Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Ekim 2017, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Onunla bir şeyler yaşamanızın olanaksız olduğunu biliyorsunuz. Ama içinizde gelişmeye başlayan duyguları da yakından tanıyorsunuz. Bu duygular sizi üzüp utandırıyor.

Son girişimlerinizin meyvelerini yavaş yavaş topluyorsunuz. Atacağınız adımlara dikkat etmeli, size güvenini ve desteğini veren kişileri yanıltmamalısınız. Akşama önemli birgörüşmeniz olacak.

Bugün para konularında ani kararlar vermemelisiniz. Bu sizi bazı kayıplara uğratabilir. Şu günlerde para kaybına tahammülünüz olmadığını biliyorsunuz.

Sizden yaşça büyük kişilerin öğütlerini çok ciddiye alıyorsunuz. Aklın yaşta değil, başta olduğunu unutuyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Arkadaş çevrenizde kendinizi sakınıp katılmak istemediğiniz bir guruplaşma var. Bu guruplaşmanın belli bir insanın dışlanmasına yönelik olduğunu düşünüyorsunuz. Haklı olduğunuz kısa sürede ortaya çıkacak. Yakın bir geçmişte tanıştığınız biriyle karşılaşacak ve hiç farkına bile varmadığınız bir davranışınızla onu kırmış olduğunuzu öğrenip şaşıracaksınız.

9 Ekim 2017, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar, Saat 04:45 sonrası İkizler burcunda ilerleyecek Ay, insanları doğru biçimde değerlendirme, kendi hoşunuza gidenin peşinden koşabilme, yenilikçi düşünme, arzularımıza gem vurmama, işinize geldiği gibi hareket edebilme anlamında tam size uygun bir enerjidir. Kova yöneticisi akıllı Uranüs sayesinde genel olarak duygularını geriye çekerek, mantıklı kararlar verebilir. Saat 15:26 Merkür-Pluto görünümü, birkaç gün boyunca yapılacak işlerin, atılacak adımların iyi analiz edilmesini gerektiriyor. Ben böyle istiyorum demek yerine, ortam ve koşullar göz önüne alınırsa başarılı olabiliriz. Yenilikler, değişim ve dönüşüm sizin önünüzde yeni kapılar aralıyor. Önemli olan önceliklerinizi saptamak, bilgilenmek ve tecrübe sahibi olmaktır. Bireysel düşünmek yerine, başkalarıyla ilişkinizi, iletişiminizi güçlü tutarsanız kazanan siz olursunuz. Yeni haftanın güzel gelişmelerle bizleri mutlu etmesi dileğimle,

9 Ekim 2017, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yüksek motivasyonunla ikili ilişkilerini yönlendirebileceğin bir gün. Kararlı tutumunla harekete geçmelisin.

9 Ekim 2017, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Geleceğe yönelik hedeflerimizi konuşmak ve harekete geçmek için oldukça başarılı bir gün.

9 Ekim 2017, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün keyif aldığınız uğraşlarla ilgilenebilirsiniz. İlişkilerinizde kendinizi daha maceracı hissedebilirsiniz. Ertelediğiniz bazı konuları tekrar gündeminize alabilirsiniz. Gelecek planlarınızda mücadele gerektiren koşullar var. Otorite olan kişilerle tartışma içinde olmamanızda fayda var. Gün içinde duygusal olarak fazla sorumluluk altında olduğunuzu hissedebilirsiniz.

9 Ekim 2017, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İsteklerinizi gerçekleştirmek için kuvvetli arzular duyduğunuz bir dönemdesiniz. Parasal konulara yönelik yeni hayaller kurabilirsiniz. Ayrıca hayal gücü gerektiren konulara yönelik çalışmalar yapanlar için verimli bir gün. Bir dostunuzun önerileri hayal gücünüzü uyandırabilir. Ancak kaygılarınızı büyütmeyin. Sevdiklerinizin ilgisi ve desteği moralinizi yükseltecek.

9 Ekim 2017, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca kendinizi dinlendirebileceğiniz pozitif ortamlarda yer almalı, iletişim konusunda sakin bir tavır benimsemelisiniz. Ruhunuzu dinlendirecek enerji çalışmaları ve meditasyonlardan faydalanabileceğini bugün, arkanızdan konuşulan bir takım konuları da öğrenebilirsiniz.

9 Ekim 2017, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Eğitim veya seyahat konularında, bazı fikirler kafanıza takılabilir. Şüpheci yanlarınızla derin araştırmalar yapmak ve ince eleyip sık dokumak isteyeceksiniz.

9 Ekim 2017, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün kendinizi son derece güçlü ve keyifli hissedeceksiniz. Harekete geçmek istediğiniz konu hakkında çalışmalara başlayabilirsiniz. Hem sevdiğinizin hem de arkadaşlarınızın desteğini alacaksınız. Moraliniz yüksek.

9 Ekim 2017, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu sıralar çok çekicisiniz. Etrafınızdakilerin gözünü kamaştırıyorsunuz. Sizdeki bu değişiklik birlikte olduğunuz kişiyi çok etkiliyor. Bugünlerde beklediğiniz teklifi yapabilir vede karşı taraftan alabilirsiniz. İşlerinizi fazla sorun etmeyin.

9 Ekim 2017, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 14' 10" R
Ay
Balık
05° 44' 21"
Merkür
Koç
18° 17' 01"
Venüs
Boğa
04° 34' 04"
Mars
Koç
01° 57' 23"
Jüpiter
Boğa
24° 38' 03"
Satürn
Balık
16° 49' 34"
Uranüs
Boğa
22° 30' 47"
Neptün
Balık
28° 59' 39"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 49' 16"
Lilith
Başak
23° 39' 32"
True Node
Koç
15° 21' 53"
Son Güncelleme : 03/05/2024 07:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>