Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Ağustos 2017, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinizde geleceğe yönelik beklentilerinizin gerçekleşmesi için biraz daha fazla gayret göstermelisiniz. Sevgilinizle bu konuda uzlaşma yoluna gitmeyi deneyebilirsiniz.

Bugünyerinizde bazı tekliflerle karşılaşacaksınız ve bu sizi büyük bir telaşa sürükleyecek. Bu konuda karar vermeden önce iyi düşünmelisiniz.

Uzun zamandır beklediğiniz bir para nihayet size ulaşacak fakat bu durum sizde para harcama eğilimi yaratabilir. Bu konuda dikkatli olmalısınız.

Şanslı bir gününüzdesiniz. Bu fırsatı değerlendirmeli ve değişik şeyler yapmayı denemelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün güne keyifli başlayacaksınız. Sabah saatlerinde bazı ufak işlerinizi halletmek için hareket halinde olabilirsiniz. Öğleden sonra bazı sıkıntılar yalamanız olası. İstemediğiniz ortamlara girebilir istemediğiniz insanlarla karşılaşabilirsiniz. Ailenizden birileri sizi çok önemsiyor ve sizin için güzel planlar yapıyor.

10 Ağustos 2017, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar Perşembe günümüz saat 02:14 Ay-Neptün kavuşumuyla başlıyor. Ilımlı bir havanın hem ruhsal hem bedensel anlamda bizi sarıp sarmalamasını sağlıyor. Nefes aldığımız dünyanın ve yaşadığımız her günün ne kadar kıymetli olduğunu yüreğimizin içinde hissedeceğiz. Saat 09:22 Ay-Pluto görünüm etkisiyle, çevrenizde bulunan kişileri gayet rahatlıkla etkileyebilir, bir mıknatıs gibi kendinize çekebilirsiniz. Saat 12:03 Merkür-Venüs görünümü, karşılıklı yapılacakveya özel görüşmelerin dikkatli ve titiz şekilde ele alınmasını gerektiriyor. Merkürün gölgeli günlerindeyiz. Karşımıza özel biri çıkabilir veya devam eden ilişkimizde önemli gelişmeler yaşanabilir. Eğitim, seyahat, girişim veya bir projenin yürürlüğe konulması gibi durumlar gündemimizde yer alabilir. Güvenceye önem verilmeli, lafa değil, garantisi olup olmadığına bakılmalıdır. Saat 16:38-11 Ağustos saat 08:22 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Bu süre içinde, meslek hayatımızla ilgili konuları tarafsız bir şekilde gözden geçirelim. Ailevi ve kişisel anlamdaki kararlarımızı bilinçli ele alalım. Biraz dinlenmeye, kendimizi yormamaya gayret edelim. Sağlığımızı ihmal etmeyelim. Umduğunuz her ne varsa, hayrınıza olsun. Can-ı gönülden sevgilerimle,

10 Ağustos 2017, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ailen ile ilgili alacağın bir haber, hassas bir gün geçirmene neden olabilir. Yalnızca hislerinle karar vermemelisin.

10 Ağustos 2017, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Seyahatleriniz ve iletişimsel planlarınızda acelecilikten kaynaklı bazı aksamalar yaşayabilirsiniz. Olayların geliş nedenlerini o durumun şartlarına göre değerlendirmenizde fayda var.

10 Ağustos 2017, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sorumlu olduğunuz işlerde başkalarının katılımına ihtiyaç duyabilirsiniz. Çalıştığınız konularla ilgili yazışmalarınıza önem vermelisiniz. Yakın çevrenizdeki olaylarla ilgilenmeniz gerekebilir. Teknik konularla uğraşabilirsiniz. Yaşanan olayların sonunda beklemediğiniz değişiklikler olabilir. Eğitsel konular gündeme gelebilir.

10 Ağustos 2017, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İş problemlerinizle çevrenizin huzurunu bozmak istemiyorsunuz. Yoğun temponuzu dengeleyecek yeni bir sisteme ihtiyacınız var. Karşı tarafın istekleri, sizin tarzınızla çatışma halinde olabilir. Çekişmelerden uzak kalmalısınız.

10 Ağustos 2017, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca devam eden projelerinizi daha rahat kabul ettirmenizi ve kariyer gelirlerinizle ilgili yapacağınız olası görüşmeleri destekleyen bir görünüm sözkonusu iken, yakın çevrenize zaman ayırabilir, etkinlik ve seminerlerde yer alabilir, seyahate çıkmayı planlayabilirsiniz.

10 Ağustos 2017, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kariyer alanlarınızda parasal olarak güzel fırsatlar karşınıza gelebilir. Yatırımlarhayatınızda sizi rahatlatabilir ama elinizi çabuk tutun ve önemli bir anlaşmanız varsa tamamlamaya çalışın.

10 Ağustos 2017, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Balık burcunda seyahat eden Ay, zihninizdekileri duygusal bir ifadeyle dile getirmenize ya da kağıda dökmenize yardımcı olur. Komşu, kardeş ya da yakın akrabalarınıza hiç karşılık beklemeden yardım elinizi uzatabilirsiniz. Kısa yolculuklarınızda tanıştığınız birine aşık olmanız mümkün. Bohem tarafı size iyi gelir. Aşırı alkolden uzak durun.

10 Ağustos 2017, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, herhangi bir konu ya da kavramla ilgili olarak sevgiliniz, eşiniz veya işlerinizde size yardımcı olan bir kişiyle bazı konuşmalar yapmanız mümkündür. Tane tane konuşmanız, kendinizi net biçimde ifade etmeniz gerekebilir.

10 Ağustos 2017, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 05' 24" R
Ay
Oğlak
06° 48' 14"
Merkür
Koç
16° 26' 49"
Venüs
Koç
29° 18' 21"
Mars
Balık
28° 39' 54"
Jüpiter
Boğa
23° 38' 12"
Satürn
Balık
16° 27' 12"
Uranüs
Boğa
22° 16' 08"
Neptün
Balık
28° 51' 58"
Plüton
Kova
02° 06' 02"
Chiron
Koç
20° 34' 52"
Lilith
Başak
23° 11' 07"
True Node
Koç
15° 24' 15"
Son Güncelleme : 29/04/2024 01:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>