Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Haziran 2018, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinizin topluluk içinde size karşı biraz özensiz olduğunu sadece siz düşünüyorsunuz. Kendi kendinizi kurup ondan gitgide uzaklaşıyorsunuz. Bu sorununuzu onunla yoluna gitmelisiniz.

İş hayatınızda bugünlerde biraz rahata kavuşmuş görünüyorsunuz. İşe yeni alınan bir eleman sizin yükünüzü oldukça hafifletiyor. Ona karşı dostça duygular da besliyorsunuz.

Günü yaklaşan bir borcunuz var ve bunu kapatmak için bir miktar daha borca girmeniz gerekebilir. Hesabınızı biliyorsunuz. Fakat yan harcamalarınızla ilgili önlemler almanız gerekiyor.

Bir konuya çok gerekli olmadığı halde kafa yoruyorsunuz. Bu konuya zihninizde ayırdığınız zamanı, sizi doğrudan ilgilendiren başka konulara ayırabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çok güvenle ve sıcak duygularla baktığınız biri, bugünlerde zihninizi fazlaca meşgul ediyor. Sebep olduğu bazı sorunlar var, ona karşı bir davranış değişikliği gösterebilirsiniz. Kısa bir süre içinde, sizinle birlikte iki kişiyi daha endişelendirecek bir haber alabilirsiniz. Bu haberle birlikte, içinde olduğunuz bu üçlü ilişki çevrenizde bazı merakların nedeni olabilir.

16 Haziran 2018, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar bayramın ikinci gününe saat 04:47 Merkür-Satürn karşıtlık etkisinde başlıyoruz. İster özel ister diğer kişilerle olsun, ilişkilerimizde hassasız. Bizimle aynı duyarlılığa sahip, koruyucu kollayıcı sahiplenici olan insanları seviyoruz. Partnerimizden sorumlu davranışlar ve ciddiyet bekliyoruz. Bu görünüm etkisinde sadece kişisel değil, yaşadığımız dünyadaki haksızlıklar, kötülükler bizde olumsuz tepkilere neden oluyor. Düşüncelerimizi yazıya, söze dökerek ifade etmeye çalışıyoruz. Duygusuz, ruhsuz ve sadece kendini düşünen kişilere sertçe konuşabilir, tepkide bulunabiliriz. İlişkide sorunlar varsa, gerçekçi olmalıyız. Saat 10:21 Ay-Aslan burcunda, ilgi görmek hoşumuza gider. Evinizin veya kendi ihtiyaçlarınızın karşılanması konuları alabilir. Alışveriş yapmak, iletişimde bulunmak, kısa bir yürüyüş moralinizi yükseltir. Saat 12:46 Ay-Uranüs görünümü, maddi-manevi anlamda kimseye eğilmeden ayakta durmak isteğimizi gösteriyor. Bazen, bir şeylere katlanıyoruz ama bu hoşumuza gitmiyor. Bir değişime öylesine ihtiyacımız var ki. Hani, kimsenin nazını niyazını çekmeyeyim, kendi gücümle ayakta durayım ve gereksiz ne varsa hayatımdan uzaklaştırayım diyoruz. Oldukça gururluyuz. Saat 15:15 Ay-Venüs kavuşumu, son zamanlarda yaşanmış mali ve duygusal sorunların bir kısmını gidermenizde destekçidir. Kısa süreli bir etki olmasına rağmen insanın güveninin yerine gelmesine yardımcı olur. Seçimlerinizi yaparken, çıkarlarınızı öne alarak düşünmenizde yardımcı olur. Bazı satışlardan pirim elde etmenizi, bazı davaların sonuçlanarak rahatlamanızı, kırgınlık duyduğunuz kişilere karşı galip gelmenizi destekleyen bu görünümün tüm Oğlaklara faydalar getirmesini diliyorum. Bu kavuşumun bir başka özelliği de şudur. Hayatın türlü sıkıntılarıyla karşılaşabileceğimiz gerçeğini kabul edip, ayaklarımızın üzerinde durmayı bilmemiz gerektiğidir. Saat 23:25 Ay-Kuzey düğüm kavuşumu, sınırlarınızı belli etmek arzunuzdur. Farkınız bilinsin, gücünüz kabul edilsin istersiniz. Bu sözlerinize yansır. Bayramınız güzellikler içinde geçsin. Her şey gönlünüzce olsun. Kalben sevgilerimle,

16 Haziran 2018, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Beklediğin paranın istediğin zaman olmasa da haftaya eline geçeceği haberini alman içini biraz rahatlatabilir.

