Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Ağustos 2017, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk hayatınızda çok mutlusunuz. Sevgilinizle mükemmel bir beraberliğiniz var ve bu beraberlik sizi çok mutlu ediyor. Bugün onunla birlikte zaman geçirebilirsiniz. Sevgilinizin size bir sürprizi olacak.

İş hayatınızda yoğun bir dönemdesiniz. Üzerinizde atamadığınız bir yorgunluk var. Bugünkonularından uzak kalarak dinlenmeye ve sevdiklerinize zaman ayırmaya çalışacaksınız.

Maddi konularda gelişmeler görülüyor. Yatırım yapmak isteyebilirsiniz. Bu konuda çeşitli kimselerle görüşebilir, yakınlarınızın desteğini isteyebilirsiniz.

Kilolarınızla ilgili problemleri sorun yapacağınız bir gün. Bu kadar sorun etmek yerine , harekete geçmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün duygularınızı kontrol etmekte biraz zorlanabilirsiniz. Zaman zaman duygusal davranışlar sergilemeniz muhtemel. Bugün ailenizden bazı kimselerle eski bir sorundan konuşabilir ve onlarla tartışabilirsiniz. Bu tartışmayı fazla uzatmamalı ve aile büyüklerinizi kırmamalısınız. Bugün akşam saatlerini evinizde hobilerinizle meşgul olarak geçirmeniz muhtemel.

8 Ağustos 2017, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar Saat 02:06 Ay-Jüpiter görünümü moralinizi yükseltici ve pozitif düşünmenizi sağlayıcıdır. Farklı yönlerinizi gayet olumlu şekilde gösterirsiniz. Değişiklik, yenilik hevesi sizi sarar. Heyecan verici, canlandırıcı, orijinal her şey dikkatinizi çeker. Sıradanlıktan hoşlanmazsınız. Arkadaşlıklar, karşı cinsle ilişkilerde etkileme gücünüz doruğa çıkar. Nezaketinizden ödün vermezsiniz. Kendinizi sıra dışı bulursunuz. Saat 08:40 Ay-Satürn görünümü, mesafeli ancak dostane, kendinizde ödün vermeden ilerlemek ve insanlarla temasta bulunmaktan yanasınız. İşiniz veya hedefiniz ne ise, ona göre paylaşımda bulunmak taraflısı olacaksınız. Ne fazla sıcak ne de çok soğuk. Gerektiği kadar iyidir diye düşünüyorsunuz. Saat 22:07-9 Ağustos saat 00:56 arasında Ay-boşluktadır. Bu süre içinde, kendinizi ifade edebilmekte, duygularınızı dışarıya yansıtmada zorlanırsınız. Sanatçılar için bu saatler arasında şarkı, şiir veya edebi yolla kendilerini ifade etmeleri gayet mümkündür. Hisler oldukça derindir ve derin olduğu kadar da, tarafsızlığa açıktır. Güvenilir bir dünyada yaşamamız dileğimle,

8 Ağustos 2017, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İçinde tarif edemediğin bir endişe var. Sanki hiçbir şey yetişmeyecek gibi etrafı rahatsız etmen problem yaratabilir.

8 Ağustos 2017, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkilerde önce kendi öz değerinizi karşı tarafa geçirmeniz gereken bazı sorunları fark edebilirsiniz. Çözümleri önce kendi içinizde arayın.

8 Ağustos 2017, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendinizle ilgili konularda sıkışmış hissedebilirsiniz. Duygularınızı kontrol etmekte zorlanabilirsiniz. Kişisel açıdan önem verdiğiniz konularda ısrarcı olabilirsiniz. İkili ilişkileriniz gündeminizi etkileyebilir. Tartışmalara açık bir gündesiniz. Kişisel konularda ani değişiklikler gündeme gelebilir. Beslenmenize dikkat edin.

8 Ağustos 2017, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Olumsuz olayları bekliyor gibi sürekli panik haldesiniz. Aklınızı olumsuzluklardan arındırın ve yarının çok güzel olacağını düşünün. Karamsarlığa gerek yok.

8 Ağustos 2017, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Finansal durumunuz krediler, ortak gelirler, primler, burs, nafaka gibi parasal konular ve aşk hayatınızda fırsatlarla karşılaşabileceğiniz bu pozitif etkili günde, enerjinizi spora, işlerinizin tanıtımına yönlendirebilir, seyahatler, iletişim ve basın yayın işlerinizden fayda elde edebilirsiniz.

8 Ağustos 2017, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kendi alanlarınıza yöneleceğiniz, isteklerinizi yerine getirmek isteyeceğiniz bir gün olabilir. Özel hayatınızda sevdiğiniz insanla bakış açılarınız bir değil, ilişkilerinizde hassaslıklar oluşabilir.

8 Ağustos 2017, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Öğleden sonra Ay’a ev sahipliği yapacaksınız. Böylece sanki kafanızda bir ampül parıldayacak ve zihninizdekileri aydınlatacak. Yeniliklere açık bir gün olacak. Farklı topluluklara dahil olun. Size vizyoner bir bakış açısı kazandırırlar. Software programlarla ilgilenmek, teknolojik temalarla zaman geçirmek için keyifli bir gün.

7 Ağustos 2017, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yoğun birtemposuna gireceksiniz. Emeğinizin meyvelerini yavaş yavaş toplamaya başlayacaksınız. Ekip çalışmaları gündemde. Zamanınızın çoğunu işinize ayıracaksınız. Bu da size maddi ve manevi açıdan başarı getirecek. Planladığınız bir eşyayı bu sayede alma şansı doğacak.

8 Ağustos 2017, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 31' 08" R
Ay
Balık
09° 55' 42"
Merkür
Koç
18° 27' 20"
Venüs
Boğa
04° 55' 38"
Mars
Koç
02° 10' 52"
Jüpiter
Boğa
24° 42' 09"
Satürn
Balık
16° 51' 03"
Uranüs
Boğa
22° 31' 48"
Neptün
Balık
29° 00' 10"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 50' 14"
Lilith
Başak
23° 41' 29"
True Node
Koç
15° 22' 17"
Son Güncelleme : 03/05/2024 14:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>