Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Ekim 2017, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk ilişkilerinde geçici kırgınlıklar olabileceğini biliyorsunuz, ama bu kadar yakın olduğunuz bin insan tarafından tavır alınmaya, küskün davranılmaya tahammül edemiyorsunuz.

İşlerin bu kadar çabuk yoluna gireceğini hiç sanmıyordunuz. İş ilişkilerinizde kurmak için çok uğraştığınız dayanışmanın bunda çok payı var. Rehavete kapılmayıp yine de işleri sıkı tutmanız gerekiyor.

Para tartışmalarıyla sizi çileden çıkartan bir yakınınızla ipleriniz kopma noktasına geliyor. Umut bağladığınız bir paranın önümüzdeki günlerde sevindirici haberi gelecek.

Aşk ilişkinizde sabırlı olup zamana güvenmeniz gerekiyor. Bazı sorunlar üzerine gidildikçe çözülmez oluyor, bunu biliyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sizi sizden iyi tanıyormuş gibi davranan ve sürekli yaşamınıza müdahale eden biri canınızı sıkıyor. Aşağılık duygusuna kapılıp kendinizi sorgulayarak, yanlış yerde çözüm arıyorsunuz. Hastalıklı, takıntılı insanlarla ilişkileri kesmeniz daha doğru olacak. Çok önemsediğiniz bir yakınınız sizi şu günlerde yeniden şaşkınlığa uğratacak. Onun bu tutarsızlıklardaki kararlılığı, sizdeki önemini zamanla tamamen yok edecek.

9 Ekim 2017, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar, Saat 04:45 sonrası İkizler burcunda ilerleyecek Ay, bizi yine meşgul edici işlere yönelteceğe benziyor. Başarılı olmayacağımız anlamına gelmiyor bu. İş konularında şu aralar belki önemli bir karar vermek veya yeni bir planı yürürlüğe koymak niyetindeyseniz, ben derim ki, kendinizden emin olunuz. Olur ya, bir endişe, huzursuzluk sizi sarabilir. Bu endişeyle, acaba doğru mu yapıyorum, yoksa geri adım mı atayım diye kararsız kalabilirsiniz. Saat 15:26 Merkür-Pluto görünümü fikirlerimizi dış dünyada baskın şekilde ifade etmemize neden olabilir. Başkalarıyla olan iletişimde sorunlar yaşanabilir. Kendi gücümüzü, yeteneklerimizi, arzularımızı, eğer işbirliğine yatkın şekilde ifade edebilirsek sorunlar kolayca çözülür. Tabii ki hakkımız olanı talep edeceğiz. Ancak durum ve şartların da farkında olacağız. Aynı durum ailevi ilişkilerde de önemlidir. Ev içinde gerginlik veya anlaşmazlıklar, dışarıdaki başarımızı etkileyebilir. Yeni haftanın güzel gelişmelerle bizleri mutlu etmesi dileğimle,

9 Ekim 2017, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kafan sürekli işlerin ve yapman gerekenlerle meşgul. Bugün ailenle birlikte vakit geçirme isteğin artacak.

9 Ekim 2017, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Korku ve endişelerinizden uzaklaşın. Kendi adına büyümek için cesur bir adım atmalısın.

9 Ekim 2017, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün çalışma hayatınızda yeni konular gündeme gelebilir. Yarım kalmış işlerinizi toparlamak için fırsat oluşabilir. Gün içinde fikirlerinizi çok daha güçlü savunma isteği içinde olabilirsiniz. Kestiremediğiniz olaylar keyfinizi kaçırabilir. Gün içinde sağlığınızla ilgili konularla ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. Kardeşlerinizle ilişkilerinize dikkat etmelisiniz.

9 Ekim 2017, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hedeflerinizi net bir şekilde belirlerseniz onlara ezici bir güçle ulaşacaksınız. Çalışanlar İkizler için işler çok iyi gidecek. Her şey birbirini tamamlayacak.

9 Ekim 2017, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca devam eden projelerinizi daha rahat kabul ettirmenizi ve kariyer gelirlerinizle ilgili yapacağınız olası görüşmeleri destekleyen bir görünüm sözkonusu iken, yakın çevrenize zaman ayırabilir, etkinlik ve seminerlerde yer alabilir, seyahate çıkmayı planlayabilirsiniz.

9 Ekim 2017, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Görüşmelerinizde takıntılardan uzak durun. Bugün, bazı konuşmaların derinine inmek isteyebilirsiniz. Alacağınız sonuçlar sizi yeterince tatmin etmeyebilir.

9 Ekim 2017, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Haberleşmelerle ilgili karışıklıklar çıkabilir. Harcamalarla ilgili sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Arkadaşlarınızla aranızda çıkabilecek anlaşmazlıkları büyütmeyin ve tartışmacı bir tavır içinde bulunmaktan kaçının.

9 Ekim 2017, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni girişimlerde bulunabilir hatta atılımlar yapabilirsiniz. Birkaç işi birarada götürmek durumunda da kalabilirsiniz. Yeni bir anlaşma sayesinde bol paranız olabilir. Uzak bir yerden gelen biriyle tanışacaksınız. Bu insan bir yabancı olabilir.

9 Ekim 2017, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 53' 22" R
Ay
Balık
15° 26' 27"
Merkür
Koç
18° 41' 21"
Venüs
Boğa
05° 23' 51"
Mars
Koç
02° 28' 30"
Jüpiter
Boğa
24° 47' 31"
Satürn
Balık
16° 52' 59"
Uranüs
Boğa
22° 33' 07"
Neptün
Balık
29° 00' 49"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 51' 31"
Lilith
Başak
23° 44' 01"
True Node
Koç
15° 22' 51"
Son Güncelleme : 03/05/2024 23:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>