Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Eylül 2018, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sizi sevimli, çok ilgili, güvenilir, çekici ama biraz uyuşuk buluyor. Biraz da bundan ona sevimli geliyorsunuz. İlişkiniz de mutlusunuz. Kendinizi az daha hareketlendirirseniz her şey mükemmel olacak.

Aşırı yorgunluk dışında bir yakınmanız yok. Sevgiliniz buna miskin şikayeti demesi sizi üzüyor. Tutucu davranarak kaçırdığınızteklifinin bir dostunuz aracılığıyla yeniden yapılmasını sağlamaya çalışacaksınız..

Paraya bakışınızla ilgili kanılar hızla değişiyor. Vefa borçlu olduğunuz birinin istediği bir desteği reddetmiyor ama süründürüyorsunuz. Bu konuda sevgilinizin ve yakınlarınızın uyarılarını dikkate almak zorunda kalacaksınız.

Size karşı ikili bir işbirliği var. Bu çalışmayaşamınızın dışında görünmesine karşın, işlerinizle çok ilgili. Bu işbirliğini ummadığınız yerlere bakarak daha kolay bulabileceksiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Son günlerde çevrenizdeki kolay ve gereksiz talep eden insanlara yoğunlaştığınızdan kendinizi yalnız bırakıyorsunuz. Kendinize yöneldiğinizde bu yüzden göremediğiniz bazı kişisel sorunlarını görebileceksiniz. Bir akrabanızla bugünlerde eskisinden çok fazla yakınlaşacaksınız. Birlikte, şimdiye kadar hiç fark etmediğiniz ortak yanlarınızı keşfedeceksiniz.

12 Eylül 2018, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar saat 01:58-21:15 arasındaki Ay boşluk etkisinde, ilişkiniz,hayatınız ve ailevi konularda birilerine uymak zorunda kalırız. Bu hiç hoşumuza gitmez. Saat 10:55 Jüpiter-Pluto görünümü başarılı bir dönüşüm ve yenilenmenin göstergesidir. Bir grubun liderliğini üstlenebilirsiniz. İşinizdeki başarınızdan söz edilir. Karşınıza güçlü insanlar çıkar. Onlardan maddi-manevi yönde destek görürsünüz. Bir olgunlaşma dönemidir. Kararlılık ve başarının göstergesidir. Popülerlik kazanmanızda, toplumsal anlamda tanınmanızda, güçlü kişilerle bağlantı kurmanızda yardımcıdır. Bir şeylerin değiştiğini fark edersiniz. Bunlar gayet olumludur. Zorlanmaksızın ilerleyiştir. Yatırım fırsatları karşınıza çıkar. Saat 12:02 Venüs-Uranüs karşıtlığı, toplumsal ilişkilerimizi çıkarlarımız doğrultusunda gözden geçirmemizi sağlıyor. Kimseye anlayış göstermeyiz. Kendi sınırlarımızı koruruz. Menfaatlerimiz söz konusu olduğunda gözümüz bir şey görmez. Ancak şartlar gereği birileriyle iyi geçinmemiz gerekebilir. Bu nedenle riskli hareketlerden kaçınalım. Herkesin kendine göre sıkıntıları var. Dikkat etmezsek birileriyle burun buruna gelebiliriz. Saat 21:15 itibariyle Akrep burcunda ilerleyecek Ay, arkadaşlık ilişkilerinden partnerinizle olan özel paylaşımlara kadar her konuda derinlemesine ve tutkulu tarzda düşünmenizi sağlıyor. Saat 21:52 Ay-Mars görünüm etkisinde, derinlikli düşünüyoruz. Ancak birçok kişiyle anlaşmakta zorlanmaktayız. Bunun bir nedeni de, maddi ve manevi anlamda özgür olamayışımızdır. Her anlamda rahat ve huzurlu düşünmek bu saatlerde pek kolay değil. Gönülden sevgilerimle,

