Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Eylül 2016, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Devamlı bir umut beklentiniz var. Cazibe ölçülerinize uygun biriylesiniz, ama yine de yolunda olmayan bir şeylerin varlığını hissediyorsunuz. Her şeyin yoluna girmesi dileğiyle sürdürüyorsunuz ilişkinizi.

İş ilişkilerinizde mükemmel birisiniz. Herkesin sorununa kendi sorununuz gibi yaklaşıyorsunuz. Dolayısıyla kaçınılmaz olarakçevrenizde en aranılan arkadaşsınız. Eleman olarak da puanınız epeyce yüksek.

Çok iyi bir tasarrufçusunuz. Bu becerilerin peşinden de sıkıntısız bir para durumu geliyor. Bugünlerde bir satın alma işiniz var. Bu satın alma işinde iyi masraf yapacaksınız.

İnsanları gizli sınavlardan geçirmeden kolay, kolay güven duymuyorsunuz. İlk ilişki kurduğunuz insanlara, sizinle ilişkilerinde sürekli sınandıklarını hissettiriyorsunuz. Bu sizi zor, bazen de uğraşılmaz biri yapıyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Son günlerde içinde taşıdığınız size garip, sebepsiz gelen sıkıntının birçok nedeni var. Aldırmadığınız bir iki ufak sorun ve sürekli ertelediğiniz bir temel sorun bir araya gelince sizi bunaltmaya yetiyor. Sorunları yerinde ve zamanında halletme alışkanlığı edinmeniz gerekiyor. Bu akşam bir toplulukla yemekte olacak ve unutamayacağınız saatler geçireceksiniz.

15 Eylül 2016, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar Saat 05:23 Ay-Balık burcu seyir etkinliğinde başımız dinlemekten yanayız ve  huzursuzluğundan uzak durmak niyetindeyiz. Saat 11:27 Güneş-Chiron karşıt görünümü,  bilginizi, tecrübenizi, iyi niyetinizi  ve  tüm sevimliliğinizle insanlara destek amaçlı sunmaktasınız. Ancak bütün bunlara rağmen ileri adımları atmakta zorlanıyorsunuz. Fazla dağılmış durumdasınız. Zamanınızın tümünü alan işlerinizi artık bir düzene koyma vaktinizdir. Yoksa asıl yapmanız gereken işleri, atılımı gerçekleştirmeniz mümkün olmaz. Saat 22:46 Ay-Neptün kavuşumunda,  davranışlarımız etrafımızdaki kişileri de rahatlatıcıdır. Bu enerjinin etkisi altında huzursuzluktan uzak, kendimizle ve dünya ile barışık, hayatı güzel yanlarıyla ele alarak günü karşılayabiliriz. Şefkat ve yardım severliğiniz bir çok insan için şifalandırıcıdır. Sözleriniz hoş, yaklaşım tarzınız kucaklayıcıdır. İşte bütün bunlar değer görmenizi sağlar. İnsanlar sizi dinlerken ne kadar özel birisi olduğunuzu düşünürler. Saat 23:26 Ay-Satürn görünümü, çevremizde bulunan kişilerle ilişkimizi ılımlı, sevgi dolu şekilde düzenlemeye çalışsak da, bir şeyler mecbur olmak, sorumluluklar bizi bir hayli yoruyor. Gönlünüzce bir bayram günü  geçirmeniz dileğimle,  

15 Eylül 2016, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Derin düşüncelerle boğuştuğunuz bir gün. Beklentilerinizin altında yatan gerçekleri bilmenize rağmen, olayları görmezlikten gelmek, sizi geçici olsa da rahatlatıyor. Bugün gizli hesaplar içinde olmanız gerekiyor. Sonradan gelişebilecek olaylara karşı tedbirli olmanızda yarar var. Başkalarına yardım ederken, kendi düzeninizi bozuyorsunuz.

