Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Aralık 2014, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinizde günbegün bir şeylerin eksildiğini düşünüyorsunuz. İlişkinizi izleyen hayran gözleri göremiyorsunuz. Zihninizdeki karışıklık, yüreğinizdeki rahatsızlıktan kaynaklanıyor olabilir.

Aldırmadığınız bazı şeyleri gitgide sorun etmeniz, başlardaki teslimiyetçi tavrınıza kızmanıza yol açıyor. Kaldı ki, bazı işler sizin haklılığınızı teyit ediyor. Yetki farkınız, bazı şeylere göz yummanızı gerektirmiyor.

Çok hissedilir bir biçimde ferahlama dönemine gireceksiniz. Tamamen paraya bağlı olduğu için halledemediğiniz probleminiz, önümüzdeki günler içinde çözüme kavuşabilir.

Tüm sorumluluklarını üstlendiğiniz yakınınızı kendi sorunlarıyla ara sıra da olsa baş başa bırakmanızda yarara olabilir. Tarzınız eleştiriyi hak ediyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sevineceğiniz haberleriniz var. Sevinciniz, birkaç kişiyle içinde olduğunuz probleme çözüm getirebilir. İnsanlara saygınız, sevgi temelinde oluşuyor. Tek başına bir saygıyı anlamsız, hak edilmemiş buluyor, sahte olduğunu düşünüyorsunuz. Bir yakınınızla tartışmalı bir alışveriş içine girebilirsiniz. Bu ilişkide, birtakım yitimleri göze alamayıp uzlaşmadan yana bir tavır izleyeceksiniz

15 Aralık 2014, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar itibariyle saat 06:04 itibariyle Terazi burcunda ilerleyen Ay etkisi altında yeni haftaya adım atıyoruz. Ailemize, sevgilimize karşı olan ilgimiz artar. Konuşmak, paylaşımda bulunmak isteriz. İşimizde başarılı olmak, huzur verici insanlarla bir arada olmak bizi rahatlatır. Eğer bir şeyler yanlışsa, kafamıza uymuyorsa, bunun nazik bir şekilde izah edilmesini bekleriz. Saat 07:14 itibariyle 6.kez gerçekleşecek Uranüs-Pluto mücadeleci görünümü, aileniz, büyükleriniz, eviniz, komşuluk ilişkileriniz ve nefes aldığınız ortamla alakalı her türlü değişimin işaretçisidir. Artık dayanmakta zorlandığınız, kurallarla sınırlandığınız, kimi zaman zorlandığınız meselelere tahammül etmeniz güç olabilir. İş-evlilik ve yaşamınızla alakalı değişimler gündeme gelebilir. Bunları olumsuz yönde değerlendirmeyiniz. Bunlar sizin gelişiminiz adına gerekli olan evrensel işaretlerdir. Eski düzen yerini yeniye açmaktadır. Yıllar geçip bu değişimler yerli yerine oturduğundan hepsinin gerekli olduğunu sizde anlarsınız. Pluto burcunuz üzerinde senelerdir ilerlemekte. Bugün Uranüs ile yapacağı görünüm, gücünüzün farkına varmanızı ve bunu düzgün manada kullanabilmeyi öğrenmeniz yönünde etkilidir. Artık eskisi gibi olmadığınızı siz de biliyorsunuz. Güçlü olmayı ve iktidar sahibi bir kişi olarak hayatınıza yön çizmeyi dilemektesiniz. Pluto sizi değişime hazırlıyor. Yaşadığınız acı deneyimler size hayatı öğretiyor ve öğretmeye devam ediyor. İnatlaşmalardan vazgeçmelisiniz. İllaki benim dediğim olmalı diyerek tutturduğunuz sürece kaybetmeniz mümkündür. Oysaki tam tersine hayatı kendi akışına bırakmalı ve kendiniz için en hayırlısı olanı istemelisiniz. İnsanlar sizin gibi düşünmek ve hareket etmek zorunda değil. Bunu artık biliniz. Değişen koşulları esneklikle karşılamalısınız. Saat 18:36 Ay-Venüs arasındaki görünüm,hayatınızdan toplumsal ilişkilerinize kadar dengeli, ölçülü, uyumlu şekilde davranmamız gerektiğini gösteriyor. Saat 22:56 Ay-Mars olumlu görünümü, hem çabucak sonuç almak hem de amacınızı gerçekleştirmek konusunda hevesli olduğunuzu gösteriyor. Ancak parasal harcamalarınıza dikkat edin. Tam olarak alacağınız belli olsun. Ona göre ihtiyaçlarınızı alırsınız. Yüreğinizde huzur, gözlerinizde  mutluluk  hiç eksik olmasın. Yeni haftanın sizlere  şans getirmesi dileğimle,

