Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Mayıs 2018, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk hayatınızda bugün için değil ama ilerisi için son derece ümit verici gelişmeler yaşayacaksınız. Sevgilinizde sizin kadar tutkulu ve aşkta sadakat arayan birisi. Onunla olmak hoşunuza gidiyor ama sağlam bir ilişki için eski defterleri tamamen kapatmalısınız.

Rayına oturttuğunuz işlerinizin yeni aldığınız sorumluluklarla yeniden karıştı. Üstelik işe karşı eski hevesinizde yok. Boş oturmak sizin mizacınıza aykırı ama amaçsız çalışmakta size anlamsız geliyor.

Bugün borç ödemeleri yapacaksınız. Daha önceden ödeyeceğiniz parayı ayırdığınız için , bu ödemeleri yaparken hiç zorlanmayacaksınız. Para konusundaki disiplininizi sürdürmelisiniz.

Bu aralar yoğuntemposu içerisinde bitkin düşebilirsiniz. Beslenmenize ayrı bir özen göstermelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yakın bir zamanda sizinle ilgili bazı olumlu girişimlerin haberini alacaksınız. Umutlu, iyimser kişiliğiniz, dostlar arasında sınırsız krediyi hakkediyor. Sorumluluklarınızdan kaçmıyor, tersi davranış gösterenleri de ilişkilerinizin dışında tutmaya çalışıyorsunuz. Bugünlerde birtakım söylentilerden duyduğunuz rahatsızlık, geçici küskünlükler yaşamanıza yol açabilir.

1 Mayıs 2018, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar saat 02:07 Güneş-Kuzey düğüm görünümü, şartların zorlayıcılığını işaret ediyor. Finansal açıdan çıkarlarının farkında ol, başkalarıyla burun buruna gelmemeye çalış, biraz sakin ol, işini bil diyor. Çünkü bunu yapmazsak, istediğimiz doyumlu ve mutlu hayatı yaşayamayız. Para önemli bir güç ve biz bu güce kavuşmak için mücadele verebiliriz. Pes etmek yerine, isteklerimizi elde etmek için akıllı olmalıyız. Bu bakış açısı bize yeni destekler, para ve güç kazandırabilir. Saat 05:56-18:19 arasında Ay-Boşlukta ilerleyecek. Sevgilinizle, eşinizle olan paylaşımlarınıza bu sürede dikkat ediniz. Bu konularda mantıklı düşünmeye çalışınız. Algılama gücümüz oldukça yükselir. Ancak daha dikkatli şekilde iletişimde bulunmak lazımdır. İçinizdekileri dışarı yansıtırken temkinli olmakta yarar vardır. Saat 18:19 Ay-Yay burcunda seyrine başlayacak. İç dünyamızın derinliklerine çekilerek, maddi-manevi güvenliğimizi gözden geçirebiliriz. Bizi neler mutlu etmekte veya neler hayatı güzel olarak ele almamızı sağlamakta bütün bunlar üzerinde düşünebiliriz. İç sesimiz bize doğru yolda olduğumuzu ve inancımızı kesinlikle kaybetmememiz gerektiğini söyleyebilir.

1 Mayıs 2018, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Özel sektörde çalışıyorsan, daha iyi bir kazanç elde etmek adına neler yapman gerektiğini planlayabilirsin.

1 Mayıs 2018, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kafanızda bir türlü çözemediğiniz bir konu ile ilgili sosyal çevrenizden önemli destekler ve yardımlar alabilirsiniz. Yaşam boyu kendinize ilke edindiğiniz ve istemeseler de herkesin yardımına koşmak zorunda olduğunuz durumlar karşınıza büyük iyilikler şeklinde çıkacaktır. Yakın dostlarınızdan biri kendisi ile ilgili gizli kalması gereken bir konuda sizden yardım isteyebilir.

1 Mayıs 2018, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gelecek beklentilerinizle ilgili yolculuklar gündeme gelebilir. İş hayatınızda alacağınız destekler sabah saatlerinde sizi biraz rahatlatacaktır. . İlerleyen saatlerde yabancılar nedeniyle kayıplar yaşayabilirsiniz. Sosyal konularınız yorucu bir hal alabilir İçsel süreçler geçirebilirsiniz. Eşinizle ilgili konuları ihmal etmemeye çalışın.

1 Mayıs 2018, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Keyfine düşkün biri olarak bugün de miskinsiniz. Doğru beslenmek size iyi gelecek. Kısa sürede işinizle uğraşabilecek enerjiyi yakalayacaksınız.

1 Mayıs 2018, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca partneriniz ve yakın dostlarınızla birlikte keyifli zaman geçirebilir, onlarla kaliteli iletişim kurabilirsiniz. Yolculuğa çıkabileceğiniz bugün, öğleden sonraki zaman diliminde iletişim konusunda hassas bir zamandan geçeceğiniz için kırgınlık ve alınganlıklara dikkat etmelisiniz.

1 Mayıs 2018, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İş hayatınızda kafanızda kurduğunuz çok plan var ama bunları hayata geçirmekte yetersiz hissediyorsunuz. Aslında çözüm elinizde, çıkış yolunu uzaklarda aramayın.

1 Mayıs 2018, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün parlak fikirlerinizle para kazanma zamanı. Risk gibi gördüğünüz yeni fikirler herkesin ilgisini çekecektir. Hızlı aşklara dikkat bu enerji pek size göre değil. Ateşli bir gün!

1 Mayıs 2018, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, eşiniz veya partnerinzle olan ilişkinizde ılık rüzgarlar esebilir. İkiniz de hoşgörülü ve sabırlı olabilir, diyaloglarınızda diğerinin söylediklerini net biçimde anlamak ve derinlemesine değerlendirmek için çaba gösterebilirsiniz.

1 Mayıs 2018, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
00° 00' 26" R
Ay
Terazi
25° 15' 03" R
Merkür
Boğa
06° 29' 37"
Venüs
Boğa
25° 56' 09"
Mars
Koç
15° 14' 03"
Jüpiter
Boğa
28° 43' 24"
Satürn
Balık
18° 07' 03"
Uranüs
Boğa
23° 31' 09"
Neptün
Balık
29° 26' 33"
Plüton
Kova
02° 01' 51"
Chiron
Koç
21° 44' 03"
Lilith
Başak
25° 35' 03"
True Node
Koç
14° 56' 11"
Son Güncelleme : 20/05/2024 16:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>