Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Temmuz 2016, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Genel moral durumunuzun çaresi yeni tanışmaların içinde olabilir. Aşk size yeni sürprizler hazırlamaya çalışabilir. Aşka hazırlıksız görüntünüzü yok etmeniz gerekiyor.

İşyerinizdeki bir çalışma arkadaşınıza duyduğunuz güven, önümüzdeki günlerde iyice pekişebilir. İş yaşamınızda bazı hazırlıklar içindesiniz. Ama sonuca ulaşmanız biraz zaman alacak gibi görünüyor.

Yakında bir alım satım işiniz olabilir. Yüklü miktarda bir paranın hiç beklemediğiniz bir yerden ihtiyacınıza sunulması ihtimali söz konusu. Bunu bekliyormuş görüntüsü vermeniz, karşı tarafı sevindirecek.

Kendinizi belli konularda yenilemeye ihtiyacınız var. Bu konuda arkadaşlarınıza danışmanız daha doğru olacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sosyal ve kültürel konulara ilginizin artabileceği bir dönem. Tek başınıza pek çekici bulmadığınız sosyalliklere, bu sıralar karşılaşabileceğiniz yeni insanlarla katılabilirsiniz. Bir ilişkinizde size gösterilmeye çalışılan özenden çok daha fazlasını hakkediyorsunuz. Yaşam deneyimleriniz, bu özeni ancak kendi çabalarınızla elde edebileceğinizi gösterecek.

12 Temmuz 2016, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar Terazi burcunda saat 03:52 de gerçekleşecek ilkdördün, başta ilişkilerimiz olmak üzere ailevi değerlerimizi, iç dünyamızı gözden geçirmemizi, elimizden geldiğince hakkaniyetli hareket etmemizi gerektiriyor. Yani beraberliğinizi nasıl kendi açınızdan değerlendiriyorsanız, partnerinizin penceresinden bakmaya çalışarak da inceleyebilirsiniz. Kimileriniz, kendi değerlerine öncelik tanımayı tercih edebilir. Eğer ilişkide sorunlar varsa ve bunlar bir türlü düzelmiyorsa, sizi rahatsız etmeye devam edecekse  bir de güven olgusu zedelenmişse doğaldır ki bugün kendinizi rahatsız hissedebilirsiniz. Bazıları  kaderi suçlayabilir bazıları yanlış bir seçimde bulunduğu için kendine kızabilir. Bir kısmı ise, açık kapı bırakıp bir kez daha denemeyi tercih edebilir. Peki bu oluşumu astrolojik manada olumlu yönde kullanmak için ne yapmalıyız? Öncelikle gerçekçi olmalıyız. Ne kendimize ait değerlerimizden vazgeçeceğiz ne de bir başkasının değerlerine saldıracağız. Dengeli ve adil bir paylaşımda bulunacağız. Üçüncü şahısların telkin ve önerilerinden ziyade biz ne düşünüyoruz bunu gözden geçireceğiz. 12 Temmuz- 5 Ağustos saat 18:26 tarihleri arasında Venüs-Aslan burcunda ilerleyecek. Maddi anlamda kazandırıcı ortaklıklara ve işlere ağırlık verebilirsiniz. Kimlerle bağlantı kuracağınızı tespit etmek ve buna göre ilişkilerinizi düzenlemek akıllıca olur. Belki çıkarcılık gibi durabilir. Ancak benim söz ettiğim, işinizi bilmek halidir. Güzel gönlünüz her dem huzur bulsun. Esenlikler dileğimle,

12 Temmuz 2016, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendinizi yanlış ifade edeceğiniz bir gün. Ay, tepe evinizde ilerlerken, hırslarınızla ilgili değişimlerin söz konusu olacağını gösteriyor. Toplumda iyi yerlerde olmak istiyor ve fikirlerinizde yaşadığınız iniş ve çıkışlar yüzünden yanlış kararlar alıyorsunuz. Yeni tanışacağınız kişiler üzerinde olumlu etki bırakacaksınız.

