Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Mayıs 2017, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşamınızda kendinizi güçlü hissedeceğiniz ve duygularınızı net olarak sevdiğiniz insana anlatabileceğiniz bir gündesiniz. Mantığınız duygularınız üzerinde etkili olacaktır ve kararlaırnızda duygusal davranmaktan kaçınacaksınız. Sevdiğiniz kişiyle daha önceden yaptığınız bazı planlarınızı gerçekleştrebileceksiniz. İlginizi çekecek bazı haberler alabilirsiniz ve bunlar sizi duygusal olarak mutlu edecektir. Duygusal anlamda olumlu etkiler altında olmanız tüm yaşamınızı aynı doğrultuda etkileyecektir.

İş yaşamınızda genel olarak hareketlenmenin olacağı bir gündesiniz. Küçük sorunlarınızı bügin çözümleyebilirsiniz veya çözüm yolunda önemli adımlar atabilirsiniz. Düşünceleriniz pratik ve verimli olarak çalışacaktır. Zihinsel faaliyetlerinizde bir artış olabilir. Karşınıza yeni fırsatlar çıkabilir ve hoş sürprizler yaşayabilirsiniz. Özellikle haberleşmelerinizdeki yoğunlaşma sizin için olumlu olacaktır ve girişimlerinizde başarılı sonuçları beraberinde getirecektir. Bugün işiniz konusunda yeni bir teklif alabilirsiniz.

Maddi konularda kişisel gelişiminize yönelik konularda harcamalar yapabileceğiniz bir gündesiniz. Kendinize yeni gelir kapıları açabilirsiniz yada bu konuda çalışmalar yapabilirsiniz.

İçtenlikle yapacağınız bir girişim sizin için olumlu olacaktır. Yeni kararlar almak için uygun bir gündesiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Belli konularda sergilediğiniz rahatlığı duyarsızlık olarak algılayan insanlarla problemler yaşayabilirsiniz. Bu problemlerde, tartışma açan taraf olmamaya gayret gösterin. Bir yakınınızın parasal darlığı sizde üzüntü yaratıyor. Ona karşı beslediğiniz sevgi, sizi harekete geçirecek. Konuyla ilgili birkaç gününüzü alacak yolculuklarınız olabilir.

15 Mayıs 2017, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar saat 05:56 Merkür-Kuzey düğüm görünümü, ailemiz-yuvamız ve finansal konular üzerinde çok dikkatli bir şekilde düşünmemizi sağlıyor. Geleceğimizi önemsiyoruz. Sağlıklı, doyumlu bir hayat için nelere ihtiyacımız olduğunu biliyoruz. Kararlarımızı verirken enine boyuna düşüneceğiz. Hiçbir şeyi risk etmeyeceğiz. Saat 12:50 Ay-Neptün olumlu görünümü, moralinizi yükseltici ve ruhunuzu okşayıcıdır. Şefkat duygunuz ve empatinizle insanların sevgisini kazanırsınız. Kısa süreli bir tesir olmasına rağmen sizler için şifalandırıcı ve rahatlatıcıdır. Saat 13:10 Ay-Jüpiter görünümü, bize kuvvet veren, umutlanmamızı sağlayan, olumlu hislerle hayatı kucaklamamıza vesile olan bir etki. Her işimizde bize kolaylık getiriyor. İyi niyetimizin karşılığı olan güzellikleri bize sunuyor. Saat 23:23 Ay-Pluto kavuşumu, çevrenizde bulunan insanların sizin fikirlerinize, sunduklarınıza, duruşunuza saygı göstermelerini bekleyeceksiniz. Siz kendi doğanıza uygun şekilde toplumsal ilişkilerinizi düzenlemekten yanasınız. Her şey umduğunuzdan daha güzel olsun. Mutlu haftalar dileğimle,

15 Mayıs 2017, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay burcunuzda ilerlemeyi sürdürürken kendinizden daha emin bir duruş sergileyebilirsiniz. Bireysel konulara, işlere ağırlık verebilirsiniz. Sübjektif davranmaktan kaçınmalı, gerçekçi olmaya çalışmalısınız.

15 Mayıs 2017, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygusal anlamda biraz kendinizi soğuk ve tepkisiz bulabilirsiniz. Duygularınızı bugün ifade edemezseniz daha sonra geç olabilir.

15 Mayıs 2017, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kişisel olarak önem verdiğiniz konularda gelişmeler olabilir. Yeni başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz. Gün içinde sorumlu olduğunuz konularda ilerleme kaydetmek için çaba gösterebilirsiniz. Eğitsel konularda bazı karışıklıklar gündeme gelebilir. İfade biçiminize dikkat etmenizde fayda var. Sevdiklerinizle olmak size iyi gelecek.

15 Mayıs 2017, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Planlarınızı son anda uygulamaya koyuluyorsunuz. Ancak bu yoğunluğun içinde sosyal yaşamınızdan ödün vermiyorsunuz. Eğlence ve gezilerinizi ihmal etmiyorsunuz.

15 Mayıs 2017, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, eşiniz, yakın dostlarınız ve ortaklarınızla önemli paylaşımlarda bulunabilir, etkili iletişim kurabilir, seyahatlere gidebilir ve yeni eğitim süreçlerine başlayabilirsiniz. İş hayatınızdaki görüşmelerinizden fayda sağlayabileceğiniz bu süreçte, güçlü kişilerden destek görebilir, ilişkilerinizde yeni kararlar alabilirsiniz.

15 Mayıs 2017, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Haftanız hızlı vedolu başlayabilir. Bu aralar aile hayatınızda yaşadıklarınızdan kaynaklı olarak kendinizi tamamen işlerinize vermek isteyebilirsiniz.

15 Mayıs 2017, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sosyal faaliyetlerinizin hareketlendiği bu devre içinde dikkatiniz biraz zayıf olabilir. Karar vermeniz gereken konuları tekrar düşünmekte fayda var. Karışıklıkların üzerinde fazla durmayın ve olayları büyütmekten kaçının.

15 Mayıs 2017, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Katılacağınız bir arkadaş toplantısında çok eğlenecek ve uzun zamandır birlikte olmadığınız arkadaşlarınızla birlikte olma fırsatı yakalayacaksınız. Bugünlerde yaşamınıza yeni birisi girebilir. Yalnız bu insan sizin gibi otoriter ve bağımsızlığına düşkün. Anlaşmanız size bağlı.

15 Mayıs 2017, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 20' 38" R
Ay
Balık
07° 19' 58"
Merkür
Koç
18° 20' 55"
Venüs
Boğa
04° 42' 17"
Mars
Koç
02° 02' 31"
Jüpiter
Boğa
24° 39' 37"
Satürn
Balık
16° 50' 08"
Uranüs
Boğa
22° 31' 10"
Neptün
Balık
28° 59' 51"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 49' 38"
Lilith
Başak
23° 40' 17"
True Node
Koç
15° 22' 02"
Son Güncelleme : 03/05/2024 10:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>