Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Ocak 2018, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgiliniz ve arkadaşınız arasındaki geçimsizliği, haklı üzüntünüzün ötesinde hayati bir sorun gibi yaşamamalısınız. İlişkinizde bağışıklık kazandığınızı düşündüğünüz tartışmalar, olumsuzluk anlamında belirleyici değil.

Akşama doğru bir görüşme yapacaksınız. Verimli olabilir. Bugün fazla yorulmak istemiyorsunuz. Beyninizdeki bir sürü sorunun verdiği yorgunluğu kafi görüyorsunuz.

Sonuç beklediğiniz bir para meseleniz var. Bu sonuç, biraz uzun vadeye yayılmış görünüyor. Paranızı idare konusundaki beceriniz, kendi kişisel harcamalarınızda zaaflar gösterebiliyor.

Uzak bir olasılık diye değerlendirdiğiniz görüşme, önümüzdeki günlerde sizi masaya oturtabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aşırı duyarlılığınız çoğu zaman karşılığını bulamıyor. Bu, insanların çok candan davranışları hak etmediği inanışına götürmemeli sizi. Bugünleri, hayata daha geniş bakan insanlarla bir arada geçirmelisiniz. İçinizde barındırdığınız endişeler sizi yaşama karşı isteksiz yapacak şeyler değil. Birkaç gün içinde sonuçlanacak beklentileriniz var.

7 Ocak 2018, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar Pazar günümüz üç önemli görünüm eşliğinde başlıyor. İlki, saat 02:39 Merkür-Uranüs arasında gerçekleşiyor. Hedefimizi gerçekleştirmek, hızlıca yürürlüğe koymak anlamında hem iletişim hem eylem olarak bizi itekleyicidir. Ancak her şeyin enine boyuna düşünülmesinde yarar vardır. Ne de olsa Merkür-Yay burcunda astrolojik olarak sonradan pişmanlığa yol açabilir. Her kararımızı tartalım. İkincisi, saat 03:39 Mars-Jüpiter kavuşumu,ve toplumsal alanda rakiplerinizi geçmenizi sağlayan inisiyatif ve kararlılık gücünü sizlere sunuyor. Bir girişim düşünüyorsanız, işte size birkaç gün boyunca etkili olacak enerji. Bundan yararlanabilirsiniz. Fiziksel anlamda size kuvvet kazandıran bu kavuşumun etkisi, yeni bir projeye liderlik etmenizi destekler. Maaş görüşmesinde lehinize işleyen bir süreçtir. İşle ilgili bir hukuki davanın sonuçlanmasıdır. Güçlü konumdaki kişiler sizi destekler. Uzun zamandır sorun yaşadığınız bir işten ayrılarak yeni bir işe başlamanız mümkündür. Bu oluşum, ileriye dönük bir adımın atılmasında, bir terfi almanızda, bir görüşmede tarafları ikna etmenizde yardımcı olur. Üçüncüsü, saat 07:07 Merkür-Chiron görünümü, eğer başkalarına endeksli yaşıyorsak, borçlarımız varsa, bir de üstüne üstlük destek göremeyeceksek o zaman maddi kaygıların bize yanlış tercihler yaptırmasına izin vermemeliyiz dostlarım. Saat 05:51-15:14 arasında Ay-Boşluk etkisindeyiz. Değişimde bulunmak, hayati kararlar vermek, incelemeden olur demek yanlıştır. Saat 15:14 Ay-Terazi burcu seyir etkinliği altında, etrafımızdaki dünyayı adil bir bakış açısıyla değerlendirmekten yanayız. Uyum, denge, huzur ve güzelliklerle çevrili bir yaşam arzuluyoruz. Farklı fikirlere karşı tahammülüyüz fakat değerlerimize saygı duyulmasını istiyoruz. Mutlu ve keyifli bir Pazar günü geçirmeniz dileğimle,

7 Ocak 2018, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Tempolu ve yoğun günlerin ardından hayattan keyif alacağınız güzel bir gün geçirebilirsiniz. İlişkilerden, dostluklardan, ortaklıklardan yana beklenmedik destekler görebilir, hayatın kendi halinde, olduğu gibi akışından mutluluk duyabilirsiniz.

7 Ocak 2018, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yakın çevrenizden destek alma konusunda oldukça hassas olabileceğiniz bir gün. Geçmiş problemlerinizle yeniden yüzleşmeniz gerekiyor. Bunlarla ilgili yakınlarınızın bir takım eleştirilerine maruz kalabilirsiniz.

7 Ocak 2018, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Günün ilk yarısında endişelerden uzak kalmaya bakmalısınız. Öğle sonrasında daha olumlu ve pozitif haberler gündeme gelebilir, yolculuklar yapabilirsiniz.

7 Ocak 2018, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Konuşmadan önce düşünmek için kendinize zaman tanımalısınız. Kelimelerinizin hayatınızda büyük etkisi olacak. Para ve güç sizinle. Her sorunu çözmeniz mümkün.

7 Ocak 2018, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Finansal durumunuz krediler, ortak gelirler, primler, burs, nafaka gibi parasal konular ve aşk hayatınızda fırsatlarla karşılaşabileceğiniz bu pozitif etkili günde, enerjinizi spora, işlerinizin tanıtımına yönlendirebilir, seyahatler, iletişim ve basın yayın işlerinizden fayda elde edebilirsiniz.

7 Ocak 2018, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yurtdışı işlerinizde karşınıza istediğiniz birgelebilir. Göz önünde olacağınız ortamlarda sizi harekete geçirecek etkileriniz çok yüksek olacak.

7 Ocak 2018, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün Ay Terazi burcundaki yolculuğuyla size yabancılar ve uluslararası ilişkilerden merhaba diyor. Akademik konular, yurt dışı yatırımlar ve yabancılar zamanınızı alır. Bu alandaki ilişkilerden yüzünüz güler. Hatta aracılık yapan bir kadının desteğini kazanabilirsiniz.

7 Ocak 2018, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni birteklifiyle karşılaşabilirsiniz. Birkaç işi de birarada yapmak zorunda kalabilirsiniz. Bazı sürprizler sizi bekliyor olabilir. Bunlar genelde olumlu sürprizler ve duyduğunuzda hoşunuza gidecek olan gelişmeler. Parasal konularınızın çözümü vereceğiniz kararlara bağlı.

7 Ocak 2018, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 43' 16" R
Ay
Balık
12° 55' 53"
Merkür
Koç
18° 34' 55"
Venüs
Boğa
05° 11' 01"
Mars
Koç
02° 20' 29"
Jüpiter
Boğa
24° 45' 05"
Satürn
Balık
16° 52' 07"
Uranüs
Boğa
22° 32' 31"
Neptün
Balık
29° 00' 31"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 50' 56"
Lilith
Başak
23° 42' 52"
True Node
Koç
15° 22' 35"
Son Güncelleme : 03/05/2024 19:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>