Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Şubat 2016, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk ilişkilerindeki bazı katı prensiplerinizden vazgeçmeden, kalıcı bir beraberlik yaşayamayacaksınız gibi görünüyor. Aşka bakışınızla ilgili bazı yeni düzenlemelere ihtiyacınız var.

İş konularında risklere kapalı, sağlamcısınız. Yakında size yapılacak birtakım teklifler olabilir. Değerlendirebilmeniz için kuşkucu özelliğinizden arınıp biraz değişime açık olmanız gerekiyor.

Para konularında isabetli önsezileriniz var, ama bu özelliğinizin hakkını yeterince veremiyorsunuz. Önümüzdeki günlerde sevineceğiniz bir para haberiniz olacak. Dostlarınıza karşı çok gönlü zenginsiniz. Konuk ağırlamalarınızdaki masraflara dikkat.

Çalışma hayatınızda değişik fikirlerinizle ilgi çekiyorsunuz. Düşüncelerinizi alçakgönüllü sergileyişiniz, bazı çekememezlikleri önleyemiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ortak zevkleri paylaştığınız dostlarınızla birtakım konularda ortak görüşler içinde olamayışınız, sizde bir tür yalnızlığın nedeni olabiliyor. İnsanların tatmin biçimlerini ve tercihlerini bu kadar sorun etmeyebilirsiniz. Yarım yamalak yaşanmış birçok şeyin, zaman içersinde hoş anılar olarak anılması sizde şaşkınlıklar yaratıyor. Yakın çevrenizdeki bu tür yad edişleri biraz yapmacık buluyorsunuz.

12 Şubat 2016, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar Cuma günümüz,  saat 12:36 Ay-Satürn görünümüyle başlıyor. Duygularınızı kontrol etmekte zorlanabilirsiniz. Ölçülü, sakin ve dikkatlice durumu gözden geçirmek lazım. Çünkü farkında olmadan yanlış tepkilerde bulunabilir, sonrasında pişmanlık duyabilirsiniz. Eğer ev içinde bir sorun varsa, bunu ancak birbirinize anlayışlı olarak çözebilirsiniz. Saat 15:03 Ay-Pluto görünümü sizi ilgilendiren geçmişe ait bir konuda duygularınızı biraz sertçe ifade etmenize neden olabilir. Sizi baskı altına alabilecek hiçbir şeyden hoşlanmazsınız. Saat 16:51 Ay-Uranüs kavuşumu, özel hayatınızı, ailenizi, evinizi ilgilendiren konularda verilecek hızlı kararların, değişimlerin işaretçisidir. Bunlar üzerinde iyice düşünmenizde yarar var. Gönlünüzce bir gün geçirmeniz dileği ve  kalben sevgilerimle,  

12 Şubat 2016, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duygusal paylaşımlarınızda eksiklikler yaşıyorsunuz. Bugün yönlendirilmeye karşı tepki oluşturabilirsiniz. Siz kendi isteklerinizi yaşama geçirdiğiniz zaman mutlu olan bir yapıya sahipsiniz.Yakın dostlarınızdan gelen ani telefonlar, akşam saatlerinde sizi harekete geçirecek. Ailenizin gizli desteklerine ihtiyacınız var.

12 Şubat 2016, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bu Sevgililer Günü, yalnız Oğlaklar için yeni bir ilişkiye başlamak veya ilgi duyulan kişiye karşı duyguları açmak; partneri olan Oğlaklar için de ilişkiyi tazelemek anlamında güzel bir fırsat olabilir. Fakat Ay, Boğa burcunda olduğu için bu durum partnerden beklentilerin yüksek olmasına neden olabiliyor. Bu sebeple partneriniz için güzel bir hediye düşünmemeniz veya bir plan yapmamanız, onun mutsuz olmasına neden olabilir. Bu sebeple maddi olarak olmasa da manevi anlamda önemli jestler yapmak güzel olabilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Bu yıl Sevgililer Günü, Pazar gününe geliyor; yani Boğa burcunda gerçekleşiyor. Boğa burcu lüksü, yeme içmeyi ve yaşamın güzelliklerini simgelediği için bu Sevgililer Günü'nde özen gösterilmeyen hediyeler veya iyi planlanmayan durumlar, ilişkilerde yanlış anlaşılmalara ve bir tarafın kendini önemsiz ve değersiz hissetmesine neden olabilir. Fakat yaratıcılığımızın yüksek olduğu bir gün olacağı için aslında romantik jestler yapmak çok zor olmayacak. Ve belki de uzun süredir geçirmediğimiz kadar güzel ve romantik bir Sevgililer Günü geçireceğiz. Fakat Ay'ın olumsuz açıları sebebiyle bazen gerginlikler, ufak kazalar ve sakarlıklar veya fevri tepkiler de yaşanabilir. Bu güzel günün akışını bozmamak için ona gerekli önemi vermek, iyi planları yapmak ve ani tepkilerden kaçınmak iyi olabilir. Sevgi ile ve sevdiklerinizle kalın…  Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

