Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Nisan 2018, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşamınızda bir isitkrar yakalamaya çalışıyorsunuz. Kendinize bakmaya başlamanız, çevrenizdekilerin hemen dikkatini çekmenize yol açtı. Oysa sizin sevdiğiniz kiş bir tane. Bu aralar tamamen saık bir partner olacaksınız.

Ekip çalışmalarından başarıyla çıktınız. Yeterince takdir görmemeniz sizi üzüyor. İş değiştirmeyi, farklı alanlara eğilmeyi düşünüyor olabilirsiniz. Turizm gibi alanlara ilgi duymaya başlamanız söz konusu.

Mali durumunuz söz konusu olunca geriliyorsunuz. Size bu konuda verilen kimi sözler yerine getirilmiyor. Bu nedenle insanlara karşı soğukluk duyuyorsunuz. Ama unutmayın, herkes sizin gibi cömert ve ince fikirli değil. Paraya düşkün kimseler çok canınızı sıkıyor.

Sağlık sorunlarınızla ilgilenmenin zamanı geldi. Mide problemleri çekebilirsiniz. Bunları fazla uzatmadan, doktora danışmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sizin için en güvenli olan seçenek ne ise onu tercih ediyorsunuz. Eğer profesyonel bir atılım yapmak niyetindeyseniz, bunun artılarını ve eksilerini hesaplarken riski sıfır olarak ele alamazsınız. Bugün sürprizi bol bir davetiniz var. Evinize ve sevdiklerinize yakın olmak istediğiniz bir dönem. Değerlendirip tüm gerginliklerinizi atabilirsiniz.

14 Nisan 2018, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar saat 06:26 Ay-Koç burcu geçişinde, savaşçı kesilirsiniz. Kimsenin sizin hakkınızı yemesine, yaptıklarınızı hafife almasına müsaade etmezsiniz. Sert konuşabilirsiniz veya tepkisel davranabilirsiniz. Hatta bunda da kendinizi haklı görebilirsiniz. Saat 12:59 Jüpiter-Pluto görünümü, başarılı bir dönüşüm ve yenilenmenin göstergesidir. Bir grubun liderliğini üstlenebilirsiniz. İşinizdeki başarınızdan söz edilir. Karşınıza güçlü insanlar çıkar. Onlardan maddi-manevi yönde destek görürsünüz. Bir olgunlaşma dönemidir. Kararlılık ve başarının göstergesidir. Popülerlik kazanmanızda, toplumsal anlamda tanınmanızda, güçlü kişilerle bağlantı kurmanızda yardımcıdır. Bir şeylerin değiştiğini fark edersiniz. Bunlar gayet olumludur. Zorlanmaksızın ilerleyiştir. Yatırım fırsatları karşınıza çıkar. Saat 15:12 Ay-Merkür kavuşumu, tek başınıza yaşıyorsanız, bunların altından nasıl kalkabileceğinizi düşünürsünüz. Eğer size destek olan birisi varsa, tabii ki halletmeniz çok daha kolay olur. Saat 20:27 Mars-Neptün görünümü, çevrenizle olan ilişkinizi güçlendirici, rahatlatıcı, olumlu düşünmenizi sağlayıcıdır. Sözleriniz, tutumunuz, davranışlarınız hep huzur, güzellikten yanadır. Sevdiğiniz kişi veya kişilerle olmak, hayatın keyifli, sakinleştirici yönlerinin tadına varmak istersiniz. İdealleriniz, hayalleriniz gerçekleşsin istersiniz. Saat 23:00 Ay-Satürn görünüm etkisinde, birileri sadece kendini düşünüyor, size destek olmuyorsa, sorumsuz davranıyorsa canınız sıkılır. Doğal olarak tepkisel davranırsınız. Keyifli bir Cumartesi geçirmeniz dileğimle,

14 Nisan 2018, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Farklı ortam ve kişiler, rutininden uzaklaşmanı sağlayacak. Evlilik hazırlığındaysan, düğün yeri araştırabilirsin.

14 Nisan 2018, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sağlığınızla ilgili beklenmedik ani problemler oluşabilir. Bugünlerde fiziksel yorgunluğunuz daha fazla artabilir. Aile içerisinde ise gündelik rutin sorumluluklarınızı gerçekleştirmek için kendinizi isteksiz hissedebilirsiniz. Bugün biraz kafa dinlemeye ve kendinizi rahatlatmaya ihtiyacınız var. Ancak öncelikli konunuz sağlığınız olmalıdır.

14 Nisan 2018, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeniay öncesinde hem bitişler hem de başlangıçlar dikkat çekiyor. Bugün ailevi konulara öncelik vermeniz gerekebilir. Daha planlı olmalısınız.

14 Nisan 2018, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İş hayatınızda da önemli gelişmeler söz konusuarıyorsanız bugün beklediğiniz haberi alabilir yeni ve başarılı bir dönemin kapılarını aralayabilrsiniz.Gökyüzü bugün ayrıldığınız eş ya da sevgilinizle ilgili yaşanacak gelişmelere işaret etmekte. Onunla ilgili bir haber alabilir ve tekrar bir araya geleceğiniz bir fırsatla karşılaşabilirsiniz. Gereksiz yere gurur ya da inat yapmadan harekete geçin ve aşkı bu engellerin esiri etmeyin

14 Nisan 2018, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yetenekli oluşun ve sanata verdiğin değerle, bugün sanatsal gezilere katılabilirsin. İçinde bulunacağın farklı mekân ve kişiler, günlük rutininden uzaklaşmanı sağlayacak. Evlilik hazırlığı sürecinde olan bir Oğlak burcuysan, düğün yeri ve gelinlik modellerini araştırabilirsin. Parasal olarak biraz daha feraha çıkman, stresli geçen günlerin de etkisiyle, daha fazla alışveriş yapma eğilimini arttırabilir. Çocukları olan bir Oğlak burcuysan, bazı konulardaki kısıtlayıcı tavrın, aranızda bir gerginlik yaratabilir.

14 Nisan 2018, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Çevrenize anlayışla yaklaşacaksınız. Bugün insanlar sizin söylediklerinizi ve yaptıklarınızı uygulamaya meyilli olacak. Onları derinden etkileyeceksiniz.

14 Nisan 2018, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Son derece dikkatli ve kararlı olacağınız bir gün. Kendinize olan güveniniz yükseliyor. Sevdiğinizle aranızdaki ilişkiler sıcak ve yoğun olacak. Sevdiğinizle birlikte dost davetlerine katılabilir, eğlence yerlerine gidebilirsiniz. Sosyal ve kültürel faaliyetlerinizin arttığı bir dönemdesiniz.

14 Nisan 2018, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni girişimlerde bulunabilir hatta atılımlar yapabilirsiniz. Birkaç işi birarada götürmek durumunda da kalabilirsiniz. Yeni bir anlaşma sayesinde bol paranız olabilir. Uzak bir yerden gelen biriyle tanışacaksınız. Bu insan bir yabancı olabilir.

14 Nisan 2018, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 32' 13" R
Ay
Terazi
06° 58' 12"
Merkür
Boğa
04° 20' 21"
Venüs
Boğa
24° 03' 26"
Mars
Koç
14° 04' 25"
Jüpiter
Boğa
28° 21' 47"
Satürn
Balık
18° 01' 10"
Uranüs
Boğa
23° 25' 51"
Neptün
Balık
29° 24' 30"
Plüton
Kova
02° 02' 33"
Chiron
Koç
21° 39' 32"
Lilith
Başak
25° 24' 53"
True Node
Koç
14° 56' 29"
Son Güncelleme : 19/05/2024 03:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>