Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Mayıs 2016, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal konularda keyifsiz bir gün geçireceksiniz ve iç dünyanızda çeşitli karamsarlıklar yaşayabilrisiniz. Aşk hayatınıza ilişkin küçük bir huzursuzluk yaşayabilir ve sevdiğiniz kişiyle tartışabilirsiniz. Gün içinde duygusal durumunuzla birlikte davranışlarınızda değişim gösterecektir. Genel olarak keyifsiz bir gün geçirebilirsiniz. Bazı planlarınıza ilişkin sorunlar çıkacaktır bunlar sandığınız kadar büyük olmayacaktır ancak bugün çözemeye bilirsiniz. Duygusal konularda yeni bir karar almak için uygun bir günde değilsiniz.

İş yaşamınızda bazı sorunlar yaşayabileceğiniz bir gündesiniz ve geleceğe yönelik bazı kaygılar duyabilirsiniz. Bazı olayların gelişimine karşı kayıtsız kalabilir ve kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz. Genel çevrenizde yada işinizle ilgili konularda sizi rahatsız edici bazı sorunlar olabilir. İşiniz konusunda bir memnuniyetsizlik yaşayabilirsiniz. Gereksiz bulacağınız bazı işlerle ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. Dikkat dalgınlığı yaşayabileceğinizden yeni kararlar almamalı ve girişimlerde bulunmamalısınız.

Maddi konularda dikkatli hareket etmenize rağmen bazı sorunlar yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. Hesapta olmayan bazı harcamalarla karşılaşabilirsiniz ve uzun vadede sizi zorlayacak sorunlarla karşılaşabilirsiniz.

Harekete geçmeniz gerektiğini düşünüyorsunuz ancak bunun için gereken gücü kendinizde bulamayabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sizden çok daha yetersiz insanların sizi ısrarla yönlendirme gayretlerini tetikliyorsunuz. Arkadaşlık konularına gönülden verici yaklaşımınız sizi edilgenleştiriyor. Yaşamınızdaki önemli birinin size bazı uyarıları var. Kırılganlığınız onun cesaretini kırıyor. Yaratmaya çalıştığı fırsatı ona vermeye bakın. Bu uyarılardan yararlanacaksınız.

16 Mayıs 2016, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar saat 12:20 olana dek, yurtiçi, yurtdışı işlerinizi organize edebilir, ulaştırılması gereken evraklarınızı gönderebilirsiniz. Acil olanlara öncelik tanımanızda yarar görüyorum. Saat 12:20-20:32 arası Ay-Boşluk etkisi altında geçecek. Etrafınızdaki her gelişmeyi titizlikle gözden geçirebilirsiniz. Kişisel bakımınız, evinizin alışverişi, evde yapılacak düzenlemeler, temizlik gibi konulara zaman ayırabilirsiniz. Çiçek bakımı, toprakla uğraşma, bitki köklendirme, evcil hayvanınız varsa bakımıyla ilgilenmek, çalışıyorsanız ofis içindeki düzenleme ve yarım kalan işlerin bitirilmesi mümkündür. Saat 20:32  itibariyle Terazi burcunda ilerleyecek Ay geçişi, özel hayatınızda, işinizle ilgili konularda gayet bilinçli bir şekilde düşünülmesini gerektirir. İyi niyetliliğin sınırlarını  iyi çizersek, zihinsel ve bedensel yönden huzura kavuşabiliriz. Her yere yetişemezsiniz. Her sorunu da gözünüzde büyütmemelisiniz. Yeni haftanın sizlere arzu ettiğiniz güzellikleri sunması dileğimle,

16 Mayıs 2016, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Öncelikle maddi konularda zararların olacağı bir zaman dilimidir. Buna daha çok birlikteyaptığınız erkekler sebep olur. Bu süreçte yenikurmak, spekülasyon, kumar, borsa gibi konular ve borçlanmak iyi şekilde sonuçlanmayacaktır. Ayrıca sağlık olarak da karaciğer, bacakların üst kısmı ve varis gibi sorunları ortaya çıkarabilir.

