Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Eylül 2018, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Şımarık olduğuna, sizden sık sık kaçar gibi yaptığına aldırmayın. Aslında o sizi çok seviyor ve ne ölçüde anlaşıldığını sizin üzerinizde test ediyor. Bunun sizde kimi zaman şaşkınlık yarattığı da açık bir gerçek.

Cömert olmanıza karşın çok hesabi davranıyor ve karşınızdakinde cimri bir insan izlenimi yaratıyorsunuz. Çalışkanlığınız sayesinde şimdi yetersiz bulduğunuz pek çok şeyi aşacak ve geniş imkanlara kavuşacaksınız. Olgunluk döneminizde işiniz gerçekten de memnuniyet verici olacak.

Yakında para bakımından rahatlayacaksınız. Alacaklarınız üzerinde yoğun çalışın, borçlanmayın, planlı harcayın, gönlünüz rahat olacak. Harcamalarınızı ayın ilk günlerinde belirlemeniz de oldukça faydalı.

Beslenmenize dikkat etmeniz gereken bir dönemdesiniz. Kilolarınızla ilgili problem yaşamak istemiyorsanız yağlı ve ağır yiyeceklerden kaçınmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İki kimliği birden taşıyorsunuz; bir yandan uyumlu ve yaygın bir sempati halkasıyla çevrilisiniz, bir yandan da içinize kapanık, duyarsız biri gibi yaşıyorsunuz. Sizi en yakın arkadaşlarınız bile tanıyıp anlamakta zorluk çekiyorlar. Düşüncelerinizin derinliği sizin için bir avantaj oluşturuyor. Kibar ve etkili bir insan olmanız da önünüzdeki engelleri aşmanızı kolaylaştıracak.

6 Eylül 2018, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar 6 Eylül-30 Nisan 2019 arasında burcunuzda düz seyirle ilerleyecek yöneticiniz Satürn süresince evleniriz, çocuğumuz olur,hayatına atılırız, dış dünyada kendimizi ispat ederiz. Yaşımız ve yaşam biçimimize göre kendimizi kanıtlamak, kabul ettirmek ve birey olarak duruşumuzu belirlemek bu dönemin etkileri arasında yer alır. Genç olanlar disiplinli çalışmayı, sorumluluk almayı, eğitimi veyasahibi olmayı başarmakta zorlanabilirler. Fakat hayat bir şekilde bunu öğretecektir. Kişiler, durumlar veya nedenlerle karşılaştırarak sizi büyütecek, geliştirecektir. Siz de diğerleri gibi güçleneceksiniz. Yüzünüze yansıyan ve gözlerinizin kenarında birkaç çizgi oluşturan tecrübeler hep bu zamanda kazanılır. Kazanılır diyorum çünkü bunlar doğru ve temeli güçlü bir yapılandırmanın harcıdır. Belki biraz ıssız, bazen karamsar, oldukça yorgun düşeceksiniz. Ancak ödülünüz, yükselen güven duygunuz, başarılı işleriniz, saygınlığınız ve kendinizle gurur duymanız olacaktır. 6 Eylül saat:05:38-22 Eylül saat:06:39 tarihleri arasında Başak burcunda ilerleyecek. Bu geçişle beraber hem bilgilenme hem de bildiklerimizin işe yarar olmasına dikkat etme sürecimiz başlıyor. Buve özel ilişkilerimizde de bu yönde gelişebilir. Öylesine konuşmamak için, konuşacağımız konu hakkında bilgi sahibi olmaya çalışırız. Çevremizdeki insanlar da, bizim neyi ne kadar öğrendiğimizi, bildiğimizi test ederler. Çünkü bu geçiş hepimiz için gerekli ile gereksizlerin ayrılma vaktidir. O zaman doğru bilgi ile bir işe yaramayan, boş sözlerin etrafta dolaştığı zaman değildir. Bizim de buna fazlasıyla önem verdiğimiz süreçtir. Eğitimden,hayatına, farklı bir yere yerleşim, araştırma ve keşifler için, bütünden ziyade, detaylara önem verilerek analizde bulunma vaktidir.

