Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Aralık 2014, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün sevdiğiniz kişiyle birlikte ortak zevklerinizi gerçekleştirmeye yönelik zaman geçirebilirsiniz. Duygusal anlamda kendinizi güçlü hissetmeniz sorunlarınızı daha kolay aşamanızı sağlayacaktır.

İş yaşamınızda size zevk verecek faaliyetlerde bulunabileceksiniz ve yeni projelere sıcak olarak bakabileceksiniz. Amirlerinizden yakında bir terfi yada zam haberi duyabilirsiniz.

Maddi konularda daha çok temkinli davranmanız gereken bir gündesiniz. Uzun vadeli olarak yaptığınız bazı çalışmaların karşılığını bugün almak isteyebilirsiniz ancak bu konuda çok aceleci davranmaktan kaçınmalısınız.

Bugün karşınıza çıkabilecek sorunları fazla büyütmeden ve çevrenizdeki güvendiğiniz insanlarında fikirlerini alarak çözümlemeye çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün evinizi yada ailenizi ilgilendiren konularda çeşitli sorunlar gündeme gelebilir ve başınız biraz ağrıyabilir. Tercihen bugün daha çok geleceğe yönelik planlar yapacaksınız ancak alacağınız bazı haberlerle karamsarlıklar yaşayabilirsiniz. Bu hafta bir yolculuğunuz var.

14 Aralık 2014, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar saat 14:50 Başak burcunda gerçekleşecek sondördün fazı etkinliği altında Pazar gününe uyanmaktayız. Bir yanımız sürekli çalışmaktan, titizce işlerini bitirmekten, mükemmel sonuçlar almaktan yana, diğer yanımız bir hayli yorgun. Özgürce hareket edemiyoruz. Bu denli kendimize yüklenmemeliyiz. Yapabildiğimiz kadarı her zaman kafidir. Saat 17:56 Güneş-Jüpiter görünümünde gerek kendiniz gerekse başkalarıyla alakalı durumları gözden geçirirsiniz. Kimileri mutludur, kimileri mutsuzdur. Hayat bazılarına bir çok şeyi verdiği halde, neden tatminsizler, neden kıymetini bilmezler diye içinizden geçirirsiniz. Zorlukların geride kalacağı bir dünyayı özlersiniz. Saat 18:55 Venüs-Neptün olumlu görünümü girişim,görüşmesi, ilişki, maddi konular üzerinde faydalı bir tesirdir. Hem ideallerinize uygun şekilde gelişmeler yaşanması hem özverili çalışmanın karşılığının alınması hem de iç dünyanızda huzura kavuşulması yönünde rahatlatıcıdır. Kişi, ektiğini biçmek ister. Çevresiyle ılımlı bir şekilde paylaşımda bulunabilir. Saat 22:47 Ay-Merkür görünümü, dikkatlice gözden geçirmelerde bulunmanızı sağlıyor. Zaten yapılması da gereken de bu. Siz kimseyi kırmadan, yolunuzda ilerlemek ve hedefinize ulaşmak niyetindesiniz. Sizi en çok yoran mesele, birilerinin gereksiz yere olayları çarpıtması veya yolunuza çıkmaları. Bu yüzden diken üstünde gibisiniz. Ancak azminiz gayet yüksek. Hiç korkmayınız. Kimseyi de kafanıza takmayınız. Doğan Güneş tüm aydınlığıyla bizleri kucaklasın. Moralimiz yerinde olsun, huzurumuz daim olsun. Güzel bir gün geçirmemiz dileğimle,

14 Aralık 2014, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kişisel olayları bir kenara bırakarak yaşantınızla ilgili özel kararlar almalısınız. Partnerinizin ve aşk hayatınızın size yaşattığı bazı sorunları, gurur meselesi yapabilirsiniz. İnatçı tavırlarınızla çevrenizi kızdırabileceğiniz bir gün. Taviz vermek istemediğiniz konular sizin için daha sonra önemli olacaktır. Yolları kapsayan bazı detaylar sizi meşgul edecektir.

14 Aralık 2014, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ani değişiklikler size zarar verebilir. Dolayısıyla, rahatsız olduğunuz konular varsa, şimdilik üstüne gitmemekte fayda var. Detayları önemsemeniz ve başkalarına güvenerek hareket etmemeniz gerekiyor. Tüm burçlar için gün geneli: Sabah saatlerinde dalgın olabilir, kararsızlıklar veya belirsizlikler nedeniyle sıkılabiliriz. Öğle saatlerinden itibaren ortam daha olumlu bir hale dönüyor. Genelde ufak tefek huzursuzluklara açık bir günde olmamıza rağmen, öğle sonrası ve akşam saatleri pek çok işimizi halledebilir ve karşılıklı diyalog zemini bulabiliriz. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

13 Aralık 2014, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Oldukça hızlı hareket etmeniz gereken bir dönemdesiniz. Yeni şartlar sizi yeni başlangıçlara ve kararlara sürüklemekte. Bu dönemde kariyeriniz ve ilişkileriniz büyük bir önem taşımakta. Çok fazla hoşunuza gitmeyen ve sizi zorlayabilecek durumlarla da karşılaşabilirsiniz. Sorumluluklarınızı yerine getirdiğiniz ölçüde rahat edebileceksiniz. Ancak karşıt burcunuzdaki Mars gerek yakın gerekse işe ait ilişkilerinizde bazı sert tepkiler ve sürtüşmelerle de karşılaşabileceğinizi göstermekte. Açık düşmanlıklar olabilir.

14 Aralık 2014, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Fedakarlık hissiniz bu ara tavan yapacak. Çevrenizde kimin ne sıkıntısı varsa hepsini kendinizinmiş gibi sahipleneceksiniz. Aşırıya kaçmamalısınız.

14 Aralık 2014, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Finansal konulardaki işlerinizi tamamlamak için acele etmemeniz gereken bugün, özel yaşamınızda fevri ve yargılayıcı tepkilerle yaklaşmak yerine partnerinizi daha fazla dinlemeye ve anlamaya çalışmaya ihtiyacınız olacak. Kendinizi ve ruhunuzu dinlendiren ortamlarda yer almak vehayatınıza odaklanmak bugün motivasyonunuzu korumanıza yardımcı olacaktır.

14 Aralık 2014, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizden biriyle yapacağınız konuşmalar sayesinde işinizle ilgili ileriye dönük birtakım planlar yapacaksınız. Bu konuşma sizin için çok yararlı olacak. İş yerinde karşılaşacağınız sorunları büyük tartışmalara yol açmadan sonuçlandırmaya çalışın.

12 Aralık 2014, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
18° 51' 36" R
Ay
İkizler
00° 17' 41" R
Merkür
Koç
22° 41' 15"
Venüs
Boğa
11° 43' 04"
Mars
Koç
06° 25' 01"
Jüpiter
Boğa
25° 59' 52"
Satürn
Balık
17° 17' 59"
Uranüs
Boğa
22° 50' 55"
Neptün
Balık
29° 09' 27"
Plüton
Kova
02° 05' 41"
Chiron
Koç
21° 08' 20"
Lilith
Başak
24° 18' 10"
True Node
Koç
15° 17' 37"
Son Güncelleme : 09/05/2024 02:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>