12 Şubat 2016, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ailevi konular gündeminizde değişim yaratabilir. Kendinizi sıkışmış hissedebilirsiniz. Eskide kalan konular gündeme gelebilir. Güven arayışı içinde olabilirsiniz. Ani değişen olaylara karşı dikkatli olmalısınız. Gündem yaratacak konular sizi zorlayabilir. Yaşanan olaylara karşı sakin tavrınızı korumanızda fayda var.

12 Şubat 2016, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Ufacık sebeplerden dolayı aile içinde fikir ayrılıkları yaşanabilir. Ortak noktada birleşmesseniz sorun düşündüğünüzden büyük olabilir.

12 Şubat 2016, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ay boşlukta ilerlediğinden çalışma hayatınız, patronlarınız, aile büyükleriniz ve ilişkilerinizle ilgili durağanlık, belirsizlik yaşayabilir, birtakım kararlar almakta zorlanabilirsiniz. Esasen yeni kararlar almamanız gereken ve özellikle ilişkilerinizde anlık olaylara bakarak bir şeylerden vazgeçmemeniz gereken enerjisi durağan bir günde bulunmaktasınız.

12 Şubat 2016, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ev hayatınızda duygusal anlamda kendinizi şanslı göreceksiniz. Ailenize karşı davranışlarınız inişli çıkışlı olabilir. İhtiyaçlarınızdan daha çok gereksiz bir sürü şey almaya yatkın olacaksınız.

12 Şubat 2016, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Evinizle ilgili tamir işleri için uygun bir gündesiniz. Sakarlıklar olasıdır ancak amacınız barındırdığınız yüksek enerjiyi faydalı işlere yönlendirmek olacaktır. Ailenizle gerginliklere dikkat etmelisiniz. Çocuk şımarıklığına sahip muzip davranışlar sergileme potansiyeline sahipsiniz. Ancak bu konuda abartıya kaçmamalı ve antipatik olmamalısınız. Genel olarak ise; Ay bugün Koç burcunda kalacak. Haftanın bu son günü Koç enerjisiyle dinamik ve hevesli hissedebiliriz. Belki hafta sonuna başlamak için acele edip sabırsızlanıyorsunuz. Bugün en iyisi çok planlı olmamak. Çünkü Koç burcunun dürtüsel yanıyla anlık kararlar alıp uygulamaya koyabilirsiniz. İşleri basit tutmalı, fazla karmaşık konularla ilgilenmemeliyiz. Mümkünse fiziksel egzersizler yapmalı ve atıl davranışlardan uzak durmalıyız. Bugün heyecan duyacağınız konularla ilgilenmenin zamandır.

12 Şubat 2016, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sıcaklığınızın ve sempatikliğinizin üzerinizde olacağı bir gün geçireceksiniz. Bu sayede, ilişkileriniz de oldukça samimi ve sıcak bir havada devam edecektir. Resmiyetin ağır bastığı ilişkilerinizde bile rahat yaklaşımlar ve samimiyet gözlemleyebilirsiniz.

12 Şubat 2016, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
10° 53' 52" R
Ay
Kova
01° 54' 39"
Merkür
Koç
17° 05' 07"
Venüs
Boğa
01° 35' 57"
Mars
Koç
00° 06' 01"
Jüpiter
Boğa
24° 04' 15"
Satürn
Balık
16° 37' 06"
Uranüs
Boğa
22° 22' 30"
Neptün
Balık
28° 55' 22"
Plüton
Kova
02° 06' 11"
Chiron
Koç
20° 41' 11"
Lilith
Başak
23° 23' 30"
True Node
Koç
15° 20' 50"
Son Güncelleme : 30/04/2024 21:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>