15 Eylül 2016, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İletişimin açık şekilde sürmesi önem taşıyor. Konuşmalarınızın açık ve net olduğundan emin olmalısınız. Aksi takdirde yanlış anlaşılmalar, hatalar veya yanlış yorumlar söz konusu olabilir. Kayıplara neden olabilecek sırların saklanması gerekiyor. Evde olumlu değişiklikler yapmalısınız. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Aldatıcı etkilere, yanıltıcı kişilere dikkat edelim. Pazarlıklar veya anlaşmalar sırasında en ufak detayı kaçırmamalı, hatalara veya yanlış değerlendirmelere izin vermemeliyiz. Duygusal açıdan sert tepkiler verebilir veya fazla cesur olabiliriz. Altından kalkamayacağımız görev ve sorumluluklar almayalım, tutamayacağımız sözler vermeyelim veya boyumuzdan büyük işlere kalkışmayalım derim Niobe'ce. Yarın meydana gelecek Ay tutulması etkilerini bugünden hissettirebilir. Konuyla ilgili Pazartesi günü detaylı bir yazı yazdığım için tekrarlamıyorum, ama okumanızı öneririm Niobe'ce. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

15 Eylül 2016, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sosyal konular gündeminizi meşgul edebilir. Arkadaşlarınızla birlikte olmak isteyebilirsiniz. Gelecek hayallerinizin sizi daha fazla etkileyeceği bir gündesiniz. İş hayatınızda alacağınız destekler beklentilerinizi karşılayabilir. Gün içinde akıcı temalar söz konusu. Tamamlanması gereken konuları sonuca bağlayabilirsiniz.

15 Eylül 2016, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Mesaj... Bugün duygulu ve zarif durumdasınız. Başkalarını incitmemek için kendinizle savaştasınız. Birçok haberi bir arada alacaksınız.

15 Eylül 2016, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Basit fikirleriniz bile geniş ufuklara doğru yol açabilir. Yabancı ülkeler, yurtdışı bağlantılıve görüşmeler bir anda gündeme gelebilir. Eğitim ve bilgi alma kapasiteniz çok yüksek olduğundan kurslara başlayabilirsiniz. Yarım kalan eğitiminize devam etme kararı alabilirsiniz.

15 Eylül 2016, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün karşılaşacağınız bir durum hem duygularınızı hem de kafanızı karıştırabilir. Düşüncelerinizi kendinize saklamanızda yarar var. Ayrıca, düşündüklerinizin doğru olup olmadığını araştırmadan tepki göstermeyin.

15 Eylül 2016, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yaratıcılık gerektiren sosyal medya, pazarlama, eğitim ve reklamcılık konularında başarı grafiğiniz yükselecektir. Sulak yerlere küçük geziler yapıp ruhunuzu dinlendirebilirsiniz.Kardeşleriniz ve komşularınız ile aranızdaki ilişkileri daha sevgi ve empati dolu bir düzeye çıkartabilirsiniz. Yaratıcı ve ilham verici işlerde ilerleme sağlamanız mümkündür. Olgun bir ruh yapısıyla gerekağınızdaki insanlarla gerekse kardeş, akraba ve komşularınızla sempatik yakınlıklar deneyimleyebilirsiniz.

15 Eylül 2016, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni birteklifiyle karşılaşabilirsiniz. Birkaç işi de birarada yapmak zorunda kalabilirsiniz. Bazı sürprizler sizi bekliyor olabilir. Bunlar genelde olumlu sürprizler ve duyduğunuzda hoşunuza gidecek olan gelişmeler. Parasal konularınızın çözümü vereceğiniz kararlara bağlı.

15 Eylül 2016, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 14' 34" R
Ay
Terazi
03° 20' 55"
Merkür
Boğa
03° 55' 11"
Venüs
Boğa
23° 40' 53"
Mars
Koç
13° 50' 29"
Jüpiter
Boğa
28° 17' 27"
Satürn
Balık
17° 59' 58"
Uranüs
Boğa
23° 24' 47"
Neptün
Balık
29° 24' 05"
Plüton
Kova
02° 02' 42"
Chiron
Koç
21° 38' 37"
Lilith
Başak
25° 22' 51"
True Node
Koç
14° 56' 10"
Son Güncelleme : 18/05/2024 20:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>