Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Eylül 2018, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Ortak zevklerinizin azlığı sizi düşündürüyor. Bunu biraz geç anlamış olmanıza kızıyorsunuz. Buna karşın onu çok seviyorsunuz. Bu bağlılık, ona ait, hiç tanımadığınız yeni zevkler edinmenize yol açacak.

İşle ilgisi olmayan bir konuyaşamınızda kafanızı çok meşgul ediyor. İşyerinizdeki ilişki bağı içinde bu konuya duyarsız kalamıyorsunuz. Çalışma anlayışınız böyle şeylere uygun düşmediği için gerginlik yaşıyorsunuz.

Gelecekle ilgili çok doğal beklentileriniz size büyük harcamalar yaptırıyor. Bu konuda önemli bir desteğiniz yok. Bu konudaki yalnızlığınız gelecek adına sizi ürkütüyor.

Yakında hayati önemde bir kararınızdan vazgeçmeyi düşüneceksiniz. Bu kararınızı şimdiden masaya yatırırsanız, ilerdeki çaresizliği yaşamayabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sabırsız davrandığınız bir konu, sorun haline dönüşüyor. O ünlü sabrınız, bazı durumlarda sizi başıboş bırakıyor ve zararlı çıkıyorsunuz. Uzak bir tanıdığınızın kişisel problemleri dolaylı bir yoldan size ulaşıyor. Kısmen tanıdığınız bu insanın sorunlarıyla ilgilenmek durumunda kalacaksınız. Bir sanatsal uğraş içinde olmak istiyor, sizi bu konuda birilerinin desteklemesini istiyorsunuz.

14 Eylül 2018, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar saat 04:31 Merkür-Neptün karşıtlığı, bilginiz-tecrübeniz-sıkı çalışmanız ve titiz gözlem gücünüzle kendinizi geliştirmenin ve ilerlemenin işaretçisidir. Faaliyetlerinizle, aklınızla, fikirlerinizle dikkatleri üzerinizde toplayabilirsiniz. Yeni fikirlere, yaratıcı düşünmeye açık olunuz. Ancak gereksiz yere size zaman kaybettirecek kişi ve uğraşılardan uzak durunuz. İdeallerinizin farkında olduğunuz sürece yanlış kararlar vermezsiniz. Ancak birilerinin etkisi altında kalırsanız ne seçeceğinizi, nasıl bir yol izleyeceğinizi şaşırırsınız. Özellikle yakınlarınızın(kardeş-akraba) sizi üzmesine izin vermeyiniz. Bazen fedakarlıklarımız, bizi asıl gideceğimiz yoldan uzak tutar. Oysaki biz, gelişmeliyiz. Saat 06:58 Ay-Pluto görünüm etkisinde, yolunuz üzerinde duran engelleri aşıp, hedefinize ulaşmak istersiniz. Haklı olduğunuz bir mücadele içindesiniz. Birileri beğense de beğenmese de artık bu yoldan geriye dönüş yok diye düşünebilirsiniz. Saat 07:33 Ay-Jüpiter kavuşum etkisinde insanlar üzerindeki etkiniz bir hayli yoğundur. Özellikle toplumsal ilişkilerde liderlik gücünüz yükselir. İstediklerinizi elde edebilir, bugün yapacağınız işlerde fayda görürsünüz. Saat 10:52 Venüs-Kuzey düğüm görünümü, plan ve projelerin, yeni ortamların, yeni çalışmaların işaretçisidir. Belki bugünlerde başkalarıyla aranızda sorunlar yaşanıyor olabilir. Ancak yakın bir zamanda karşınıza çıkacak teklifler, gireceğiniz ortam ve alacağınız destekler sayesinde arzu ettiğinize ulaşacaksınız. Sakın olumsuz düşünmeyiniz. Zaman lehinize çalışmaya başladı bunu biliniz. Saat 11:54 Ay-Güneş görünümü, garip bir yalnızlık duygusunu üzerinizde hakim kılsa da, bu yalnızlıkta ne kadar güçlendiğinizin de farkındasınız. Birilerinin artık hakkınız olanı vermesini bekliyorsunuz. Gün gelecek bunun da gerçekleşeceğini bilerek yolunuzda ilerleyiniz. Gönülden sevgilerimle,

