Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Aralık 2017, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Doğal ve zararsız görülen bazı yakınlaşmalar, zihinlerde sorulara yol açabilir. Karşılıklı duyulan sevgi ilişkinizi koruyor. Bazı açıklamaların sevimsiz olduğu kadar kaçınılmaz da olduklarının kafalarda netleşmesi gerekiyor.

Mesleki iddialaşmalarınız özellikle belli kişilere yönelik. İşinize bağlılığınızı göstermeniz için özel bir çaba harcamanız yersiz. İnatlaştığınız bazı konularda bugün ikna edilebilirsiniz.

Para durumunuzda herhangi bir yenilik yok. Ama sevindirici bazı olası gelişmeler söz konusu. Bugünlerde beklemediğiniz şekilde bir rahatlama dönemine girebilirsiniz.

Uzak durduğunuz birinde taşıdığınız önemi kavrayabilmeniz için, daha yakın ilişkiler içinde olmanız gerekiyor. Bir yakınınızın yönlendirme niyeti, ciddiye almanız halinde sizin için bu anlamda geliştirici olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Size bugünlerde uzun bir yol görünüyor. Bununla ilgili belirgin kararsızlığınız, bu yolculuğu engelleyemeyecek. Akraba ilişkilerinizde yakında mutlu bir olay yaşanabilir. Bununla ilgili yakında bilgilendirileceksiniz. Hafta sonunda gerçekleşecek bir olayın sonucu hakkındaki tahminleriniz tutacak. Buna rağmen bu konuda üzüntü ve pişmanlık yaşayacaksınız.

8 Aralık 2017, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar saat 06:49 Ay-Uranüs karşıtlık etkisi altında, kendinizi dışa karşı olumlu şekilde ifade edebilecek gücünüz yüksek. Ne istediğinizi biliyorsanız gayet hızlı biçimde ilerleyebilirsiniz. Saat 15:27-16:58 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Planlarınızı mantık süzgecinden geçirmekte yarar var. Sorumluluklar önemli. Acil kararlardan kaçınınız. Siz hayatınızı düzene sokmak istiyorsanız, önce buna kendinizden başlamalısınız. Çevrenizle olan ilişkinizde politik şekilde hareket etmekte yarar var. Elinizden geldiğince nazik davranınız. Yardımcı olmaya çalışınız. Saat 16:58 Ay-Akrep burcu geçişiyle, etrafınızdaki insanları şöyle bir gözlemleyerek, kendinizle kıyaslamaya yol açabilir. Hayatın tüm güzelliklerini kucakladığınızı, fakat çoğu insanın bunu yaşamayı bile beceremediğini düşünürsünüz. Size göre insan rahat olmalıdır. Çünkü rahat insanın gereksiz şeyleri kafasına takmayacağını bilirsiniz. Akrep burcunda ilerleyen Ay, kendinizi hırslı bir şekilde ortaya koymanızı sağlar. Yüreğinizin içindeki kuşkular, gücünüzü düşürebileceğinden benim tavsiyem ne olursa olsun stres yaratıcı durumlardan uzak durmanızdır. Saat 22:23 Ay-Mars kavuşumu, yaşadığımız toplum, aile hayatımız ve bir çok konuda stratejimizi belirleme arzumuzu işaret ediyor. Rahatsız olduğumuz meseleler var ve bunları halletmemiz gerektiği için gerginlik duyabiliriz. Huzurlu bir gün geçirmenizi temenni ederim. Her güzellik sizinle olsun.

8 Aralık 2017, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Arkadaş edinmek ve daha fazla paylaşım için güzel bir gün. Bugün gerçeklerle yüzleşmeye hazırsın.

8 Aralık 2017, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yaratıcılık gerektiren işlerde önemli başarılara imza atabilirsiniz. Sanata olan ilginiz artabilir ve hobilerinize daha fazla zaman ayırmak isteyebilirsiniz.

8 Aralık 2017, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizle ilgili konularda farkındalığınız yüksek olabilir. Kendinizi karşı tarafa ifade etmek önem kazanabilir. Geleceğinizle ilgili konularda yeni planlamalar yapabilirsiniz. Sosyalleşmek için harcamada bulunabilirsiniz. Kapandığını düşündüğünüz konular yeniden gündeme gelebilir. Sizi yoran konulardan sıyrılmak isteyebilirsiniz.

8 Aralık 2017, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Seyahatler, uzaklar ve yabancılarla ilgili veya yurt dışı bağlantılı konularda bugün biraz daha temkinli davranmanız gerekebilir. İlişkilerden doğan anlaşmazlıklar karşısında sabırlı davranmalısınız.

8 Aralık 2017, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca kendinizi dinlendirebileceğiniz pozitif ortamlarda yer almalı, iletişim konusunda sakin bir tavır benimsemelisiniz. Ruhunuzu dinlendirecek enerji çalışmaları ve meditasyonlardan faydalanabileceğini bugün, arkanızdan konuşulan bir takım konuları da öğrenebilirsiniz.

8 Aralık 2017, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Özel hayatınızda duygularınızı dışa vurmanız kolay olacak. Doğru ortamlarda hislerinizi karşı tarafa aktarabilirsiniz. İstediğiniz şartlar kendiliğinden ayağınıza gelecek.

8 Aralık 2017, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Aslan burcunda seyahat eden Ay, aşk konusunu alevlendirir. Partnerinizin coşkulu ve duygulu yaklaşımları sizin özgürlüğünüzü biraz kısıtlasa da ruhunuza iyi gelir. Lüks yerlerde vakit geçirmek gereğinden fazla para harcamak keyfinizi ön planda tutacak faaliyetlere atılmak için günü değerlendirin.

8 Aralık 2017, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yoğun birtemposuna gireceksiniz. Emeğinizin meyvelerini yavaş yavaş toplamaya başlayacaksınız. Ekip çalışmaları gündemde. Zamanınızın çoğunu işinize ayıracaksınız. Bu arada istemeden de dostlarınızı ihmal edebilirsiniz. Bu da biraz canınızı sıkabilir.

8 Aralık 2017, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 04' 51" R
Ay
Koç
03° 21' 02"
Merkür
Koç
19° 30' 15"
Venüs
Boğa
06° 54' 42"
Mars
Koç
03° 25' 13"
Jüpiter
Boğa
25° 04' 49"
Satürn
Balık
16° 59' 09"
Uranüs
Boğa
22° 37' 22"
Neptün
Balık
29° 02' 57"
Plüton
Kova
02° 06' 10"
Chiron
Koç
20° 55' 35"
Lilith
Başak
23° 52' 12"
True Node
Koç
15° 24' 24"
Son Güncelleme : 05/05/2024 05:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>