16 Haziran 2018, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün özellikle finansal konular üzerine sezgilerinizin sesine kulak vermeniz gerekmekte. Çünkü sizi yanıltacak ve yanlış karar vermenizi sağlayacak bir takım olaylar üzerine harekete geçebilir ve geleceğiniz için hakkınızda iyi olmayacak sonuçlara imza atabilirsiniz. Bugün bu konu üzerinde fazlaca düşünmeniz ve harekete geçmeniz için beklemeniz gerekebilir.

16 Haziran 2018, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yaratıcı uğraşlara zaman ayırmak için güzel bir gündesiniz. Uzaklar ve yolculuklarla ilgili uğraşlar da gündeme gelebilir.

16 Haziran 2018, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sevdiğiniz kişi ile günlük rutin işlerinizi aksatmadan birlikte olmayı başarmanız harika. O da sizi ziyadesi ile taktir ediyor. Sağlık açısından kendinize özen göstermiyorsunuz.

16 Haziran 2018, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Beklediğin paranın istediğin zaman olmasa da haftaya eline geçeceği haberini alman içini biraz rahatlatabilir. Yakın dostlarınla bir araya gelip önemli konular üzerinde yapacağın konuşmalarla dikkatleri üzerine çekeceksin. Eşin ya da sevgilinle ilgili gereksiz kuruntular yapabilir, şüpheye düşebilirsin. İlişkinde son günlerde sıkıntılı günler yaşıyorsun. Sorunlara son vermek adına, kafanı kurcalayan meselelerden arınmalısın. Ailedeki bireylerin hiç olmadıkları kadar eğlenceli olduklarına tanıklık edebilirsin. Bugün aynı zamanda alışverişe çıkabilir, kişisel bakımına zaman ayırabilirsin. Tarzında yapacağın ufak değişiklik, gözlerden kaçmayacak.

16 Haziran 2018, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevdiğiniz insanla birbirinizi anlamakta zorlanabilirsiniz. Organize olan güçlü yapınızla harcamalarınızı ve yapacaklarınızı rahat halledebilirsiniz. Anlayış sizin anahtarınız olmalı.

16 Haziran 2018, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Geleneksel hafta onu aile toplantıları bugün size çok keyif vermeyebilir. Biraz yalnız kalmak ve kendi kendinize vakit geçirmeyi tercih edersiniz. Ama yine de sizsiz aile sohbetlerinin eksik kalması kaçınılmaz. Aile değerlerini korumak, sevgi ve şefkat bekleyenleri sarıp sarmalamak her zaman değerlidir. aile

16 Haziran 2018, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu sıralar çok çekicisiniz. Etrafınızdakilerin gözünü kamaştırıyorsunuz. Sizdeki bu değişiklik birlikte olduğunuz kişiyi çok etkiliyor. Bugünlerde beklediğiniz teklifi yapabilir ve de karşı taraftan alabilirsiniz. İşlerinizi fazla sorun etmeyin çünkü arkadaşlarınız size anlayışlı davranacak.

16 Haziran 2018, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 57' 28" R
Ay
Boğa
01° 48' 50" R
Merkür
Koç
20° 58' 34"
Venüs
Boğa
09° 17' 52"
Mars
Koç
04° 54' 32"
Jüpiter
Boğa
25° 32' 07"
Satürn
Balık
17° 08' 38"
Uranüs
Boğa
22° 44' 05"
Neptün
Balık
29° 06' 13"
Plüton
Kova
02° 05' 59"
Chiron
Koç
21° 01' 57"
Lilith
Başak
24° 05' 05"
True Node
Koç
15° 23' 54"
Son Güncelleme : 07/05/2024 03:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>