Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Eylül 2018, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Ortak zevklerinizin azlığı sizi düşündürüyor. Bunu biraz geç anlamış olmanıza kızıyorsunuz. Buna karşın onu çok seviyorsunuz. Bu bağlılık, ona ait, hiç tanımadığınız yeni zevkler edinmenize yol açacak.

İşle ilgisi olmayan bir konuyaşamınızda kafanızı çok meşgul ediyor. İşyerinizdeki ilişki bağı içinde bu konuya duyarsız kalamıyorsunuz. Çalışma anlayışınız böyle şeylere uygun düşmediği için gerginlik yaşıyorsunuz.

Gelecekle ilgili çok doğal beklentileriniz size büyük harcamalar yaptırıyor. Bu konuda önemli bir desteğiniz yok. Bu konudaki yalnızlığınız gelecek adına sizi ürkütüyor.

Yakında hayati önemde bir kararınızdan vazgeçmeyi düşüneceksiniz. Bu kararınızı şimdiden masaya yatırırsanız, ilerdeki çaresizliği yaşamayabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sabırsız davrandığınız bir konu, sorun haline dönüşüyor. O ünlü sabrınız, bazı durumlarda sizi başıboş bırakıyor ve zararlı çıkıyorsunuz. Uzak bir tanıdığınızın kişisel problemleri dolaylı bir yoldan size ulaşıyor. Kısmen tanıdığınız bu insanın sorunlarıyla ilgilenmek durumunda kalacaksınız. Bir sanatsal uğraş içinde olmak istiyor, sizi bu konuda birilerinin desteklemesini istiyorsunuz.

9 Eylül 2018, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar 9 Eylül saat 21:02 Başak Burcunda doğacak Yeniay ve Merkür desteği, sosyal veyayaşamı olsun, sizi başkalarının gözünde daha çok sevilen kişi yapacaktır. Elle gösterilirsiniz. İnsanlar size güvenir, söylediklerinizi dinler, çalışkanlığınız, becerikli yanlarınızla takdir edilirsiniz. Öyle kolay kolay beğenmezsiniz. Daha iyisi olmalı diye düşünürsünüz. Bu nedenle titiz çalışırsınız. Seçici olursunuz. İş teklifleri alabilirsiniz. Eğitimde tez hazırlamak, yeni bir işe başlamak, farklı yerler görmek, kendinizi ve hayatı anlamak, ayaklarınızın üzerinde sağlam durmak bu Yeniayda sizin için son derece önemli hale gelir. Sadece bildik yerler, insanlar, işler, projelerle yetinmezsiniz. Araştırır, okur, inceler, kendinizi geliştirirsiniz. 16 ve 21 tarihlerinde önemli bir görüşme ve fırsat yakalarsınız. 23 Eylül civarındahayatında, iletişim ve karşılıklı uyumu gözetmek yararlı olur. Bu Yeniayda Venüs-Akrep burcunda ilerleyecek. Sizin bir işe, bir ilişkiye tutkuyla bağlanmanızı sağlayacak. Karşı cins üstünde etkiniz artacak. Web sitesi, tasarım, blog yazarlığı, önemli kişilerle bağlantı kurmak size yeni kapılar açacak. Mutlu pazarlar dileğimle,

9 Eylül 2018, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün Yeniay gerçekleşiyor. Bugün yardıma ihtiyacı olan bir arkadaşına ya da dostuna verdiğin sözü tutuyorsun. Eğer ilişkinde bir sorunlu evre yaşıyorsan kararlı bir yapı göstermen söz konusu. Yeniliklere açık olacağın bir gün yaşayacaksın. Yeni bir kitaba başlamak, izlemek isteyip bir türlü vakit bulamadığın bir filme gitmek veya uzun zamandır buluşamadığın bir arkadaşına zaman ayırmak için harika bir gün. Ailesinde sorunlar yaşayan bir Oğlak burcuysan, çözüm konusunda neler yapman gerektiğini düşünebilirsin. Bugün aynı zamanda özgürlüğünü korumak adına, fikirlerini daha açık bir şekilde ortaya koyacaksın. Geriye dönüp baktığında, son birkaç yıl içinde epey değiştiğini göreceksin.

9 Eylül 2018, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinize yeni bir yön oluşturma zamanı geldi. Çok önemli bir dönemeçten geçtiğiniz bu aralar kendinizi disipline etmeniz ve gelecek idealleriniz konusunda ısrarcı olmanız gerekmektedir.

9 Eylül 2018, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Başak burcundaki yeniay yeni düşünceler ve çevrelere getirmekte. Kendinizi daha güçlü ve organize hissedebileceğiniz günlerdesiniz.

9 Eylül 2018, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

BUGÜN iletişime geçeceğiniz her kişi hayatınızda köklü ve başarılı kararlar vermenize sebep olabilir. Doğanın sesini dinleyin ve mesajları kaçırmayın.

9 Eylül 2018, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün gerçekleşen yeni ay uzaklar, yurt dışı ve yabancılarla ilgili konularda yeni adım ve başlangıçları işaret ediyor. Yeni bir seyahat gündeme gelebilir. Ayrıca bugün burç değiştiren Venüs ile birlikte sosyal çevrenizin yıldızı olabilirsiniz.

9 Eylül 2018, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Duygusal geriliminiz giderek azalıyor. Son derece dikkatli ve kararlı bir tavır içinde çevrenizi etkileyecek, fikirlerinizi kabul ettirmeyi başaracaksınız. Sosyal ve kültürel faaliyetiniz giderek artıyor.

9 Eylül 2018, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün Venüs Akrep burcuna geçiyor aynı anda Başak da Yeni Ay meydana geliyor. Eğitim konularıyla ilgili biralanına dahil olabilirsiniz. Diğer yandan yurt dışı bağlantılı konular hayatınıza girebilir. Hukuki meselelerinizde detaycı raporlamalar konunun sonuca ulaşmasını kolaylaştırır. Yabancılar, deniz ötesi temalar, uzak yolculuklar önem kazanır.

9 Eylül 2018, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu günlerde zekanızdan yararlanmanız ve tam anlamıyla akılcı olmanız gerekmekte. Süregelen işbirliği varsa karşı tarafın hareketlerine çok dikkat edin. Bir kısmetiniz var bunu kıskanan biri sizinle uğraşacak. Dost sandığınız bu insanın tutumu sizi şaşırtacak.

9 Eylül 2018, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 41' 26" R
Ay
Oğlak
15° 02' 37"
Merkür
Koç
16° 37' 48"
Venüs
Boğa
00° 04' 03"
Mars
Balık
29° 08' 31"
Jüpiter
Boğa
23° 46' 51"
Satürn
Balık
16° 30' 31"
Uranüs
Boğa
22° 18' 14"
Neptün
Balık
28° 53' 06"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 36' 58"
Lilith
Başak
23° 15' 14"
True Node
Koç
15° 22' 43"
Son Güncelleme : 29/04/2024 15:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>