Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Ekim 2016, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal dengesizlikler özellikle ikili ilişkilerinizde can sıkıcı olabilir. Aşk hayatınızda aşırılıklara kaçmayın ve risklerden kaçının. Sevgilinizle güzel bir gün geçirebilirsiniz.

Bugün rutin işlerinizde beklenmedik koşullarla karşılaşabilirsiniz. Sağlığınızı çalışarak zorlayabilirsiniz. Çalışma arkadaşlarınızdan yardım görebilirsiniz. Günün ilk yarısını rahat geçireceksiniz.

Parasal konular açısından hareketli ve değişikliklerle dolu bir gün geçireceksiniz. Gün boyunca olumlu fırsatlar size ilginç kazançlar getirebilir, fırsatları kaçırmayın.

Duygusal ilişkilerinizde hareketli günler geçiriyorsunuz. Bu hareketlilik sağlığınızı bozabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hayatınız için büyük gelişmelerin başlama tarihidir. Bu dönemde neyi başarabileceğinizi neyi isteyip elde edeceğinizi çok iyi bilirsiniz. Özgüveniniz kibirden uzak bir şeklide yüksektedir ve kendinden emin davranışlarınız ile başkalarının üzerinde de olumlu etkiler bırakırsınız.

11 Ekim 2016, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar Saat 08:28 Ay-Satürn görünümü, maddi konularda insanları kendi yararı adına kullanan kişilerden hoşlanmıyorsunuz. Sizin en sevmediğiniz davranış biçimi budur. Dürüstlüğü seviyorsunuz. Bazen hiç kimseyle konuşmaktan hoşlanmıyorsunuz. Çünkü güvenilecek insan fazla yok diye içinizden geçirebilirsiniz. Saat 12:46 Merkür-Jüpiter kavuşumu,  toplum önünde ve insanların gözünde nazik, paylaşımcı ve uyumlu yanlarımızla tanınmak arzumuz bugün oldukça yoğun. Çalışma ortamında elimizden geldiğince tartışmaktan kaçınacağız. Zihnimiz arayışta. Güzel bir şeyler olacağına dair umudumuzu koruyoruz. İçimizde saklı duran güzellikleri anlayacak birilerini bekliyoruz. Hiçbir şeyi kavga ederek, tartışarak çözmekten yana değiliz. Biz bugün her anlamda huzuru, sevgiyi önemsiyoruz.  Saat 15:17 Venüs-Chiron görünümü arzu ettiğiniz bir şeye ulaşmak, onu elde etmek yönünde hırslandırıcı ancak vicdanınızın sesini dinleyerek hareket etmenizde yardımcıdır. Bazen bulunduğumuz ortam veya yaşamımıza dahil olan insanların ne amaçla bize yanaştıklarını bilemeyiz. Biz iyi niyetimizle onları karşılarız. Ancak bakarız ki, pek de öyle değiller. İşte bu görünüm, sizin öncelikle dostunuzu düşmanınızı bilmenizde, arkadaşlarınızı seçmenizde ve gerçekten size sevecek insanlara gönlünüzü açmanızda yardımcıdır. Toplumla birebir alakalı konularda, eğitimde,hayatında güçlü kişilerin size destek olmasında fırsatlar getirici olabilir.Saat 19:58 Ay-Güneş görünümü, arkadaşlıkların, değişik bir şeyler yapma arzusunun işaretçisidir. Sizi rahatlatacak aktivitelere yönelmenizi tavsiye ediyorum. Oğlaklar plansız hareket etmekten hoşlanmazlar. Ancak bu görünümü, özgürce hareket etmek anlamına geliyor. Saat 20:03 Mars-Neptün görünümü, çevrenizle olan ilişkinizi güçlendirici, rahatlatıcı, olumlu düşünmenizi sağlayıcıdır. Sözleriniz, tutumunuz, davranışlarınız hep huzur, güzellikten yanadır. Sevdiğiniz kişi veya kişilerle olmak, hayatın keyifli, sakinleştirici yönlerinin tadına varmak istersiniz. İdealleriniz, hayalleriniz gerçekleşsin istersiniz.Bugünün,  hepimiz için olumlu gelişmelere işaret geçmesi dileğimle,

11 Ekim 2016, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay'ın bulunduğu konum, parasal konularda elde edeceğiniz fırsatların duygusal boyutlarda kullanacağınızı gösteriyor. Uzun süredir düşündüğünüzü konular üzerinde destekleyici çalışmalar içinde olursanız, enerjinizi olumlu bir şekilde pasife edeceğinizi göreceksiniz. Zevkleriniz uğruna aşırılığa kaçıp bünyenizi zorlayabilirsiniz.

