Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Kasım 2018, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Beraberliğinizdeki doyumsuzluğu başka sosyal doyumlarla örtmeye çalışıyorsunuz. Aşk ilişkiniz bir an evvel masaya yatırılacak halde görünüyor. Ama siz beraberliğinizi sorgulamaya niyetli görünmüyorsunuz.

Çalışma ortamınızdaki aile havası, işlerin daha randımanlı yürümesine yol açıyor. Buna rağmen,başındadışındaki yakınlaşmaların, şimdi değilse de gelecekte sorun yaratacağını düşünüyorsunuz.

Yalnız yaşamadığınız için para durumlarını istediğiniz ölçüde denetleyemiyorsunuz. Çok kökten kararlar almak, giderleri sabitleyerek yaşamınızı sınırlamak niyetindesiniz.

Huyunu suyunu pek beğenmediğiniz biri yakındayaşamınıza girip çalışma arkadaşınız olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yaşadığınız kırgınlığı şu günlerde bitirmeye niyetlisiniz. Kendinizi çıkmaz içinde gördüğünüz bir konu, yeni edindiğiniz dostlardan birinin devreye girmesiyle çözülebilecek gibi görünüyor. Yalnızlıktan yakınmanız çevrenizde pek ciddiye alınmıyor. Bunun sizin dönemsel, klasik bir davranışınız olduğunu düşünüyor dostlarınız. Onların size sunduğu yeni tanışmalar, yeni insanlar yaşamınıza zenginlikler katabilir.

1 Kasım 2018, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar, Ay-Aslan burcu seyir etkinliği altında sahip olduklarımızla övünebilir ve güçlü insanlarla çevrili bir dünyada yaşamak isteyebiliriz. Çünkü herhangi bir ihtiyacımızda veya zorlu bir durumla karşılaştığımızda bu kişileri devreye sokarak kolayca yol alabileceğimizi biliriz. Saat 18:22 Ay-Mars karşıt etkisi, başkaları üzerindeki etkimizin güçlü olacağını işaret ediyor. Çıkarlarımıza uygun şekilde hareket etmekten yanayız. Parasal konularda bizi destekleyecek kişilere karşı anlayışlı olabiliriz. Çünkü güce ihtiyacımız var. Bu gücün özgür hareket etmemizi sağlayacağını biliyoruz. Adamına göre muamele ederiz. Saat 20:36 Jüpiter-Chiron görünümü, sosyal ilişkileri güçlendirici, umutları yükseltici ve hayata bakışınızı olumlu yönde destekleyicidir. Beden ve ruhun maddi-manevi anlamda doyuma ulaşmasını sağlar. Dostlarınızın iyi niyetli yaklaşımları huzur duymanızı sağlar. Niyet olarak içinizden geçen güzellikler sizinle buluşur. Dileğiniz gerçekleşir. Yaralarınız şifa bulur. Pozitif yaklaşımınız, güzel niyetleriniz karşılıksız kalmaz. Siz de başkalarına rehber olmanızı sağlar. İnancınız yükselir. Keyifli, kendinizle barışık, huzurlu ve stresten uzak bir gün geçirmeniz dileğimle,

1 Kasım 2018, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Girdiğin çevrelerde dikkat çekebileceğin bir gün. Farklı insanlarla birlikte edineceğin yeni tecrübeler seni bugün oldukça heyecanlandırabilir. Akşam saatlerine kadar yeni bir şeye başlamamanı öneririm. Eğer evliysen eş aile ile ilgili gündem oluşabilir. Sosyal hayatında bazı görüş ayrılıkları yaşayabilirsin. İnsanların bencil ve tutarsız tavırlarına saygı duymak yerine onlardan uzaklaşmayı planlayabilirsin. Ancak gireceğin yeni ortamda kendini daha huzurlu ve sakin hissediyorsun. Yabancı ülkeler, farklı kültürlerden insanlarla bir araya gelecek imkânların oluşabilir. Bu durum aslında istediğin şeyi bulmana ve özüne dönmene neden oluyor. Yarıda bıraktığın eğitimine bile gelecek dönem bu vesileyle devam kararı alabilirsin.

1 Kasım 2018, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Finansal durumlarınızı ve borçlarınızı yeniden gözden geçirip elinizdeki şartlara göre yeni bir plan hazırlamanız gerekebilir. Gelecekle ilgili hedefleriniz konusunda da daha sakin ve kararlı olmayı denemelisiniz.

1 Kasım 2018, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ortaklı para durumlarında sıkışmalar yaşayabilirsiniz. Finansal konularda yenilenmeye gideceğiniz zamanlar var. Endişe yaratan durumların üzerinde çalışarak daha iyi hale getirmek isteyebilirsiniz. Duygusal yönden bağlayıcı koşullar sizi yorabilir. Çalışma hayatınızdaki sorumluluklarınıza daha fazla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz.

1 Kasım 2018, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kazancınızı arttıracaksınız. Paranızı daha çok hayatınızı güzelleşmek adına harcayacaksınız.

1 Kasım 2018, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün Merkür'ün burç değiştirmesiyle birlikte manevi, ruhsal, mistik ve spiritüel konulara olan ilgi ve merakınız artıyor, manevi yönden zengin kişilerle tanışabilir, dostluğunuzu artırabilirsiniz. Bu konularda daha bilgili de olmak isteyebilirsiniz.

1 Kasım 2018, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yeni konularda uzmanlaşma ve derinlemesine araştırma imkanlarınız var. Kurallarınızın ihlal edildiği inancıyla, zihinsel karmaşa ve kaos yaşarsanız gün boyu veriminiz düşer. Entelektüel etkinlikler, öğrendiklerinizi uygulama imkanları sizi memnun edecektir.

1 Kasım 2018, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Haftanın ilk günü Aslan burcunda seyahat eden Ay ortak paylaşımlarınızda artış meydana getirir. Spiritüel konuların yaşamınıza yansımalarından bugün maksimum düzeyde faydalanın. Ortak paylaşım alanınızda olumlu gelişmeler yaşayacaksınız. Müşteri portföyünüzde artış meydana gelir.

1 Kasım 2018, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygusal hayatınızlahayatınızı birbirine karıştırıyorsunuz. Dedikodular yüzünden özel hayatınızda birtakım fedakarlıklar yapmanız gerekebilir. İşinizle ilgili karar verirkenarkadaşlarınız konusunda oldukça dikkatli davranmanız gerekiyor.

1 Kasım 2018, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 58' 13" R
Ay
Balık
16° 38' 50"
Merkür
Koç
18° 44' 29"
Venüs
Boğa
05° 30' 01"
Mars
Koç
02° 32' 20"
Jüpiter
Boğa
24° 48' 41"
Satürn
Balık
16° 53' 25"
Uranüs
Boğa
22° 33' 24"
Neptün
Balık
29° 00' 58"
Plüton
Kova
02° 06' 13"
Chiron
Koç
20° 51' 47"
Lilith
Başak
23° 44' 34"
True Node
Koç
15° 22' 58"
Son Güncelleme : 04/05/2024 01:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>