14 Eylül 2018, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay, öğle saatlerinden sonra boşlukta hareket edecek. Sadece bugüne özel değil ekim ayının ortasına kadar alacağın bilgi, araştırma konusu ve iletişim odaklı işlerde başarıların konuşulur! Eğer önemli konuşmalarını ertelemez ve bugünü değerlendirmek istersen senin için harika bir sonuç olacak. İş yerinde dâhil olmak istemediğin bir konu hakkında fikrin alınabilir. Fikirlerini politik bir şekilde ifade ederek, onları epey şaşırtacaksın. İlişkisi olmayan bir Oğlak burcuysan, günün cesaretiyle hoşlandığın kişiye açılabilirsin. Evlilik hazırlığı içindeysen küçük detaylar konusunda kararsız kalsan da, sonunda yapacağın seçimler içine sinecek. Akşamüzeri Oldukça keyif alacağın bir mekânda, arkadaşlarınla yapacağın sohbet sırasında asla yapmam diyeceğin bir şeyi yapabilir ve cesaretine şaşırabilirsin.

14 Eylül 2018, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayatınıza yeni bir soluğun gelmesi ile birlikte kendinizi olduğunuzdan daha fazla mutlu hissedebilir ve yaşam enerjinizi güçlendirebilirsiniz. Bu kişinin güvenini kazanmak için elinizden gelen her şeyi yapmaya hazırsınız.

14 Eylül 2018, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün geleceğiniz için yeni bir şeyler yapmak isteyebilirsiniz. Meslekte birlikte çalıştığınız kişilerle iletişim içinde olabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işleri paylaşmak işlerinizi kolaylaştırabilir. Sosyal konularda daha fazla ön planda olmak isteyebilirsiniz. Arkadaşlarınızı organize edip, program yapmak size iyi gelecektir.

14 Eylül 2018, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

MADDİ konular bugün ön plana çıkacak. Özelliklehayatındaki parasal meselelerle ilgilenmeniz mümkün. Eğer gayrimenkul alımı veya satımıyla ilgili faaliyetlerde bulunursanız, maddi açıdan kârlı çıkabilirsiniz. Çevrenizdeki olayların size sağlayacağı olanakları farkındasınız. Girişimci yönlerinizi özgürce kullanmak isteyecek ve çevrenizin olumlu yönlerinden faydalanacaksınız.

14 Eylül 2018, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, eşiniz, yakın dostlarınız ve ortaklarınızla önemli paylaşımlarda bulunabilir, etkili iletişim kurabilir, seyahatlere gidebilir ve yeni eğitim süreçlerine başlayabilirsiniz. İş hayatınızdaki görüşmelerinizden fayda sağlayabileceğiniz bu süreçte, güçlü kişilerden destek görebilir, ilişkilerinizde yeni kararlar alabilirsiniz.

14 Eylül 2018, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Duygusal geriliminiz giderek azalıyor. Son derece dikkatli ve kararlı bir tavır içinde çevrenizi etkileyecek, fikirlerinizi kabul ettirmeyi başaracaksınız. Sosyal ve kültürel faaliyetiniz giderek artıyor.

9 Eylül 2018, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay’ın Akrep burcundaki seyahati sizi duygusal krizlere sürüklemesin. Özellikle arkadaşlarınızla olan ilişkilerinize bugün dikkat edin. Kadınlardan uzak durmakta fayda var. Hepsi sorun çıkarmaya hazır olabilirler. Kıskançlık temasıyla uğraşabilirsiniz. Meditatif çalışmalara zaman ayırın. Spiritüel holistik enerjiler ruhunuza iyi gelir.

14 Eylül 2018, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Parlak bir dönem başladı ama siz yine memnuniyetsizsiniz. Çünkü herzaman olduğu gibi şimdi de elinizdekilerle yetinmiyorsunuz. Bu nedenle güzel şeylerin de tadına varamıyorsunuz. Sevdiğinize biraz zaman ayırmanızda fayda var. Kendisini çok ihmal ettiğinizi düşünmeye başladı.

14 Eylül 2018, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 48' 43" R
Ay
Oğlak
16° 43' 18"
Merkür
Koç
16° 40' 14"
Venüs
Boğa
00° 13' 18"
Mars
Balık
29° 14' 18"
Jüpiter
Boğa
23° 48' 36"
Satürn
Balık
16° 31' 11"
Uranüs
Boğa
22° 18' 40"
Neptün
Balık
28° 53' 20"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 37' 23"
Lilith
Başak
23° 16' 04"
True Node
Koç
15° 22' 27"
Son Güncelleme : 29/04/2024 18:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>