12 Temmuz 2016, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Alacağınız bazı teklifler ya da davetler sizi olumlu etkileyebilir. Ödemeler, krediler, alışverişler ve maddi başlıklı diğer uğraşılar ön planda. 15 Temmuz civarında, rahatlatıcı aktiviteler, spritüel çalışmalar ilginizi çekebilir. Kadere inancınız sizi mistik çalışmaların içerisine çekebilir. Fikir alışverişleri maddi anlamda da size fikir verebilir. 16 Temmuz civarında partnerinizle fikir ayrılıkları yaşayabilirsiniz ya da olan bazı olaylar nedeniyle sorun yaşayan partneriniz sıkıntılarını size de yansıtabilir.Sevgili dostlar burç yorumlarınızı okurken yükselen burcunuzun günlük yorumunu da mutlaka okumalısınız. Hepinize keyifli tatiller, sağlık ve sevgi ile kalın...

12 Temmuz 2016, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugünhayatınızdaki konularda etrafınızdakilerden yardım alabilirsiniz. Sabah saatlerinde farklı bakış açıları geliştirebilirsiniz. Gün içinde değişen koşullara ayak uydurmakta zorlanabilirsiniz. Başarılı olmak için işlerinizde daha ön planda olmak isteyebilirsiniz. Akşam saatlerinde zorlayıcı koşullar olabilir. Harcamalarınıza özen gösterin.

12 Temmuz 2016, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi güçlü hissedeceksiniz. Bu güç enerjinizde ve fikirlerinizde egemen olacak. Rakiplerinize gözdağı veriyorsunuz. Doğal davranın.

12 Temmuz 2016, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca finansal konularda muazzam olumlu destekler alırken, kariyerinizi ilgilendiren konularda başarılı görüşmeler gerçekleştirebilir,hayatınızda istediğiniz sonuçları çok daha rahat elde edebilirsiniz. Özel yaşamınızdaki görüşmelerinizden keyifle ayrılabileceğiniz bir zamandasınız.

12 Temmuz 2016, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ortaklaşa giderler ve gelirler alanlarınızda özgür tavırlarınız ön planda olacak. Kredi, borç, nafaka, miras, banka ödemeleri, stopaj, vergi ve prim alanlarınızda güzellikler görebilirsiniz.

12 Temmuz 2016, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Dış çevrenize ve kendinize karşı cansız ve soğuk olduğunuzu düşünebilirsiniz. Kendi kendinizi baskı altına alacak konuları zihninizde tasarlayıp bundan rahatsız olmanız olasıdır.Bu durum akşamüstüne kadar devam edecek. Hedeflerinizi belirlemeniz için uygun saatler akşam Ay’ın boşluk etkisine kadar devam edecektir. Daha sonra ise zihninizi boşaltmalısınız. Hayatınızın krizli alanlarında toparlanma deneyimleyebileceğiniz bir sürece giriyorsunuz. Cinsel hayatınızda da hareketlenme ve yükselme kaydedebilirsiniz.

12 Temmuz 2016, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Herşeyin istediğiniz gibi olması için biraz daha beklemeniz gerekiyor. Geleceğe yönelik projeler ve planlar ön plana çıkacak. Önünüzde birçok fırsat var. Eğer zekanıza güvenerek olumlu kararlar verirseniz bu fırsatları kaçırmamış olacaksınız.

12 Temmuz 2016, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 30' 48" R
Ay
Aslan
29° 48' 47"
Merkür
Boğa
00° 12' 43"
Venüs
Boğa
20° 11' 47"
Mars
Koç
11° 41' 03"
Jüpiter
Boğa
27° 37' 21"
Satürn
Balık
17° 48' 30"
Uranüs
Boğa
23° 14' 55"
Neptün
Balık
29° 20' 04"
Plüton
Kova
02° 03' 50"
Chiron
Koç
21° 30' 02"
Lilith
Başak
25° 04' 00"
True Node
Koç
14° 52' 31"
Son Güncelleme : 16/05/2024 00:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>