Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Ekim 2014, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bütün aşk şarkılarının samimiyetsiz olduğunu düşünüyorsunuz. Bu insan ilişkileri içinde aşkın barınamayacağına dair bir inancınız var. Aşkı anlatan romanlara, filmlere öfke dolu bir eleştirmen oluyorsunuz. Tüm bunlar doğru olabilir. Ama bütün bu yargılarla da aşık olunabilir.

İş hayatınızın verimliliği ve huzuru bağlamında söz sahibi değilmişsiniz, eliniz kolunuz bağlanmış gibi davranıyorsunuz. Bu benim işim değil, diyorsunuz. Bir çok dostunuz da aynı görüşte. İş yaşamı neredeyse ömrün tamamı demek. Mutlu geçirmek gerekir. Yeteneklerinize güveniyorsanız, onlara yönelik işlere ne zaman yönelirseniz yönelin tam zamanıdır.

Rahat bir döneme giriyorsunuz. Atlayamayacağınızı sandığınız yarları dost köprüleriyle geçtiniz. Parayı fazla önemseyen arkadaşlarınızla sürekli bir tartışma halindesiniz. Bu arkadaşlıklarınızla ilgili ayrıca kendinizle de bir tartışmanız olmalı. O ki öyle düşünüyorsunuz.

İş hayatınızla çelişkinizi bir an evvel çözmelisiniz. Oradaki devasa doyumsuzluk derin bunalımlara dönüşebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Açtığınız kapılarda aradıklarınızı bulamıyorsunuz. Boş odaların kapılarını zorlamaktan vazgeçin. Hayata çok başka bir cepheden bakmak için hala geç değil. Ve sizin ruh sağlığınızın buna şiddetle ihtiyacı var. Çok insan canlısı ve sevecensiniz. Karamsarlık, umutsuzluk size uygun düşmüyor.

14 Ekim 2014, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar karşıt burcunuzda saat 02:30 itibariyle ilerleyecek Ay etkisi altında, sizin için kıymetli olan ne varsa, onun üzerinde daha fazla eğilirsiniz.  Bu enerji ilişkinizle alakalı konularda paylaşımın ne kadar güçlü ve dengeli olduğunu anlamanız adına  bir test gibi. Sahiplenme ve korunma arzularının tatmini, birbirinizden beklentileriniz gibi her detay bugün önem taşıyor. Saat 11:33 Venüs-Jüpiter olumlu görünümü,hayatınızdaki tüm ilişkilerinizi olumlu yönde güçlendiricidir. Kararlarınızı daha dikkatli bir şekilde vermenizi sağlayıcıdır. İşvereniniz, birlikte çalıştığınız insanlarla olan her türlü bağlantınızı olumlu yönde değiştiricidir. Eğer yeni bir projeniz varsa, bunu doğru biçimde yönlendirmenizde yardımcıdır. Başkalarından maddi ve manevi anlamda destek görmenizde sizi yüreklendiricidir. Eğer bir yatırım düşünüyorsanız, ben yine de tekrar bir düşünmenizi tavsiye ederim. Genel olarak bu enerji, fırsatlar getirir. Bir engele takılan işinizi aşabilmeniz, bir pürüzü gidermeniz yönünde size yardımcı olur. Saat 12:18 Ay-Neptün görünümü, iyileştirici bir gücün daha yanınızda olmanızı sağlar. Bu güç size şifa verir ve sorunlarınızı mantık yoluyla çözmenizi sağlar. İletişimdeki becerikliliğiniz bu görünüm sayesinde yükselir ve dış dünyada kendiniz için uygun olanı saptamanız kolaylaşır. Günün şansı, bereketi, güzelliği sizlerle olsun. Elinizi attığınız her işte mutluluk, başarı ve huzur dileklerimle,

14 Ekim 2014, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çalışma yaşantınızdaki zorlukların üstesinden gelebilecek bir gün içindesiniz. Disiplinli davranmakla bir fırsatı kendinize çekeceksiniz. Güvenli bir yaşam isteği içindesiniz. Sistemli düşünerek, kazançlarınıza yeni bir şekil verebilirsiniz. Ortaklıklar konusunda dikkatli olun. Ayaklarınızla ilgili problemlere dikkat edin.

14 Ekim 2014, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Önemli bir mesajı gözden kaçırabilirsiniz veya gözden kaçırma eğiliminde olabilirsiniz. Dikkat! Gittiğiniz apartmana daha önce ebola olan birisinin girdiğini söylerlerse, girer miydiniz? Tüm burçlar için gün geneli: Normal şartlar altında oluşmayan bazı durumları ya da koşulları zorlamak yerine, kendi görüş, pozisyon ya da fikirlerinizin dengeye oturacağı ya da göz önünde bulundurulmaya başlayacağı anı bekleyip, o şekilde harekete geçmenizde fayda var. Bazı konulardaki isteksizliğinizi veya bazı düzenleme ya da anlaşmalara hız verme konusundaki kararsızlığınızı gözden kaçırma(ev satın alma, avukat veya psikolog bulma, danışma veya bir anlaşmanın kurallarını belirleme v.b) eğilimindeyseniz, bazı anlaşmaları gözden geçirmeye zorlanabileceğiniz veya bazı konularda harekete geçmenizi engelleyebilecek olayların yaşanmaya devam edebileceği iki dolu dolu hafta kalmış olabilir.

14 Ekim 2014, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Uzlaşma ve anlaşma konularında bazı gelişmeler olabilir. Bir süredir devam eden miras ya da nafaka gibi davalarınızla ilgili haberler alabilirsiniz. Gün içinde rakiplerinizin sizi bir parça endişelendirdiği durumlar oluşabilir. Ancak bu durumun dikkatinizi dağıtmasına izin vermeyin. Dengenizi korumak daha önemli gözüküyor.

14 Ekim 2014, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

SEVDİĞİNİZ insan bu ilginize duyarsız kalıyor ve sizden yavaş yavaş uzaklaşıyor. Duygularınızla değil mantığınızla hareket edin.

14 Ekim 2014, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İşinizle ilgili bir meselede takdir hakkınızı kullandınız diye biraz endişelisiniz. Amirlerinize olayları zamanında açık açık anlattınız; ama onlar konuyla pek ilgilenmedi ve siz de inisiyatifinizi kullanmak zorunda kaldınız. Ya netice kötü olursa... Aslında kabahat sizde değil, biliyorsunuz. Bu gerçeğe göre hakkınızı savunursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayatta her şey kolay olmuyor. Fakat azimli kişiliğiniz sayesinde bu zorlukların altından kalkmayı başarabilirsiniz. Bu yönünüz sevdiğiniz insanı da etkiliyor. Onu kendinize daha fazla bağlıyorsunuz. Eğer sevdiğiniz biri yoksa etraftaki insanların da dikkatini çekeceksiniz.

14 Ekim 2014, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 16' 46"
Ay
Kova
21° 43' 13"
Merkür
Koç
17° 44' 41"
Venüs
Boğa
03° 21' 11"
Mars
Koç
01° 11' 50"
Jüpiter
Boğa
24° 24' 12"
Satürn
Balık
16° 44' 31"
Uranüs
Boğa
22° 27' 23"
Neptün
Balık
28° 57' 54"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 45' 58"
Lilith
Başak
23° 32' 59"
True Node
Koç
15° 20' 49"
Son Güncelleme : 02/05/2024 07:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>