Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Ekim 2015, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bir ilgileneniniz size yaklaşmak istiyor. Bunun çoktandır farkındasınız. O, sizin şu günlerdeki ruh durumunuzu bilmediğinden, kendinizi kastığınızı düşünüyor. Ya ilgilenecek ya da psikolojinizi anlatmak durumunda kalacaksınız.

Belinizi büken bazı işlerden yakında kurtulacaksınız. Sizi işe boğanlar her şeyin farkında. İşinizde uzman olmanız, fazla yorulmanıza neden oluyor. Bir yardımcı talebinizi yeniden dile getireceksiniz.

Para sıkıntılarını soğukkanlılıkla aşıyorsunuz. Biraz rahat bir insan olmanızın da bunda payı büyük. Yan geliriniz yoksa da, hiç tükenmeyecek para destekleriniz var.

Çok yakın bir arkadaşınızla ilişkinizi bağımlılık derecesinde sürdürüyorsunuz. Bu, sizin dışınızdaki arkadaşlarınızın biraz uzaklaşmasına neden oluyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sanki içinizde sizi bastıran ikinci bir kişilik var gibi. Oldukça cesaretli biri olmanıza rağmen yapmak istediğiniz birçok şeyi yapamıyorsunuz. Vaktiyle göze alabildiğiniz şeylere bugünlerde cesaret gösteremiyorsunuz. İki arkadaşınızın birgirişimini yanlış bulacak, engellemeye çalışacaksınız. Aile içinde sizi çok mutlu eden biri var.

8 Ekim 2015, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar saat 00:10-22:50 olana dek Ay-Boşluk etkisi altında olacağız. Bu süre içinde,  eleştirilmek pek hoşunuza gitmez. Bir olayı sadece kendi bakış açınızla ele aldığınız için, haklı olduğunuzu düşünürsünüz.  Oysaki olaylara mantıklı bir şekilde yaklaşmalı, bencil olmamalı,  ılımlı davranmaya çalışmalısınız. Aileniz, eviniz ve güvenlik konuları üzerinde bir hayli durabilirsiniz. 8 Ekim-8 Kasım tarihleri arasında Venüs-Başak burcunda ilerleyecek. Bu dönem, hem yuvanız ve aileniz hem de dünya görüşünüze göre ilişkilerinizi, çıkarlarınızı gözden geçirmeniz anlamında önem taşıyor. Seçici davranacağız. Ancak belirsizlikler varsa bunların mutlaka düzene kavuşturulması yönünde titizleneceğiz. Yeni bir sayfa açmak istiyorsak önce eskinin akıllıca ele alınarak, pürüzlerin ayıklanması şart. Venüs-Başak geçişinde, eğitim veyahayatımızla ilgili konularda da etkilidir. Bu dönemde  mali durumumuzu gözden geçirmek lazım.  Eğer bir yüksek eğitim düşünüyorsak veya birkurmayı planlıyorsak, başka bir yere yerleşmek istiyorsak, parasal durumumuz çok önemli. Ayrıca bir ev almayı, ofis açmayı, yuva kurmayı istiyorsak hem ilişkimizin hem de maddi gücümüzün yerinde olması lazım. Saat 23:01 Ay-Venüs kavuşum etkisi altında haz duygunuz veya size zevk veren fantezilerinizin ne kadarını yaşadığınız soruları kafanız içinde yer alabilir. Siz fazla bağlanmaktan yana değilsiniz. Çünkü ne kadar yakınlaşırsanız, o denli uzaklaştığınızı biliyorsunuz. Kendinizi çok iyi tanımlamış biri olarak bu sefer daha farklı bir şekilde ilişki yaşama arzunuz yoğun. Ne sen benim sınırlarım içine gir ne de ben senin. Akışa bırakalım ve öyle fazla inceleyip kurcalamayalım diye düşünebilirsiniz. Kıymet bilen gönüllerle karşılaşmamız dileğimle,

8 Ekim 2015, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ailenizi veya kendi güvenliğinizi ön plana alan adımlarınız diğerleri üzerinde olumlu etki yaratmanızı sağlayabilir. Bu anlamda, günlük rutinin dışında planlarınız olabilir. Etkileyici plan ve programlarınızı eyleme dökmeye çalışmalısınız.