15 Aralık 2014, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yaşam kaliteniz yükseliyor. Yeni projeler, yeni fikirlerin doğrultusunda, yeni organizasyonların ortaya çıkacağı ve kendinizi destekleyen kişilerle bir arada olacağınız günler olacak. Bu olayların tümüne birden içsel anlamda düşüncelerinizde meydana gelen "ruhi temizlenme" adı verilebilir. Gerilimleri ve stresleri de kaldırıp bir kenara koymalısınız.

15 Aralık 2014, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Beli anlaşmalarınızın, evraklarınızın veya askıda kalmış konuların üzerinden dikkatle geçmeden ani girişimlerde bulunmamalı, ani değişikliklerden kaçınmalısınız. Aşk hayatınızda alışılmadık durumlar oluşabilir. Bugün

15 Aralık 2014, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Pek çok konuda daha dikkatli olmanız lazım. Sizin dışınızda gelişebilecek olaylara hazır olmalısınız. Zira ortaklaşa alanda değişebilecek şartlar sizi yeni kararlara itebilir. Duygusal tepkileriniz ilişkilerinize olumsuz yansırken. Yanlış karar alma riskiniz çok fazla. Ortak bir zeminde buluşacağınız yeni projeler öne çıkarken, ikili ilişkilerinizde yapıcı olmalısınız.

15 Aralık 2014, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Önemsediğiniz kişilerin davranışları düşüncelerinizin derinleşmesine neden olacak ve böylece düşünce tarzınızı değiştirmeyi başaracaksınız.

15 Aralık 2014, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde ikili ilişkileriniz ve dostluklarınızın faydasını daha fazla görebilir, uyumlu birliktelikler ve görüşmeler geliştirebilir, özel yaşamınızda belirli konuları çaba ile tatlıya bağlayabilirsiniz, ancak insanları sürekli dengelemek ve alttan almak yerine kendi istek ve beklentilerinizi de belirtmeniz bugün için önemlidir.

15 Aralık 2014, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün evinizle ilgileneceksiniz. Evle ilgili değişiklik yapmanın zamanı geldi. Yaratma gücünüz sayesinde işte büyük başarı elde edebilirsiniz. Size güçlü biri destek olabilir. Para konusuna diyecek yok. Bolluk sürüyor. Sevdiğinizle aranızda ailevi sorunlar olabilir.

15 Aralık 2014, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
18° 50' 23" R
Ay
Boğa
29° 59' 52" R
Merkür
Koç
22° 40' 05"
Venüs
Boğa
11° 41' 31"
Mars
Koç
06° 24' 03"
Jüpiter
Boğa
25° 59' 34"
Satürn
Balık
17° 17' 54"
Uranüs
Boğa
22° 50' 50"
Neptün
Balık
29° 09' 25"
Plüton
Kova
02° 05' 42"
Chiron
Koç
21° 08' 16"
Lilith
Başak
24° 18' 02"
True Node
Koç
15° 17' 42"
Son Güncelleme : 09/05/2024 02:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>