6 Eylül 2018, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün planında olmayan bir akşam toplantısına dâhil olmak zorunda kalacaksın. İlk duyduğunda bu duruma oldukça sinirlensen de akşam keyifli saatler geçireceğini bilmelisin. Sabırlı olmaya çalışırsan kazanan sen olacaksın. Yönetici pozisyonundaki kişilerle sözlü tartışmalar yaşanırken taraf olman istenebilir. Sessizliğini koruyarak, işe odaklanman yararına olacaktır. Bir nedenden dolayı eğitimini yarım bırakmış bir Oğlak burcuysan, bu durumun doğruluğunu sorgulayabilirsin. Maddi kazancını arttırma planlarının yavaştan işe yaradığını görmek, kendine olan güvenini artıracak. İlişkisi olan ya da evli bir Oğlak burcuysan, değer verdiğin kişiyle romantik bir akşam geçirebilirsin. Gün sonunda hayatına yeni bir yön vereceğin kararlar alabilirsin.

6 Eylül 2018, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hukuki ve finansal konularınız da bazı aksamalar yaşayabilirsiniz. Karşınıza çıkan pürüzlere çok fazla aldırış etmeden üstesinden gelmeli vebitirici yönünüzü devreye sokarak ikna gücünüzü ortaya koymalısınız.

6 Eylül 2018, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma ortamınızda elinizdeki işlerinizi tamamlamak için özveride bulunacağınız bir gündesiniz. Ortaklı konular gündeminizi etkileyebilir. Finansal olarak değişik alternatifleri değerlendirmek istemeniz olası. Bazı işlerinizi bitirme noktasına gelebilirsiniz. İkili ilişkilerinizde duygusal olarak dalgalanmalar yaşamanız mümkün.

6 Eylül 2018, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

ORTAKyaptığınız insanlara dikkat etmeli ve onlara paralel şekilde çalışmalısınız. Yanınızda durmasınız istediğiniz insanları kendi tarafınıza çekmelisiniz.

6 Eylül 2018, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğleden sonraya kadar olan zaman diliminde yolculuklar, eğitim süreçleriniz, olası devam eden davalar, ortaklar, yakın dostlar ve partnerinizle iletişim konusunda geçici kaygılar, problemler yaşayabilirsiniz. Öğleden sonraki zaman diliminden gece yarısına dek iletişim problemlerinin giderildiği, sosyal ortamlarda bulunabileceğiniz, partnerinizle olumlu kararlar alabileceğiniz bir zamanda olacaksınız.

6 Eylül 2018, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Adil, eşitlikçi tarafınız ortaya çıkarken, politik ve dengeli davranmak zorunda hissedebilirsiniz kendinizi. Bugün herhangi biryaparken veya aktivitede bulunurken yalnız olmak istemeyebilir, yanınızda en yakınınızı arayabilirsiniz.

6 Eylül 2018, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

22 Eylül'e kadar Başak burcunda kalacak olan Merkür sizi eğitim konularında destekleyecek. Eğitmenlik veya öğrencilik gündeminize düşer. Aklına güvendiğiniz akademisyenlerle görüşmeler yapabilirsiniz. Uzaktan online eğitimlere katılmanız söz konusu. Seyahatler ve yabancılarla diyalog içine girersiniz. Pasaport, vize gibi evrak işleriniz için bugünden randevu alın.

6 Eylül 2018, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kendinize zaman ayırdığınız ve dinlendiğiniz zaman gösterdiğiniz performans herkesi şaşkına uğratıyor. Ne yazık ki kendinize fazla zaman ayırmıyorsunuz. Rejim yapmak istiyor ama başlayamıyorsunuz. Birden kendinizi bu kadar sıkıntıya sokmayın.

6 Eylül 2018, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 47' 24" R
Ay
Aslan
20° 48' 18" R
Merkür
Koç
29° 17' 14"
Venüs
Boğa
19° 16' 25"
Mars
Koç
11° 06' 44"
Jüpiter
Boğa
27° 26' 44"
Satürn
Balık
17° 45' 22"
Uranüs
Boğa
23° 12' 18"
Neptün
Balık
29° 18' 58"
Plüton
Kova
02° 04' 06"
Chiron
Koç
21° 27' 44"
Lilith
Başak
24° 59' 01"
True Node
Koç
14° 52' 30"
Son Güncelleme : 15/05/2024 06:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>