Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Eylül 2014, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Ortak zevklerinizin azlığı sizi düşündürüyor. Bunu biraz geç anlamış olmanıza kızıyorsunuz. Buna karşın onu çok seviyorsunuz. Bu bağlılık, ona ait, hiç tanımadığınız yeni zevkler edinmenize yol açacak.

İşle ilgisi olmayan bir konuyaşamınızda kafanızı çok meşgul ediyor. İşyerinizdeki ilişki bağı içinde bu konuya duyarsız kalamıyorsunuz. Çalışma anlayışınız böyle şeylere uygun düşmediği için gerginlik yaşıyorsunuz.

Gelecekle ilgili çok doğal beklentileriniz size büyük harcamalar yaptırıyor. Bu konuda önemli bir desteğiniz yok. Bu konudaki yalnızlığınız gelecek adına sizi ürkütüyor.

Yakında hayati önemde bir kararınızdan vazgeçmeyi düşüneceksiniz. Bu kararınızı şimdiden masaya yatırırsanız, ilerdeki çaresizliği yaşamayabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Genel olarak olumlu bir gün geçireceksiniz. Yeni fikirler geliştirebilir ve sorunlarınıza başarılı çözümler bulabilirsiniz. İkili ilişkilerinizde başarılı olabileceğiniz bir gün. Zihinsel faaliyetlerinizde bir artış olabilir. Küçük bazı sürprizler yaşayabilirsiniz ve bunlar sizi mutlu edecektir. Yeni ilişkiler kurabilir farklı insanlarla tanışabilirsiniz. Sezgilerinizle hareket edebilirsiniz ancak bu sizi yanıltmayacaktır. Zevk alacağınız faaliyetlere katılabilirsiniz.

14 Eylül 2014, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar 14 Eylül saat 00:57-26 Ekim saat 12:43 tarihleri arasında Yay burcunda ilerlemesini sürdürecek Mars, dönemi projelere hazırlanma, bilgilenme, bildiklerinizi gözden geçirme anlamında etkilidir. Ancak pek özgür kararlar veremeyiz. Sadece uygulamak istediğimiz yeniliklere hazırlanırız. Hararetli bir şekilde çalışırız. Aslında sessiz ve dingin duruşunuza rağmen, kendinizi motive etme ve cesaretinizi toplama dönemi olarak bu süreç değerlidir. Eğer kararlılık gösterir, ideallerinize sahip çıkar ve ona göre kendinize söz verirseniz, bu sürecin bitiminde yepyeni bir adım atabilecek  hale geliriz. Bu süreçte bazen sinirlilik, kimi zaman sabırsızlık, kendimizi kurban gibi hissetmemiz mümkündür. Ailevi konular, evimizle alakalı yapılacak işler nedeniyle güce ihtiyaç duyarız. Ay-İkizler burcu seyri,  Saat 09:26 itibariyle etkilidir. önümüzdeki iki gün boyunca, aktif düşünmemizi sağlıyor. Bilgimizi ortaya koyma hevesliliğimiz oldukça yüksek.  Bu enerji bize neler sağlar? Her şeyden önce özgürlük demektir, isteklerimizin yerine gelmesi için yaratıcı yönlerimizi öne sürmek, liderlik etmek ve yeniliklerde bulunarak kendimizi rahatlatmak, kısaca ruhumuzun doyması anlamına geliyor. Hiç kimsenin etkisi altında kalmadan gönlümüzce akşam saatlerini geçirelim. -Kızım sana söylüyorum gelinim sen anla tarzında düşüncelerimizi ifade edebilir ve  birilerinin anlayacağını umarız. Saat 17:35 Venüs-Pluto olumlu görünümü sizler için gayet faydalı. Güçlenmenizi, başarılı olmanızı sağlıyor. Sizi hiç bir şeyin yıkamayacağını hissetmenizde yardımcı. Sezgileriniz gayet yüksek. Bir çok alanda söz sahibi olabilirsiniz. Mutlu gülümsemelerin günü olsun. Keyifli bir Pazar günü geçirmeniz dileğimle,  

14 Eylül 2014, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bulunduğunuz ortamlarda ilgilendiğiniz konulara odaklaşmak zorunda kalacak ve özel işlerinizi ihmal edeceksiniz. Günlük yaşantınızda hayatınıza renk katmak için başlattığınız çalışmaların size prestij kazandıracağını bilmeli ve çevresel faktörleri yok saymamalısınız. Sezgilerin ve içgüdülerin yoğun olduğu bir gün içindesiniz.

14 Eylül 2014, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı hayallerinizi gerçeğe dönüştürme şansıyla karşı karşıyasınız! Daha fazla zaman kaybetmeyin lütfen! Tüm burçlar için gün geneli: Hedeflerimizi, amaçlarımızı devreye sokmak, hareketlerimizin arkasında durmak, ürün veya planlarımızı sunmak için oldukça olumlu astrolojik etkiler altındayız. Dolayısıyla, tanıtmak, başvurmak, tanışmak, iletişim kurmak ya da teklif etmek başlıklarından hangisi sizi ilgilendiriyorsa perde kapanmadan fırsatları değerlendirmek için güzel bir haftasonu!

14 Eylül 2014, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Pek çok konuda daha dikkatli olmanız lazım. Sizin dışınızda gelişebilecek olaylara hazır olmalısınız. Zira ortaklaşa alanda değişebilecek şartlar sizi yeni kararlara itebilir. Duygusal tepkileriniz ilişkilerinize olumsuz yansırken. Yanlış karar alma riskiniz çok fazla. Ortak bir zeminde buluşacağınız yeni projeler öne çıkarken, ikili ilişkilerinizde yapıcı olmalısınız.

14 Eylül 2014, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

EV değişikliği düşünen Oğlaklar, bu kararınızı bir süreliğine ertelemelisiniz. Böylesi sizin için daha uygun. Yakınlarınızla irtibata geçin.

14 Eylül 2014, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İşinizle ilgili bir meselede takdir hakkınızı kullandınız diye biraz endişelisiniz. Amirlerinize olayları zamanında açık açık anlattınız; ama onlar konuyla pek ilgilenmedi ve siz de inisiyatifinizi kullanmak zorunda kaldınız. Ya netice kötü olursa... Aslında kabahat sizde değil, biliyorsunuz. Bu gerçeğe göre hakkınızı savunursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Parlak bir dönem başladı ama siz yine memnuniyetsizsiniz. Çünkü herzaman olduğu gibi şimdi de elinizdekilerle yetinmiyorsunuz. Bu nedenle güzel şeylerin de tadına varamıyorsunuz. Sevdiğinize biraz zaman ayırmanızda fayda var. Kendisini çok ihmal ettiğinizi düşünmeye başladı.

14 Eylül 2014, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 50' 08" R
Ay
Balık
14° 38' 14"
Merkür
Koç
18° 39' 17"
Venüs
Boğa
05° 19' 45"
Mars
Koç
02° 25' 56"
Jüpiter
Boğa
24° 46' 44"
Satürn
Balık
16° 52' 43"
Uranüs
Boğa
22° 32' 55"
Neptün
Balık
29° 00' 44"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 51' 20"
Lilith
Başak
23° 43' 39"
True Node
Koç
15° 22' 46"
Son Güncelleme : 03/05/2024 22:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>