8 Ekim 2015, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı plan veya projelerinizi hızlandırmanın farklı ve denememiş yollarını bulmaya çalışabilirsiniz. Eğer bu tür sonuçlara ulaşmak mümkünse, onu bulup uygulama şansı bulabilirsiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Üç haftadır yaşanan yanlış anlaşılmalar, bir ileri bir geri giden durumlar veya durma noktasına gelen işler yarından itibaren hız kazanmaya başlayabilir, ama yeni başlangıçlar yapmak için birkaç gün beklemek daha doğru olacaktır. Zira yarın akşam saatlerinden itibaren durağanlaşmaya başlayacak olan Merkür, bugün ve yarın son birkaç sevimsiz marifetini göstermeye de kalkabilir. Dolayısıyla, her şeyin yoluna girmesi birkaç gün alabilir. Gün içerisinde, sosyal ilişkilerimiz olumlu. Alışverişler veya keyif için yapılan harcamalar söz konusu olabilir. Gece saatlerinde ise, ilişkilerimizde daha dikkatli cümleler kurmaya bakalım. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

8 Ekim 2015, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ikili ilişkilerinizde sıkışmalar yaşayabilirsiniz. Uğraştıran durumlara karşı dikkatli olmanız gereken zamanlar var. Eşinizle ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Öğleden sonra paylaşımlarınızda daha fazla derinlik arayabilirsiniz. Uğraştığınız konularla ilgili eksikleri kapatmak ve daha iyi hale getirmek için işlerinize yoğunlaşabilirsiniz.

8 Ekim 2015, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İş hayatında fikir birliği kavramının öne çıkabileceği bir gün. Aniden çağrıldığınız toplantılara hoşgörü, taviz ve uyum duygusu üst seviyede olacak.

8 Ekim 2015, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca kendinizi dinlendirebileceğiniz pozitif ortamlarda yer almalı, iletişim konusunda sakin bir tavır benimsemelisiniz. Ruhunuzu dinlendirecek enerji çalışmaları ve meditasyonlardan faydalanabileceğini bugün, arkanızdan konuşulan bir takım konuları da öğrenebilirsiniz.

8 Ekim 2015, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ortaklaşa gider ve gelirler alanlarınızda pratik yanlarınız ön planda olacak. Kredi, borç, nafaka, miras, banka ödemeleri, vergi, prim alanlarınızda güzel ilişkiler kurabilirsiniz.

8 Ekim 2015, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hesapta olmayan, beklenmeyen kazançlar ortaya çıkabilir, olası sağlık sorunlarınıza çok rahatlıkla çözüm bulabileceksiniz. Belki biraz tatsız bir konu ama miras, nafaka gibi konularda da destekleyici etkileri olacak sizler için. Yalnız olanlar gizli ilişkiler kurmaya daha meyilli olacaklar

8 Ekim 2015, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayatta herşey herzaman kolay olmuyor. Fakat siz azimli kişiliğiniz sayesinde bu zorlukların altından kalkmayı başarabilirsiniz. Bu yönünüz sevdiğiniz insanı da etkiliyor. Onu kendinize daha fazla bağlıyorsunuz. Eğer sevdiğiniz biri yoksa etraftaki insanların da dikkatini çekeceksiniz.

8 Ekim 2015, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 20' 01" R
Ay
Balık
22° 05' 31"
Merkür
Koç
18° 58' 55"
Venüs
Boğa
05° 57' 44"
Mars
Koç
02° 49' 39"
Jüpiter
Boğa
24° 53' 58"
Satürn
Balık
16° 55' 18"
Uranüs
Boğa
22° 34' 42"
Neptün
Balık
29° 01' 37"
Plüton
Kova
02° 06' 13"
Chiron
Koç
20° 53' 02"
Lilith
Başak
23° 47' 04"
True Node
Koç
15° 23' 30"
Son Güncelleme : 04/05/2024 10:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>