinden gelebiliyorsunuz. Önümüzdeki günler, biraz bunaltıcı olabilir, karmaşık bazı işlerle karşı karşıya kalabilirsiniz.

Yatırım konularında çok yerinde kararsızlıklarınız olacak. Sizi ani kararlara yönlendiren tavsiyeler tehlike içeriyor. Bugün abartı harcamalara çok elverişli ortamlarda olabilirsiniz, buna da dikkat !

Bugünlerde tahammülsüz yanınızı kışkırtan bir tartışma yaşayabilirsiniz. Tartışmalardan uzak kalmanızda yarar var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bazı heyecanlarınızın dozunu ayarlayabilirseniz, unutulmaz mutluluklarınız olabilir. Girişimciliğinizi gözden geçirmelisiniz. Dönüşü zor bazı kararların öncesinde buna ihtiyacınız var. Yapıcı ve hoşgörülü havanız akşam saatlerinde bozulabilir. Bundan korunmak için, alacağınız duyumları derinlemesine değerlendirmeniz gerekecek.

6 Ocak 2018, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar Saat 07:37 Ay-Neptün karşıtlık etkisinde ortaklarımız, eşimizle aramızdaki hesaplar, paylaşımlar, bölüşümler yormuş olmalı sizi. İşte tam bu saatte, şöyle bir rahatlamak için insan kendisine zaman ayırmayı bilmeliyiz. Çünkü en büyük zenginlik huzurdur. Bu huzuru yaratmak da en azından bizim elimizde. Sakince hayatı kendi haline bırakmak ve içimizdeki çocukla el sıkışmak. Deneyelim mi ne dersiniz? Saat 13:23 Ay-Venüs olumlu görünümü, duygu dünyamızda esen fırtınaları ancak ve ancak gerçekçi düşünmenin dindireceğini gösteriyor. Evet, problemler var. Tatmin değilsiniz. Kafanızda soru işaretleri mevcut. Ancak hayat devam ediyor ve önümüze bakma zamanıdır. Yoksa kısır bir döngü içinde dolanıp dururuz. Saat 14:39 sonrası Ay-Güneş olumlu görünümü, kariyerinde ilerlemek isteyen Kovaların, ilişkilerini ciddi biçimde gözden geçireceklerini söyleyebiliriz. Saat 17:22 Ay-Mars görünümü, hesabi düşünmemize neden olabilir. Çıkarlarımızı bilhassa öne alabiliriz. Bunun nedeni, insanların bizi etkilemesine izin vermeme isteğimizden kaynaklanır. Ödün vermekten, birilerine uymaktan hoşlanmayız. Saat 17:43 Ay-Jüpiter görünümü, hesabi düşünmenin işaretçisidir. Beklentilerimize uygun bir hayatın özlemini duyarız. Biraz zor olsa da, yine iyimser düşüneceğiz. Saat 19:40 Ay-Pluto olumlu görünümünü sizi derinlikli düşünmeye sevk ediyor. Tutkulu bir aşka özlem duyuyoruz. Hayatımızı olumlu yönde değiştirecek bir aşkın gücüne ihtiyacımız var. Gönlümüzce geçecek güzel bir Cumartesi günü dileğimle,

6 Ocak 2018, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün yapacağın eylemler beklediğin kadar hızlı sonuç getirmeyebilir. Kendini ifade etmekte zorlanabilirsin.

6 Ocak 2018, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkilerde artık dönüştürücü kararlar alma zamanı geldi. Düşünülmeden alınmış kararlar ikili ilişkilerde sorun yaratabilir. Gizli yaşadığınız ilişkilere karşı dikkat etmelisiniz. Zira yol ayrımına geldiniz!

6 Ocak 2018, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Düşüncelerinizi olumlu tutmalı ve gereksiz endişelere yenik düşmemeye bakmalısınız. Parasal konular üzerinde durmak gerekebilir.

6 Ocak 2018, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Farklı çevrelerden kişilerle tanışabilir ve yabancı ülkeden gelen kişilerle karşılaşabilirsiniz. Maddi fırsatları değerlendirmek için saygı duyduğunuz kişilerin görüşlerinden faydalanacaksınız. Güzel yatırım fırsatları karşınıza çıkarsa değerlendirmekten çekinmeyin. Evinizde rahat vakit geçirmek isteseniz de içinizden yükselen enerji sizi evinizin dışına çıkartacak.

6 Ocak 2018, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Iletişime oldukça açık bir gündesiniz, esnek, akılcı yaklaşımlarınız, sıradışı fikirlerinizle pek çok kişiye ilham olabileceğiniz gibi, karşınıza size ilham veren kişiler de çıkabilir. Eğitim yönünden destekleyici bir gün.

6 Ocak 2018, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Her şeyi gözden geçirme dönemindesiniz. Kariyeriniz için atacağınız adımlarda kalıcı ilişkiler kurabilirsiniz. Bugün, sevdiklerinize karşı anlayışınız yüksek olacak.

6 Ocak 2018, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Merkür ile yönetici gezegeniniz Uranüs arasındaki olumlu etkileşim kardeşinizle ilişkinizi aniden değişik bir boyuta taşır. Aniden arabanızı ve ya ofisinizi değiştirmeye karar verebilirsiniz. Şirket kurmak için yeni fırsatlar önünüze çıkar. Kısa seyahatlerle yeni projeler geliştirme şansınız var.

6 Ocak 2018, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu sıralar çok çekicisiniz. Etrafınızdakilerin gözünü kamaştırıyorsunuz. Sizdeki bu değişiklik birlikte olduğunuz kişiyi çok etkiliyor. Bugünlerde beklediğiniz teklifi yapabilir vede karşı taraftan alabilirsiniz. İşlerinizi fazla sorun etmeyin çünkü arkadaşlarınız size anlayışlı davranacak

6 Ocak 2018, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 21' 49" R
Ay
Koç
07° 37' 42"
Merkür
Koç
19° 42' 41"
Venüs
Boğa
07° 16' 15"
Mars
Koç
03° 38' 40"
Jüpiter
Boğa
25° 08' 55"
Satürn
Balık
17° 00' 36"
Uranüs
Boğa
22° 38' 22"
Neptün
Balık
29° 03' 27"
Plüton
Kova
02° 06' 09"
Chiron
Koç
20° 56' 33"
Lilith
Başak
23° 54' 08"
True Node
Koç
15° 24' 38"
Son Güncelleme : 05/05/2024 12:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>