Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Kasım 2014, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk hayatınız açısından olumlu bir gün geçireceksiniz. Sevgilinizin mutluluğu bugün size de yansıyacak ve beraber güzel bir gün geçireceksiniz.

İş hayatınızda bugün merakla beklediğiniz bir gelişme olumsuz sonuçlanacak ve sizi fazlasıyla huzursuz edecek. Gününüzü rutin işlerinizi bitirmekle geçireceksiniz.

Para durumuzda bugün aldığınız ani bir haber üzerine bazı değişiklikler belirecek. İşlerinizi bir kenara bırakıp parasal konulara ağırlık vereceğiniz bir gün geçireceksiniz.

Kendinizi son zamanlarda çok boşladınız ve sağlık durumunuzla ilgili bir kaç probleme tepkisiz kalıyorsunuz. Dikkatli olun.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir süredir ihmal ettiğiniz işleriniz bugün başınızı ağrıtabilir. Gün içinde sıkıntılı ve uyumsuz bir psikoloji sergileyebilirsiniz. Alacağınız bazı haberler olabilir. Bu haberlerin bir kısmı olumlu, bir kısmı olumsuz olabilir. Akşam saatleri sizin için neşeli geçebilir. Yakın dostlarınızla eğlenebilir onlarla uzun süreden beri yapmadığınız şeyleri yapabilirsiniz.

12 Kasım 2014, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar, saat 05:38 Merkür-Neptün olumlu görünümüyle günü selamlıyoruz. Bu enerji, hayallerimizi, hedeflerimizi gerçekleştirme hırsı veriyor. Yaratıcı tarzda düşünmemizi sağlıyor. Bu hırs daha fazla çabalamamızı sağlayabilir.  Sözler bazen keskin şekilde dilimizden dökülse de, acıtıcı olmaz.  Kırılmak istemeyen kişi, kırmamaya da özen gösterirse bu görünüm hem dostluk ilişkilerinizi ılımlı bir şekilde sürdürmenizi sağlar hem de çevreniz tarafından sevilmenizi. Bu görünüm, ilham gücünüzü yükseltir. Ortaya koyduğunuz her şey, başkaları tarafından anlamlı bulunur. Saat 09:38 Ay-Venüs olumlu görünümü ilişkinin her iki tarafça güven ve güç birliğinde bulunarak gayet keyifli hale gelmesini sağlar.. Tek vücut olmak terimi vardır. Yani her iki kişi Biz olmuşlardır. İşte bunu başarmış çiftler açısından gün  keyifli geçebilir. Saat:11:16 - 20:44 arasında Ay boşlukta ilerleyecektir. Yengeç burcundaki boşluk zamanları her zaman hassasiyet yaratır. Güven unsuru öne çıkar. İlişkinizle ilgili bir problem varsa boşluk süresince, kendinizi savunmak, birileri tarafından yargılanmak istemezsiniz. Herkes kendi sınırlarını, sorumluluklarını bilmeli diye düşünürsünüz. Bazılarınızda bu durum tam tersi gelişebilir. Siz ilgi beklersiniz, görmediğinizde minik kaprisler yaparak ilgiyi üzerinize çekebilirsiniz. Bu süreçte, önceden başlamış işleri bitirmek mümkün. Ailenize, sevdiklerinize karşı ılımlı davranmakta yarar var. Karşıt görüşte olan kişilerin hareketlerini kafanıza takmayınız. Saat 20:44 Ay-Aslan burcu etkisi altında, başkalarıyla aranızdaki farklılıkların üzerinde durmak yerine, kendinize özen göstermeniz gerektiğinin altını çiziyor. Kendimizle barışık  ve hayata sevgiyle yanaştığımız bir hafta olsun. Can-ı gönülden sevgilerimle,

12 Kasım 2014, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay karşıt burcunuzda etkisini sürdürmeye devam ediyor. Duygusal takıntılarınızın sizi yönlendirmesine izin vermediğiniz sürece, ele aldığınız konuları başarılı bir şekilde sonuçlandıracaksınız İletişim konusunda gerekli her türlü donanıma sahipsiniz. Bugün, hayal gücünüzü kullanarak isteklerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

12 Kasım 2014, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Belli işlerinizi bitirebilmek için gereken zamanı ayırmanız gerekiyor. İradeniz ve kendinizi adamışlığınız diğerlerinin çalışmalarınızı görmesini ve takdir edilmesini sağlayabilir. Olumlu olmanız durumunda işler yolunda gidebilir, olumsuz olmak yolları tıkayacaktır. Aşk hayatınız veya sevgi temalı ilişkileriniz açısından olumlu günler. Tüm burçlar için gün geneli: Dün dile getirdiğim, Mars Plüton kavuşumunun gergin etkileri devam etmesine rağmen, bugün yaratıcılığımız yüksek ve duygularımızı ya da acılarımızı paylaşmak istiyoruz. Ruhsal ve mistik konulara ilgi artarken, ilişkiler daha fazla ciddiye alınıyor, kuvvetli sevgi bağları kurma ihtimali ve ihtiyacı artıyor. Belli konulardaki niyetlerimizi göstermemiz gereken günlerdeyiz. Her ne kadar bu konuda gereken cesarete sahip olmasak da, belli dozda bir isteksizliğimiz bulunsa da veya harekete geçebilecek enerjimiz olmasa da; eğer net şekilde fikirlerimizi, duygularımızı ya da planlarımızı ifade edebilirsek veya işlerin peşine düşersek yakın gelecekte bu adımlarımızın karşılığını alabiliriz. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

12 Kasım 2014, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Anlaşmalar ve sözleşmelere dair çalışmalarınız açısından olumlu enerjiler var. Çabalarınız sonuç vermeye başlayabilir. Rakiplerle ilgili hareketlilik gözüküyor. Gün içinde rekabet etmeniz gereken durumlar içine girebilirsiniz. Tedbirli ve soğukkanlı olun. Uzun vadeli çıkarlarınızı düşünerek tartışmaları uzatmamaya özen gösterin.

12 Kasım 2014, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

BU hafta yapmayı planladığınız işlerde erteleme söz konusu fakat bu size olumlu yansıyacak sakın kendinizi üzmeyin kazanan siz olacaksınız.

12 Kasım 2014, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İşinizle ilgili bir meselede takdir hakkınızı kullandınız diye biraz endişelisiniz. Amirlerinize olayları zamanında açık açık anlattınız; ama onlar konuyla pek ilgilenmedi ve siz de inisiyatifinizi kullanmak zorunda kaldınız. Ya netice kötü olursa... Aslında kabahat sizde değil, biliyorsunuz. Bu gerçeğe göre hakkınızı savunursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Herşeyin istediğiniz gibi olması için biraz daha beklemeniz gerekiyor. Geleceğe yönelik projeler ve planlar ön plana çıkacak. Önünüzde birçok fırsat var. Eğer zekanıza güvenerek olumlu kararlar verirseniz bu fırsatları kaçırmamış olacaksınız.

12 Kasım 2014, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
21° 05' 21" R
Ay
Yengeç
02° 12' 43" R
Merkür
Koç
24° 57' 15"
Venüs
Boğa
14° 33' 22"
Mars
Koç
08° 10' 59"
Jüpiter
Boğa
26° 32' 28"
Satürn
Balık
17° 28' 36"
Uranüs
Boğa
22° 58' 57"
Neptün
Balık
29° 13' 08"
Plüton
Kova
02° 05' 13"
Chiron
Koç
21° 15' 44"
Lilith
Başak
24° 33' 31"
True Node
Koç
15° 05' 16"
Son Güncelleme : 11/05/2024 10:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>