12 Eylül 2018, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay, gün boyu boşlukta hareket edecek. Kariyerini inşa ederken almış olduğun sorumluluklar içsel anlamda seni depresif yapabilir. Yurtdışı bağlantılı işlerde mücadele ederken kendini dengede tutmaya dikkat etmeli, fevri tavırlardan sakınmalısın. İlişkisi olmayan bir Oğlak burcuysan, eski sevgilinle tekrar bir araya gelmek isteyebilirsin. Evli bir Oğlak burcuysan, son zamanlarda yaşadığın stresle eşine olmadık sözler söyleyebilirsin. Toparlamak senin için bir hayli zor olabilir. İletişimde olduğun kişilere karşı bugün biraz daha dikkatli olmalısın. İyi niyetle anlatacaklarını başka bir yöne çekmeye çalışabilirler.

12 Eylül 2018, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Özel yaşamla ilgili karşı tarafın ilgisini çekeceğiniz ve sevileceğiniz aynı zamanda beklediğiniz adımları alabileceğiniz bir zaman dilimi olabilir. Yakın çevrenizin yaptığınız işlerle adınızdan bahsettiği bir gün olabilir.

12 Eylül 2018, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızda yenilikler yaşanabilir. Hareketli bir gün sizi bekliyor. İletişiminizin yoğun olacağı zamanlar içerisindesiniz. Olaylara karşı objektif ve hızlı çözümler bulabilirsiniz. Yeni haberler alabilirsiniz. Sevdiklerinizle zaman geçirmek için program yapabilirsiniz. Yapmış olduğunuz planlarınızı hayata geçirebilirsiniz şans sizden yana olacaktır.

12 Eylül 2018, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

DOĞRU insanlara hak ettiği değeri vermeyip, hak etmeyen insanlara verdiğiniz değerden dolayı kendinize kızacaksınız. Yeni arkadaşlıklar edinmeye çalışın.

12 Eylül 2018, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca finansal konularda muazzam olumlu destekler alırken, kariyerinizi ilgilendiren konularda başarılı görüşmeler gerçekleştirebilir,hayatınızda istediğiniz sonuçları çok daha rahat elde edebilirsiniz. Özel yaşamınızdaki görüşmelerinizden keyifle ayrılabileceğiniz bir zamandasınız.

12 Eylül 2018, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Duygusal geriliminiz giderek azalıyor. Son derece dikkatli ve kararlı bir tavır içinde çevrenizi etkileyecek, fikirlerinizi kabul ettirmeyi başaracaksınız. Sosyal ve kültürel faaliyetiniz giderek artıyor.

9 Eylül 2018, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Terazi burcunda seyahat eden Ay kariyer hayatınızda sizi ortaya çıkaracak. Üst yönetimle uzlaşıcı kararlar alıp yeni ufuklara yelken açabilirsiniz. Kendi işini yapanlar ise yeni ortaklıklar için el sıkışabilirler. 2019 yılının temellerinin atıldığı bir dönem bu tarihler olacaktır. Aileniz için alınan kararları da uygulamak size düşer. Partnerinizin sahiplenici tavrıbölümü yapmanıza olanak tanır.

12 Eylül 2018, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kendini üstün görme gibi burcunuzun olumsuz özelliklerini takınma eğiliminde olduğunuz görülüyor. Bu tip davranışlarla takdir edilmekten çok, çevrenizdekilerin nefretini kazanacağınızı hiç unutmayın. Aklınız fikriniz uzun zamandır gerçekleştirmek istediğiniz bir projede.

12 Eylül 2018, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 48' 19" R
Ay
Oğlak
16° 37' 42"
Merkür
Koç
16° 40' 06"
Venüs
Boğa
00° 12' 47"
Mars
Balık
29° 13' 59"
Jüpiter
Boğa
23° 48' 30"
Satürn
Balık
16° 31' 08"
Uranüs
Boğa
22° 18' 39"
Neptün
Balık
28° 53' 19"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 37' 22"
Lilith
Başak
23° 16' 01"
True Node
Koç
15° 22' 28"
Son Güncelleme : 29/04/2024 18:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>