Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Ekim 2017, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk ilişkisinin insanı baskıladığını, özgürlüğünü kısıtladığını düşünmeye başladınız. Bu konuda bir bilirkişiye danışırsanız, size aşka iftira ettiğinizi söyleyecektir. İlişkinizi gözden geçirmenizde yarar var.

Birbağlantınızdan yanık kokuları alıyorsunuz. İşi kurcalamanız halinde sizi çok şaşırtacak bir arabozucuyla karşılaşacaksınız. İş ilişkilerinizde duygusallığı asgariye indirip daha uyanık olmanız gerekiyor.

Bugünlerde para konularında hassas ve ölçülü olmanız yararlı olacak. Zararlı çıkmanız çok olası, birtakım para alışverişleriniz olacak. Cömertliğinizi sınırlamanız gerekiyor.

Partneriniz sizinle aynı korkular içinde değilse, belli ki tek taraflı bir soğuma sürecine giriyorsunuz. Bu ilişkide tek yöntem açıklıktır, öyle davranmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sancılı birtakım ilişkiler içindesiniz. Bu ilişkileri onarıp bir yere getirme olanağına asla sahip değilsiniz. Bunların dışında kalmanız en iyi çözüm gibi görünüyor. Sizin sıkı bir dosta gereksiniminiz var. Bunun boşluğunu ne kadar hissetmeseniz de, edinmeniz halinde, sıkı bir dostun yaşamınızı nasıl renklendireceğini göreceksiniz.

10 Ekim 2017, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar 10 Ekim 2017 (saat 16:20)-8 Kasım 2018 (saat 15:38) tarihleri arasında Jüpiter-Akrep burcunda seyrini sürdürecek. Bu süreç ve birkaç ay sonra burcunuzda ilerleyecek Satürn geçişini düşünürsek, Oğlaklar için bundan sonrası başarılı işlerin, hedeflerin, girişimlerin, hayata güçlü bir cevabın, ilerlemenin göstergesidir. Jüpiter-Akrepte, yüzeysel bilgiden ziyade, derinlemesine öğrenmenin işaretçisidir. Eğer bir hedefimiz varsa, bizi o hedefe ulaştıracak ham bilgiyi ediniriz. Araştırırız, keşfederiz, özüne varırız ve hakim oluruz. Karşımıza çıktı diye, birilerinden duyduk diye, şu kişi bu kişi söyledi diye değil kabul etmeyiz. Gerçeği bilmek isteriz. Bu durum, sosyal hayattaki ilişkilerimizden, ulaşmak istediğimiz hedef ve konulara kadar bu şekilde gelişir. Alanında güçlü insanlarla temas ederiz ve onlardan destek görürüz. Bilinmeyenleri merak ederiz ve ardındaki gerçekler nedir diye sorgularız, sondajlarız ve işimize yaradığına inandığımızda onu kullanırız. Bu denli dikkatli olunca doğal olarak başarılı olmak kolaylaşır. Önümüze çıkan engeller bizi yıldırmaz. Biz bunları zirveye giden yolda merdiven basamaklarını atlamak olarak görürüz. Körü körüne insanlara inanmayız. Kimdir, neyin nesidir bilmek isteriz. Sezgilerimiz hem başkaları hem de bizim için ışıktır. Mistizm ilgilendiğimiz bir alan olabilir. Bu yönde kendimizi geliştirebiliriz. Güvenilir kimliğimiz, liderlik özelliğimizle toplumda beğeniliriz. İnsanlar bizim güçlü bir profil ve özel yetileri olan bir kişi olarak tanımlayabilirler. Biz bu dönemde dostlarımıza sırdaşız ayrıca rehberiz. Şimdi böylesi güçlü bir dönemde sizlere tavsiyem, kendinize ve diğerlerine karşı büyüklük taslamadan, insanları çıkarlarınız söz konusu bile olsa, kötü anlamda manipüle etmeden bu süreci değerlendirip zirveye ulaşabilirsiniz. Jüpiter-Akrep burcu seyrinin tüm dünya için olumlu gelişmelere vesile olması dileğimle,

10 Ekim 2017, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Etrafındaki insanları kontrol etme isteğin artıyor. Maddi konularla ilgili planlarını bozacak gelişmeler olabilir.

10 Ekim 2017, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Gözyaşlarınızın değerini bilin ve onları hak etmeyenler için asla harcamayın...

10 Ekim 2017, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün çalışma arkadaşlarınızla birlikte işlerinizi planlayabilirsiniz. Emek verdiğiniz konuları tamamlamak için iyi bir gün olabilir. İşte beraber olduğunuz kişilerin yaşadıklarından etkilenebilirsiniz. Yeniden harekete geçirmek istediğiniz işler için fırsatlar yakalayabilirsiniz. Kişisel durumunuzu ortaya koymanız sizi zorlayacak koşullar ortaya çıkarabilir.

10 Ekim 2017, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aceleci bir tutum içine girebilir, beklenmedik kararlar alabilirsiniz. İsteklerinizi ortaya koymadan önce bir kez daha düşünün. Ve yanlış anlamalara izin vermeyin. Arkadaşlarınıza karşı biraz sabırlı davranmanız gerekiyor. Olmasını beklediğiniz gelişmeler gecikebilir, sakin olun.

10 Ekim 2017, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca devam eden projelerinizi daha rahat kabul ettirmenizi ve kariyer gelirlerinizle ilgili yapacağınız olası görüşmeleri destekleyen bir görünüm sözkonusu iken, yakın çevrenize zaman ayırabilir, etkinlik ve seminerlerde yer alabilir, seyahate çıkmayı planlayabilirsiniz.

10 Ekim 2017, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sosyal çevrenizden fayda sağlayacağınız 1 yıllık bir döneme giriyorsunuz. Yeni tanışacağınız insanlar size yenifırsatları sunacak. Yeni çevreler, ortamlar size yarayacak.

10 Ekim 2017, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Aceleci bir tutum içine girebilir, beklenmedik kararlar alabilirsiniz. İsteklerinizi ortaya koymadan önce bir kez daha düşünün. Ve yanlış anlamalara izin vermeyin. Arkadaşlarınıza karşı biraz sabırlı davranmanız gerekiyor. Olmasını beklediğiniz gelişmeler gecikebilir, sakin olun.

10 Ekim 2017, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni birteklifiyle karşılaşabilirsiniz. Birkaç işi de birarada yapmak zorunda kalabilirsiniz. Bazı sürprizler sizi bekliyor olabilir. Bunlar genelde olumlu sürprizler ve duyduğunuzda hoşunuza gidecek olan gelişmeler. Parasal konularınızın çözümü vereceğiniz kararlara bağlı.

10 Ekim 2017, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 09' 56" R
Ay
Balık
19° 34' 05"
Merkür
Koç
18° 52' 10"
Venüs
Boğa
05° 44' 54"
Mars
Koç
02° 41' 38"
Jüpiter
Boğa
24° 51' 31"
Satürn
Balık
16° 54' 26"
Uranüs
Boğa
22° 34' 06"
Neptün
Balık
29° 01' 19"
Plüton
Kova
02° 06' 13"
Chiron
Koç
20° 52' 28"
Lilith
Başak
23° 45' 55"
True Node
Koç
15° 23' 16"
Son Güncelleme : 04/05/2024 06:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>