11 Ekim 2016, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı konularda ilerlemeyi sürdürmeli, yavaşlamamalısınız. Görev ve sorumluluklarınızı ihmal etmemeniz gerekiyor. Bazı işleri iyileştirebilmek için negatif değil, pozitif konuşmalar yapmalısınız. Aşk hayatınıza ve sevgi temalı ilişkilerinize öncelik tanıyın. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Dün yazdığım gibi beklenmedik olayları körükleyen üç haftalık süreçteyiz. Ancak, önümüzdeki birkaç gün için kendimizi ifade etmek, hayallerimizi gerçekleştirmek, faydalı görüşmeler, toplantılar ya da keyifli konuşmalar, anlaşmalar ve diplomatik görüşmeler açısından olumlu etkiler altındayız. Hemen ardından koşullar değişeceği için, hızlı hareket etmemizde fayda var.Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

11 Ekim 2016, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün parasal konular sizi meşgul edebilir. Gün içinde işlerinizi sağlamlaştırmak isteyebilirsiniz. Finansal anlamda mücadele etmekte zorlanabilirsiniz. Teknik konuları çözmek için fırsatlar gündeme gelebilir. İstediğiniz eğitimleri düzenleyebilirsiniz. Aşk hayatınızdaki eski konular sizi biraz zorlayabilir. Duygusal olarak sorumluluk alabilirsiniz.

11 Ekim 2016, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Oldukça hassas olduğunuz konularla ilgili üzerinizde baskı yapmak isteyenler var. İş yerinizde ortaya çıkan ani kutuplaşma sizi biraz gerebilir. Sakin kalmalısınız.

11 Ekim 2016, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ay boşlukta ilerlediğinden çalışma hayatınız, patronlarınız, aile büyükleriniz ve ilişkilerinizle ilgili durağanlık, belirsizlik yaşayabilir, birtakım kararlar almakta zorlanabilirsiniz. Esasen yeni kararlar almamanız gereken ve özellikle ilişkilerinizde anlık olaylara bakarak bir şeylerden vazgeçmemeniz gereken enerjisi durağan bir günde bulunmaktasınız.

11 Ekim 2016, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Dengeli, ölçülü ve herkesi düşünen yapınızla toplum önündeki konuşmalarınızda dikkat çekebilirsiniz. Kariyerinizde güzel anlaşmalar devrede. Yakın çevrenize yardım edeceksiniz

11 Ekim 2016, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Maddi kaynaklarınızın idaresi için gelişmiş teknik ve interaktif bankacılık sistemlerini aktif olarak kullanabilirsiniz. Finansal iletişimlerinizde dikkatli operasyonlar yapmalısınız.Maddi ve manevi değer katabileceğiniz konularda daha özgürlükçü ve statükodan sıyrılmış bir zihin yapısıyla ilerlemeyi seçebilirsiniz. Hayatınızın akışını yönlendirmek sizin elinizdedir. Mesleki gelişiminiz için gerekli olabilecek eğitimlere katılabilir, bundan sonraki kariyerinizle ilgili çok özel fırsatlar için sözleşmeler yapabilirsiniz. Değerlendirilecek fırsatlara sahipsiniz.

11 Ekim 2016, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kendinize zaman ayırdığınız ve dinlendiğiniz zaman gösterdiğiniz performans herkesi şaşkına uğratıyor. Ne yazık ki kendinize fazla zaman ayırmıyorsunuz. Rejim yapmak istiyor ama başlayamıyorsunuz. Birden kendinizi bu kadar sıkıntıya sokmayın.

11 Ekim 2016, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 29' 49" R
Ay
Terazi
06° 28' 33"
Merkür
Boğa
04° 16' 55"
Venüs
Boğa
24° 00' 21"
Mars
Koç
14° 02' 31"
Jüpiter
Boğa
28° 21' 11"
Satürn
Balık
18° 01' 00"
Uranüs
Boğa
23° 25' 42"
Neptün
Balık
29° 24' 26"
Plüton
Kova
02° 02' 35"
Chiron
Koç
21° 39' 24"
Lilith
Başak
25° 24' 36"
True Node
Koç
14° 56' 26"
Son Güncelleme : 19/05/2024 02:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>