Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Ağustos 2017, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk hayatınıza ilişkin sorunları bugün kontrol altında tutabileceğiniz bir gündesiniz. Duygusal anlamda güçlü olacaksınız ve sevgilinize bugün fikirlerinizi kabul ettirebileceksiniz.

İş hayatınızdaki monotonluk bugün aldığınız bir haber üzerine aniden değişebilir. Bu haber yüzünden çok yorulacaksınız ama olumlu gelişmelere tanık olacaksınız.

Para durumunuzda kayda değer bir gelişme olmayacak. Bugün bazı işlerinizin iptali söz konusu olabilir ve bu olaydan sonra bir miktar para kaybetmeniz söz konusu olabilir.

Sevdiğiniz kişinin ihtiyaçlarını göz önünde bulundurmalısınız. İlişkinizdeki bencil tavırlarınızı yenmeli ve biraz daha özverili olmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün yine karamsarlığınız üzerinizde. Böyle günlerde gerçekten hiç çekilmez oluyorsunuz. Sizi memnun etmek ve sizin eleştirilerinizden uzak durmak neredeyse imkansız. Bugün sizi sevenlerin sizden çekeceği var. Akşam saatlerinde biraz daha olumlu bir ruh haline bürünebilirsiniz.

12 Ağustos 2017, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar, Saat 08:17 Venüs-Neptün güzel akış sayesinde ilişkimiz, yakın çevremiz ve duygusal anlamda kendimizi güvende hissedebiliriz. Biz ne kadar belli etmesek de, aslında sevdiklerimiz hususunda gayet tutkulu ve bonkör insanlarız. Aşkımızı sahiplenir, canımız bildiklerini kaybetmek istemeyiz. Venüs-Yengeç burcunda ilerlediği için, partnerimizle olan sevgi alış verişimiz gayet kıymetli. Problemleri olan çiftler bu görünüm sayesinde bir araya gelebilirler. Güzel bir şekilde konuşup anlaşabilirler. Saat 08:36 Ay-Venüs görünümü, derinliklerimizde bizi gergin hale getirenin ne olduğunu düşünmemizi sağlıyor. Evet biz, gerçekten sevgiye ihtiyaç duyuyoruz. Bunu tam olarak bulamadığımızda hayattan pek keyif almıyoruz. Bu saatlerde, ilişkilerimizi gözden geçirdiğimizde bir yanımızın hüzünlü olması doğaldır. Hatta sinirli bir şekilde tepkili oluşumuz da bu yüzdendir. Saat 10:39 Ay-Mars olumlu görünümü, ailenizle olan aktif iletişimin ve kendinizi güçlü görme arzunuzun işaretçisidir. Bir yandan her şeye hakim olmak istersiniz diğer yandan arzularınızın mutlak kabulünü beklersiniz. Bir sıkıntınız varsa çözüme kavuşması, problemin tümüyle ortadan kalkması sizi fazlasıyla rahat ettiricidir. Saat 15:27 Ay-Pluto görünümü, sizi ilgilendiren geçmişe ait bir konuda duygularınızı biraz sertçe ifade etmenize neden olabilir. Sizi baskı altına alabilecek hiçbir şeyden hoşlanmazsınız. Saat 17:48 Ay-Jüpiter karşıtlığı, ev içinde, ailemizle ilişkimizde bizi gerebilecek meseleleri işaret ediyor. Dışarıda uyumlu, paylaşıma açık, uzlaşıdan yana olmaya çalışırken, evimizde gerginlik yaşamak bizi rahatsız edebilir. Saat 20:27 Ay-Güneş görünümü, maddi ve ailevi konularda kendinizi güçlü hissetmenin işaretçisidir. Hoşunuza giden, moralinizi yükselten her şeyi denemek, yaşamak istersiniz. Kendinizi inandığınız her konuda baskın şekilde ifade edebilirsiniz. Saat 22:26 Ay-Satürn görünümü, gizli saklı meselelerin aile içinde görüşülmesi veya bunların açığa çıkması sonucu gerginliğe neden olabilir. Duygularınızı kontrol etmekte zorlanabilirsiniz. Ölçülü, sakin ve dikkatlice durumu gözden geçirmek lazım. Çünkü farkında olmadan yanlış tepkilerde bulunabilir, sonrasında pişmanlık duyabilirsiniz. Eğer ev içinde bir sorun varsa, bunu ancak birbirinize anlayışlı olarak çözebilirsiniz. Yüzünüzde gülüşlerin çiçek çiçek açtığı güzel bir gün geçirmeniz dileğimle,

12 Ağustos 2017, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bir insanla aranda bağ oluşabilir. Hayalindeki mesleğe uzak olmadığını görmeni sağlayacak gelişmeler olabilir.

12 Ağustos 2017, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sevilme duygusu veya sevme duygusu oldukça yüksek olacak. Sorumluluklarınızı ve rutin işlerinizi düzene sokabilirsiniz.

12 Ağustos 2017, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ailevi işler ve toprağa ait konular gündeme daha sık gelebilir. Aynı zamanda evde uğraştıran durumlar da olabilir.

12 Ağustos 2017, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Dünya yansa umrunuzda değil. Aslında doğru da yapıyorsunuz. Aşk hayatınızdaki keyif veren gelişmeler ekstradan yüzünüzü güldürecek.

12 Ağustos 2017, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ay boşlukta ilerlediğinden çalışma hayatınız, patronlarınız, aile büyükleriniz ve ilişkilerinizle ilgili durağanlık, belirsizlik yaşayabilir, birtakım kararlar almakta zorlanabilirsiniz. Esasen yeni kararlar almamanız gereken ve özellikle ilişkilerinizde anlık olaylara bakarak bir şeylerden vazgeçmemeniz gereken enerjisi durağan bir günde bulunmaktasınız.

12 Ağustos 2017, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün özel hayatınızdaki güçlü ilişkileriniz, yakın çevrenizdeki insanlarla keyifli bir iletişim kurmanıza neden olabilir. Yakın çevrenizden özel hayatınıza dair destekler alacaksınız. Kişiliğiniz ve çevreniz üzerindeki etkiniz giderek güçleniyor.

12 Ağustos 2017, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çalışma haftanızı oldukça verimli bir şekilde kapatırsınız. Eğitimlere başlayabilir, yeni şeyler öğrenebilirsiniz. Ayrıcaamaçlı seyahatler gündeminizde olabilir. Yabancılarladiyaloglarınızı geliştirebilirsiniz. Partnerinizin sevgi dolu sıcak yaklaşımı son çalışma gününde size iyi gelecektir.

12 Ağustos 2017, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Geçtiğimiz günlerde yaşadığınız kötü bir olayın tekrar gündeme gelmesi önceleri biraz huzurunuzu kaçırsa da daha sonra olaylar tamamen sizin lehinize gelişerek tüm olumsuzlukları giderecek. İş hayatınızda yapacağınız atılımlarla uzun süredir beklediğiniz fırsatları yakalayabilirsiniz.

12 Ağustos 2017, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 19' 35" R
Ay
Oğlak
10° 01' 58"
Merkür
Koç
16° 30' 56"
Venüs
Koç
29° 36' 20"
Mars
Balık
28° 51' 09"
Jüpiter
Boğa
23° 41' 36"
Satürn
Balık
16° 28' 30"
Uranüs
Boğa
22° 16' 57"
Neptün
Balık
28° 52' 25"
Plüton
Kova
02° 06' 03"
Chiron
Koç
20° 35' 41"
Lilith
Başak
23° 12' 44"
True Node
Koç
15° 23' 36"
Son Güncelleme : 29/04/2024 06:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>