Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Eylül 2017, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aldığınız bazı kararlar vardı. Bunları çabuk unutmuş görünüyorsunuz. Kendinizi bir miktar gevşetir, rahatlarsanız yeni gönül ilişkinizi etrafı kıskandıracak boyutlarda yaşayabilirsiniz.

Bir meseleyi yanlış anladınız. Daha doğrusu huyunuzu bilenler tarafından yanlış bilgilendirildiniz. Bu yanlış anlamanın yol açacağı aksamalar olacak. Bu sorun kariyerinizi biraz etkileyecek.

Parayı iyi koruyorsunuz. Geliriniz bir çok beklentinize karşılık vermiyor olsa da tutumluluğunuzla sıkıntı çekmiyorsunuz. Bir yakınınıza verdiğiniz borç epeyce gecikti. Borçlunuz iyi niyetle bu ödemenin hazırlığı içinde. Onu uyarmamakla isabet davrandınız

Kendinize sürekli hastalık arama huyunuzdan vazgeçmelisiniz. Sevgiliniz hastabakıcınız olmayı istemiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Üzerinde fazlaca titizlendiğiniz bir konu, acaba biz yeterince önemsemiyor muyuz diye, başkalarını da telaşa düşürüyor. Sevineceğiniz bir haber var. Bekliyordunuz, ama bu kadarını değil. İncir çekirdeğini doldurmayacak bir sağlıksızlığı böyle büyütmeye devam ederseniz, belki de yakında gerçekten yataklara düşeceksiniz.

13 Eylül 2017, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar saat 03:50 Güneş-Satürn görünümü, size ters gelen kişi ve durumlarla baş etmekte zorlanabilirsiniz. Enerjiniz düşük olabilir. Eğitim,ve özel konularla yakından ilgilenmeniz gerekebilir. Şartlar pek kolay değildir. Yenilikte bulunmak istersiniz. Ancak uygulamak için henüz erken olabilir. Ben derim ki, biraz sabırlı olunuz. Bunlar birkaç hafta içinde kendiliğinden düzelebilir, kolaylaşabilir. Sizi anlamamakta ısrar eden kişilerle hiç tartışmaya gerek yok. Kim ne düşünürse düşünsün. Sizi bilen biliyor. Saat 09:25 itibariyle, İkizler burcunda oluşacak sondördün gün boyu etkilidir. Önemli olduğunu düşündüğünüz konularla ilgili, iç gözlemde bulunursunuz. Bazı durumları ve insanları, olabilecek ihtimalleri göz önüne alarak inceleyebilirsiniz. Ne yönde karar alınmalı veya hangi yöne doğru adım atmalı diye düşünürsünüz. Tabii ki hoşlanmadığınız ve hala kafanızda soru işaretleri bırakan meseleler olabilir. İhtiyaçlarınızın, sıkıntılarınızın gayet iyi farkında olduğunuz için yanlış bir karar vermemek için dikkat edersiniz. Saat 10:47 Ay-Satürn karşıtlığı, ilişki vekonularında yaptığımız içsel sorgulamaların işaretçisidir. Rutin hayatın gerekleri, sorumlulukları yorucu olabilir. Birilerine anlayış göstermek, çok çalışmak, çaba sarfetmek durumunda kalabiliriz. Gizli bir takım meseleleri sürekli aleyhimize gelişecekmiş gibi düşünmek yanlıştır. Toplumdan kendinizi soyutlamak, inzivaya çekilmek ve bir şeylere, kadere küsmek de aynı derecede yanlış olur. Sakin, dikkatli, bilinçli ve gayet akıllı şekilde kendimize bakmalı ve özen göstermeliyiz. Şifa teknikleri, meditasyon, olumlamalar, maneviyat, zikir ve dualar rahatlatıcı ve endişelerden uzaklaştırıcıdır. Saat 11:25 Ay-Venüs arasındaki görünüm, kendinizi güçlü hissetmenizi sağlayan kişileri beğendiğinizi gösteriyor. Hemhem özel hayatınızda değerinizin bilinmesini, çalışmalarınızın takdir edilmesini arzulamaktasınız. Saat 15:44 Ay-Jüpiter görünümü, her işinizi hızlı ve titiz bir şekilde halletmeye çalışırsınız. Ancak bu sizi yorabilir. Önceden söz verilmiş olanlara öncelik tanıyınız. Ruh ve beden sağlığımızın her şeyden daha önemli olduğunu unutmayalım. Saat 21:36-14 Eylül saat 01:12 arasında Ay-boşluk etkisi altındayız. Bu süre içinde, dinlenmek, enerjimizi toplamak, ruhumuzu sakinleştirecek aktivitelerde bulunmak açısından gayet olumludur. Gününüz keyifli paylaşımlara, güzel haberlere işaret olsun. Kalben sevgilerimle,

