Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Ekim 2017, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Yeni duygularınıza teslim olmaktan başka çareniz yok. İlk başlarda sandığınız gibi, gelip geçici bir şeye benzemiyor. İlişkinin buralara geleceğini hiç tahmin etmemiştiniz.

Bugün yapacağınız küçük bir toplantı sizi yeniden umutlandıracak, önünüzü yeniden görmenizi sağlayacak. İş yaşantınızda bugünlerde fırsatın biri giderken biri geliyor.

Aile içindeki parasal dayanışmanız büyük para sorunları yaşamanızı engelliyor. Önümüzdeki günlerde masrafa gireceksiniz gibi görünüyor. Ama bu kaçabileceğiniz türden bir masrafa benzemiyor.

Küçük bir gurup halinde konuklarınız olabilir. Muhtemelen kalabalık bir akşam geçireceksiniz. Bir tartışma görünüyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yakında içinizde biriken bir özlemi boşaltacaksınız. İçinizin derinliğindeki sevincin nedeni bu olabilir. Bugünleri size yaratabilecek bir hatanın ilk adımını atmak üzeresiniz. Bu konuda dikkatli olmanız gerekiyor. Bu yanlıştan sadece kendi sağduyunuzla kurtulabileceksiniz. Sizi istemeden, bilmeden hataya yöneltenleri görmeniz gerekiyor.

16 Ekim 2017, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar yeni haftamız saat 11:32 Ay-Neptün karşıtlığında başlıyor. Başak burcunda ilerleyen Ay, bir yandan çevre değişimleri, girişimler için incelemelerde bulunmamızı sağlarken, diğer yandan Neptün, ılımlı bir hava estiriyor. Yenilikte bulunmak mı yoksa eskiye bağlı kalmak mı bizi daha fazla endişelendiriyor bilemiyoruz. Ancak alttan alta bir dürtü, mutlaka bir şeyler yapmalısın diyerek bizi harekete geçiriyor. Saat 14:13 Güneş-Satürn görünümü, tecrübelerimiz, bilgimiz ve deneyimlerimizi biralanında güçlü şekilde ortaya koymamızı destekleyicidir. Hayat bazen insanı nasıl da yoruyor. Hatta umutsuz düşünmemize yol açıyor. Ancak bu görünüm, kendinizden asla şüpheye düşmeden, tüm gücünüzle ileri adımlar atmanızda yardımcı oluyor. Saat 20:44 Ay-Pluto olumlu görünümü, yurtdışı bağlantıları, akademik çalışmalar, tayin ve terfi konuları, insanlarla paylaşım ve farklı düşünceleri olan kişilerle aranızdaki bağlantılar konusunda size güç aşılıyor. Gönlünüze mutluluk, gözlerinize ışıltı, zihninize huzur verici bir hafta geçirmeniz dileğimle,

16 Ekim 2017, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kariyer hayatında 1.5 aydır yaşadığın tıkanıklığın açıldığını fark edebilir, kendine olan güvenini geri kazanabilirsin.

16 Ekim 2017, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hak ettiğin sevgiyi alamadın mı kendini üzme, sorun sen değilsin.

16 Ekim 2017, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün geleceğinizle ilgili konularda kararlar alabilirsiniz. Arkadaşlarınızla birlikte zaman geçirmek keyifli olabilir. Gün içinde sizi güçlendirecek ilişkiler kurabilirsiniz. Bazı konularda dalgın olabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda başarılı olmak için mücadele verebilirsiniz. Kendinizi daha rahat ifade edeceğiniz ortamları seçebilirsiniz.

16 Ekim 2017, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hanım akraba ve arkadaşlarınızla ilgili sorunlar canınızı sıkabilir. Moralinizi bozmayın ve sorunları fazla büyütmeyin. Enerjinizin yükseldiği bir dönemde bulunduğunuz için duygularınızı da yükseltmeyi başarabilirsiniz.

16 Ekim 2017, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Iş hayatınızda ve kariyerinizde destekleyici şartlar, hedeflerinizden ve planlarınızdan emin olmanızı sağlıyor. Yurt dışı, yabancılarla ilgili konular ve seyahatler gündeminize gelebilir.

16 Ekim 2017, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İşinizle ilgili konular önem kazanacak. Siz işinizde kendinizi gösterdikçe çok daha güzel ve güçlü sonuçlara ulaşacaksınız.

16 Ekim 2017, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

7 Kasım'a kadar Terazi buruna geçen Venüs, sizi kariyer alanında bir yıldız yapacak. Bu dönemde yönetsel gücü kuvvetli insanlarla tanışabilir, büyük organizasyonların içine dahil olabilirsiniz. Yeni biryeri açmak için harika bir fırsat var. Ortaklık yapabileceğiniz alanlarda eliniz güçlenir. Sosyal çevrenizi kullanarak pek çok yeni insanla tanışabilirsiniz.

16 Ekim 2017, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Önünüzde zorlu günler var. Mutlu olmak için biraz uğraş vermeniz gerekecek. Fakat bu zorlu günleri atlatmak çok uzun sürmeyecek. Aşk size yardımcı olacak. Eğer seviyor ve seviliyorsanız istediğiniz desteği karşınızdaki insandan fazlasıyla göreceksiniz.

16 Ekim 2017, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
18° 44' 20" R
Ay
Boğa
28° 30' 39" R
Merkür
Koç
22° 34' 20"
Venüs
Boğa
11° 33' 50"
Mars
Koç
06° 19' 16"
Jüpiter
Boğa
25° 58' 06"
Satürn
Balık
17° 17' 24"
Uranüs
Boğa
22° 50' 29"
Neptün
Balık
29° 09' 15"
Plüton
Kova
02° 05' 43"
Chiron
Koç
21° 07' 56"
Lilith
Başak
24° 17' 20"
True Node
Koç
15° 18' 10"
Son Güncelleme : 08/05/2024 23:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>