Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Ağustos 2017, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Risk alıyorsunuz. Ama bir risk sever olduğunuzdan değil. Duygusal yalnızlıktan boğulduğunuz için oynuyorsunuz bu oyunu. Bu yalnızlığı da, geleneksel yanıyla her şey yerli yerinde olmasına rağmen yaşıyorsunuz.

Başarılısınız. İş hayatının kuralları sizin için kışla yasaları kadar tartışılmaz. Bu disiplin anlayışı içinde başarılı sayılmak kaçınılmaz da, aldığınız artı puanları hep yöneticileriniz işaretliyor.

Çalışma temponuzun yanında yalancı pehlivan gibi kalıyor. Eh, ne de olsa yine bir pehlivan. Geçindirip götürüyor işte. Sizi üzen yakınınızın esas çalışma alanı burası.

Bugünlerde dikkat etmeniz gereken tek şey, aşağıdan bir kez görüp trapeze çıkmak kadar riskli olan gönül oyununuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yurt dışı ve yabancılarla ilgili temas ve bağlantılarda, uzaklarla ilişkilerde ortaya çıkabilecek iletişim problemlerine her zamankinden çok daha özen göstermeniz gerekebilir. Seyahatlerde gecikmeler, rötarlar konusunda sabırlı ve tedbirli davranmalısınız.

14 Ağustos 2017, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar, Saat 00:06 Güneş-Satürn görünümü, başkaları üzerinde etkili olmanızı, finansal ve diğer konularda destek görmenizi, beklediğiniz bir parayı elde etmenizi sağlayıcıdır. Kredi ve yatırımla ilgili konularda dikkatlice hareket etmeyi sağlar. Saat 09:42 Ay-Merkür görünümü, maddi ve manevi anlamda her konuda güvencemizi önemsememiz gerektiğini vurguluyor. Çünkü Merkür geri hareket dönemindeyiz. Tabii ki tedbirli olmalıyız. İlişkilerimizde sağlamlığı merkez almalıyız. Saat 12:54 Ay-Neptün görünümü, hoş sözler, sevgi ve romantizm duygusunun yükselişidir. Kendimizi iyi hissederiz, canlanırız. Hayatın zevkli yanlarını hissetmemizi sağlayan rahatlatıcı, huzur ve güven hissi verici bir enerjidir. Olumlu düşünmek, huzursuzluktan uzak durmak, sevgiyle yol almak istiyoruz. Saat 17:30 Ay-Mars görünümü, cinsel arzularınızı uyandırıcıdır. Kafanızın içinde her ne kadar maddi konular veya sorunlar rahatsız edici olsa da, aşka olan özleminiz her şeyden daha fazladır. Saat 17:49 Ay-Venüs görümümü, huzur verici bir enerjidir. Sevdiklerimizi sahipleniriz, onların da bizi sevdiklerini bilmek isteriz. İlişkilerimizde en önemli olgu, güvendir. Karşımızdaki kişinin bize karşı dürüst yaklaşımda bulunması halinde sorunları görmezden gelmeye hazır gibiyizdir. Yalnızlığımızı giderecek insanlar ararız. Bizi gerçekten anlayacak dostlara, sevgiliye ihtiyaç duyarız. Saat 19:34 Ay-Pluto görünümü, güçlendirici, güven hissi verici ve tutkularımızı kuvvetlendirici bir etki yaratıyor. Aşkta, çocuklarımızla olan ilişkimizde, içinden çıkamadığımız her meselede ipi elinden tutan tarafız. Yeni haftanın arzu ettiğimiz güzelliklerle geçmesi dileğimle,

14 Ağustos 2017, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İnatçı tavırlarının iyice belirgin olduğu bir gün. Kişiselliğini ortaya koyacağın uğraşlar içinde olacaksın.

14 Ağustos 2017, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi projeleriniz daha fazla hız kazanmaya başlayacak.

14 Ağustos 2017, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün keyif aldığınız konulara zaman ayırabilirsiniz. Yaratıcı olduğunuz konularda daha başarılı olabilirsiniz. İşlerinizi yeniden yapılandırmak isteyebilirsiniz. Çocuklarınızla ilgili konular zamanınızı alabilir. Gün içinde harcamalar yapabilirsiniz. Aşkta yorucu koşullar olabilir. Kişisel olarak güçlü konumdasınız.

14 Ağustos 2017, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Evli Oğlaklar eşinizin ailesinden gelecek hastalık haberleri biraz canınızı sıkabilir ama endişelenmeyin. İşle ilgili planlarınız istediğiniz gibi gidiyor.

14 Ağustos 2017, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca finansal konularda muazzam olumlu destekler alırken, kariyerinizi ilgilendiren konularda başarılı görüşmeler gerçekleştirebilir,hayatınızda istediğiniz sonuçları çok daha rahat elde edebilirsiniz. Özel yaşamınızdaki görüşmelerinizden keyifle ayrılabileceğiniz bir zamandasınız.

14 Ağustos 2017, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İşteki gidişatınızı biraz yavaşlatarak dengeleyebilirsiniz. Kendinize ve özel alanlarınıza daha fazla vakit ayırmak isteyebilirsiniz. Sevdiğinizle paylaşımlarınız artarken, karşı tarafı çok zorlamayın.

14 Ağustos 2017, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın haftanın ilk günü en rahat ettiği konum Boğa burcundaki seyahati size keyfi ıskalamamanız gerektiğini fısıldayacak. Hobiler, arkadaşlarla vakit geçirmekten keyif alırsınız. Partnerinizin sunduğu şefkat ve sevgi sizi mutlu eder. Diğer yandan Merkür'ün Başak burcundaki gerilemesi, akademik konular, eğitimlerle ilgili aksaklıklar yaşamanıza neden olabilir. Seyahatlerde gecikmelerle karşılaşabilirsiniz.

14 Ağustos 2017, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni girişimlerde bulunabilir hatta atılımlar yapabilirsiniz. Birkaç işi birarada götürmek durumunda da kalabilirsiniz. Yeni bir anlaşma sayesinde bol paranız olabilir. Uzak bir yerden gelen biriyle tanışacaksınız. Bu insan bir yabancı olabilir.

14 Ağustos 2017, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 33' 45" R
Ay
Oğlak
13° 16' 35"
Merkür
Koç
16° 35' 19"
Venüs
Koç
29° 54' 18"
Mars
Balık
29° 02' 24"
Jüpiter
Boğa
23° 45' 00"
Satürn
Balık
16° 29' 48"
Uranüs
Boğa
22° 17' 47"
Neptün
Balık
28° 52' 51"
Plüton
Kova
02° 06' 05"
Chiron
Koç
20° 36' 31"
Lilith
Başak
23° 14' 21"
True Node
Koç
15° 23' 01"
Son Güncelleme : 29/04/2024 12:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>