13 Eylül 2017, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün yerine getirmek zorunda olduğun sorumlulukların seni zorlayacak. Katılman gereken toplantı iyi geçecek.

13 Eylül 2017, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çalışma yaşamınızda emeklerinizin karşılığını alamıyormuş hissi motivasyonunuzu düşürebilir. Yaptıklarınızı ve hatalarınızı yeniden gözden geçirebilir kariyer süreçlerinizi sorgulayabilirsiniz.

13 Eylül 2017, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızla ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Gün içinde işlerinizi netleştirmek isteyebilirsiniz. Gelecek yönünde yeni kararlar alabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerinize farklı bir gözden bakabilirsiniz. Kadınlardan destek görebilirsiniz. Hizmet aldığınız kişilerle ilgili konuları ihmal etmemenizde fayda var.

13 Eylül 2017, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Harekete geçmek için kuvvetli arzular duyduğunuz bir dönemdesiniz ancak aceleci davranmayın ve geriliminizi çevrenize yansıtmaktan kaçının. Biraz makul olmalısınız.

13 Eylül 2017, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca finansal konularda muazzam olumlu destekler alırken, kariyerinizi ilgilendiren konularda başarılı görüşmeler gerçekleştirebilir,hayatınızda istediğiniz sonuçları çok daha rahat elde edebilirsiniz. Özel yaşamınızdaki görüşmelerinizden keyifle ayrılabileceğiniz bir zamandasınız.

13 Eylül 2017, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ortak parasal işlerinizde kalıcı sonuçlar almaya hazırsınız. Hayatın maddi yönleriyle uğraşırken manevi tarafınızla kararlar aldı- ğınızı görebilirsiniz. Bu dönem kafanızda birçok düşünce var.

13 Eylül 2017, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün ortaklıklarla ilgili uzun zamandır yürüttüğünüz projeleri finalize edersiniz. Para paylaşımlarınız için önemli kararlar alabilirsiniz. Nedense arka planda durup aldığınız kararları sürekli denetleyen bir varmış gibi de hissedersiniz. Bu sizin iç sesinizin dışa vurumu da olabilir. O yüzden aldığınız kararları acımasızca eleştirip kendinize haksızlık etmeyin. İş hayatının detaylarını sizden daha iyi kimse bilemez.

13 Eylül 2017, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Günlükve uğraşlarınıza odaklanabileceğiniz bir gündesiniz. Çalışkan, üretken ve verimli yönlerinizi ortaya koyabilirsiniz. Detay ve hesap gerektiren işlerle ilgilenebilir, mükemmeliyetçi davranabilirsiniz.

13 Eylül 2017, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 06' 26" R
Ay
Terazi
01° 40' 50"
Merkür
Boğa
03° 43' 38"
Venüs
Boğa
23° 30' 29"
Mars
Koç
13° 44' 03"
Jüpiter
Boğa
28° 15' 28"
Satürn
Balık
17° 59' 25"
Uranüs
Boğa
23° 24' 17"
Neptün
Balık
29° 23' 53"
Plüton
Kova
02° 02' 45"
Chiron
Koç
21° 38' 12"
Lilith
Başak
25° 21' 55"
True Node
Koç
14° 56' 00"
Son Güncelleme : 18/05/2024 16:47

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>