Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Ekim 2017, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bir zamandan beri değişik davranışlar içindesiniz. Bu davranışlar göze batıyor ve arkasındaki nedeni hissettiriyor. Çok dikkatli olmalısınız, bu konularda insanların hisleri çok isabetli olabiliyor.

Hafta içinde önünüze yığılan işlerden başınızı kaldıramayacaksınız. İşlerinizi yavaş, yavaş düzene sokuyorsunuz. Son günlerde size sırtını dönen şansınız gittikçe yüzünüze gülüyor.

Beklediğiniz bir paranın gelmemesi sizi kötü durumda bıraktı. Yakınlarınızla aranızdaki dayanışma, böyle durumlarda sizi düzlüğe çıkartıyor. Para darlığınızın arttığı bir dönemdesiniz

Objektif olmaya çalışmalısınız. Birkaç arkadaş arasındaki ciddi, köklü nedenleri olan bir tartışmayı tarafsızlıkla izlerken, farkında olmadan taraf oluyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bu hafta sonu değerlendiremediğiniz tatili, hafta içi bir günlük kaçamakla telafi edeceksiniz. Bu akşam bir arkadaşınızın davetinde güzel vakit geçirecek, yeni insanlar tanıyacaksınız. Bazı umutlar bağlayıp gelişmesini beklediğiniz bir konu var. Konu sizi gerçekten umutlandıracak bir boyutta. Fakat gelişmeyi çabuklaştırmak için daha fazla çaba göstermeniz gerekiyor.

15 Ekim 2017, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar, saat 08:27-14:20 arasındaki Ay-Boşluk etkisi altında, ilişkimizle alakalı meseleleri gözden geçirebiliriz. Ancak bir konu üzerinde karar vermişsek geri dönmek, kararımızı değiştirmek boşluk süresince yanlış olur. Bu zaman dilimi içinde, özellikle maddi konularda bilinçli düşünelim. Saat 10:50 Merkür-Uranüs karşıtlığı gerçekleşecek. Mesleki ve toplumsal yaşamınız, otoritelerle olan ilişkiniz yönünde tesirlidir. Son yıllarda, kendinizi geliştirmek, insanlarla iyi geçinmek, ılımlı ve nazik davranmak zorunda kalıyorsunuz. Sürekli yoğunluk, çalışma hayatının stresi, insanlarla olan ilişkilerde saygınlığı korumak tabii ki kolay değil. İşte bugünkü karşıtlık artık kimseyi idare etmek istemediğinizi gösteriyor. Yüreğinizdeki ses, Yeter diyerek sizi teşvik etmek ve sesini çıkar diyerek uyarmaktadır. Ancak sevgili dostlarım, bunu yapmadan önce lütfen derin bir soluk alınız lütfen. Bazen öyle mucizeler yaşanır ki, hiçbir şey sandığınız gibi olumsuz değildir. İsyan etmeden önce olan bitene mantıklı bakmakta fayda vardır. Saat 14:20 Ay-Başak burcu geçişinde, kişisel bakımınıza, etrafınızda olan bitene, insanlara, durumlara titizlikle baktığımız bir gündeyiz. Bilgi sahibi olmak, araştırmak, keşfetmek ve bulduklarınızı belli bir alanda verimli bir şekilde kullanmak durumundayız. Saat 15:28 Mars-Chiron karşıtlığı, bir an önce hayatımızı düzenleme arzumuzun simgesidir. Bazen öyle dağılıyoruz ki, hangi konuya eğilip hangi meseleyi çözmemiz gerektiğini bilemiyoruz. Zaman öylesine su gibi akıyor ki, farkında bile olmuyoruz kimi zaman. Peki ortada ne var? Yine çabalamışız, yine bazı kişilere kendimizi ifade etmeye çalışmışız. Hak ettiğimiz halde, hakkımız olanı almak için bin dereden bin su getirmişiz. Artık sabır taşımız deyim yerindeyse çatlamak üzere. İki yakamızı bir araya getirecek, gerçekten değerimizi bilecek insanlarla bir arada olmak niyetindeyiz. İşte bu karşıtlık etkisi altında korkularımıza yenik düşmemek ve mağdur olmamak için bu denli olumsuz, hayattan umudumuzu kesmiş gibi hareket etmeyelim. Her şeyin bir hal çaresi mutlak bulunur. Hepimiz için mutlu, keyifli bir Pazar günü olsun. Kalben sevgilerimle,

15 Ekim 2017, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Adapte olmakta zorlanabileceğin bir gün. İletişim kurmak imkansızken, insanlarla anlaşmazlıklar yaşayabilirsin.

15 Ekim 2017, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Size yardımcı olacak ya da vesile olacak etkili insanlar hayatınıza girecek. Bunlara izin verin.

15 Ekim 2017, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün duygusal açıdan bazı sıkıntılar, huzursuzluklar gündeme gelebilir. Olumsuz düşüncelerden uzak durmaya bakmalısınız.

15 Ekim 2017, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İş hayatınızda ve kariyerinizde pozitif bir dönem başlıyor. Hedeflerinize ulaşmada, planlarınızı gerçekleştirmede daha destekleyici koşullar bulabilirsiniz. Üstleriniz ve yöneticilerinizden destek görebilirsiniz.

15 Ekim 2017, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, eşiniz, yakın dostlarınız ve ortaklarınızla önemli paylaşımlarda bulunabilir, etkili iletişim kurabilir, seyahatlere gidebilir ve yeni eğitim süreçlerine başlayabilirsiniz. İş hayatınızdaki görüşmelerinizden fayda sağlayabileceğiniz bu süreçte, güçlü kişilerden destek görebilir, ilişkilerinizde yeni kararlar alabilirsiniz.

15 Ekim 2017, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kolay ikna olmayacak ve işlerinizi sinirli yapınızla idare edeceksiniz. Tek başınıza hareket etmekten ve kararlar almaktan kaçınmalısınız.

15 Ekim 2017, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

7 Kasım'a kadar Terazi buruna geçen Venüs, sizi kariyer alanında bir yıldız yapacak. Bu dönemde yönetsel gücü kuvvetli insanlarla tanışabilir, büyük organizasyonların içine dahil olabilirsiniz. Yeni biryeri açmak için harika bir fırsat var. Ortaklık yapabileceğiniz alanlarda eliniz güçlenir. Sosyal çevrenizi kullanarak pek çok yeni insanla tanışabilirsiniz.

15 Ekim 2017, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok neşelisiniz. Biranda birçok yerde olmak isteyeceksiniz. Eğlencenin ve hareketin olduğu heryerde sizi de görmek mümkün. Fakathayatınızda bir takım sorunlar var. Bunun da tek nedeni sizsiniz. Sık sık değiştirdiğiniz fikirler ve tutarsızlığınız buna sebep.

15 Ekim 2017, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 18' 20" R
Ay
Terazi
16° 28' 58" R
Merkür
Boğa
05° 27' 14"
Venüs
Boğa
25° 02' 21"
Mars
Koç
14° 40' 50"
Jüpiter
Boğa
28° 33' 05"
Satürn
Balık
18° 04' 16"
Uranüs
Boğa
23° 28' 37"
Neptün
Balık
29° 25' 35"
Plüton
Kova
02° 02' 11"
Chiron
Koç
21° 41' 54"
Lilith
Başak
25° 30' 12"
True Node
Koç
14° 56' 46"
Son Güncelleme : 19/05/2024 22:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>