16 Mayıs 2016, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yaşam tarzınızda özgün değişiklikler yapabilirsiniz. Yaşam tarzınızda olumlu değişiklikler yapma şansınız varken kendi kendinize söylenmeyi bırakmanızda fayda var. Sevdiğiniz kişilerle güçlerinizi birleştirebilir ve hayattan keyif almanın yeni yollarını bulabilirsiniz. Duygusal yaşamınız ruhunuzu besliyor. . Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Eleştiri ve şikayetlerin dozunu ayarlamayı gerektirebilecek bir gündeyiz ya da eleştirilere sert karşılıklar vermememizde fayda var. Tepkisel hareketlere, acele hareketlere bağlı sakarlıklara ya da ufak tefek kazalara da dikkat edelim. Ancak, bazı kişilerden yardım alabileceğimiz veya yardım edebileceğimiz koşullar bugün de sürüyor. Ruhsal çalışmalar yapmak, dualar etmek veya kırgınlıklarımızı tedavi için güzel bir hafta sonu aynı zamanda. Enerjimizi özelliklerimizi ortaya çıkartmak ve yeteneklerimizden fayda sağlamak için kullanalım, bu sayede çokhalledebiliriz. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

14 Mayıs 2016, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yeni ufuklara açılmak isteyebilirsiniz. Yeni şeyler öğrenmek için istekli olabilirsiniz. Farklı konulardaki işlere yönelebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerde eksiklikleri tamamlamak için çaba göstereceğiniz bir gündesiniz. Yabancılarla ilişkileriniz gündeminizi etkileyebilir. Zihinsel olarak kendinizi hassas hissedebilirsiniz.

16 Mayıs 2016, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Geçtiğimiz günlerde başınıza gelen kötü olaylar tekrarlanabilir. Bu olay sizi etkilemesin çünkü kısa sürecek. Yeni biri ile tanışıp aşk yaşayabilirsiniz.

16 Mayıs 2016, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde ilişkilerinizde kendinizi ifade ederken daha sakin ve anlayışlı tavırlara ihtiyacınızın olduğu bugün, ilişkide bulunduğunuz insanlar ve ailenizle geçici gerginlikler yaşayabilirsiniz. Motivasyonunuzu yüksek tutmanız gereken bugün, enerjinizi daha yumuşak bir dille ifade etmeye ihtiyacınız var.

16 Mayıs 2016, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Duygularınız kabarabilir, olaylardan farklı biçimde etkilenebilirsiniz. Olumlu duygular ve beklentiler içinde bulunmaya özen gösterin. Bugünden itibaren kendinizi ve çevrenizi zorlamayacak, olayların gelişmesini bekleyeceksiniz. Sevdiğinizle aranızdaki ilişkileri de fazla zorlamayın.

16 Mayıs 2016, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Zihinsel olarak kendinizi hevesli hissettiğiniz bir haftaya başlıyorsunuz. Öğle saatlerine kadar bilgelik gücünüz yüksek olacaktır.Ancak öğleden sonraki süreçte biraz içinize kapanacağınız vakitler deneyimleyeceksiniz. Akşam saatlerinde ise kariyerinizi parlatabileceğiniz fırsatlara sahip bir ruh yapısında olacaksınız. Dengeli davranışlarınız takdir toplayacaktır.Genel olarak ise; bugün Ay saat 11:21‘de boşlukta olacak ve 19:33‘te Terazi burcuna geçecek. Haftanın bu ilk gününde Ay'ın boşlukta ve Başak burcunda olması dikkat göstermeniz gereken işlerde biraz daha gayret göstererek çalışmanıza neden olabilir. Ne kadar detaya ve derine inmek isteseniz de yavaş bir ilerleme kaydedebilirsiniz. O nedenle fazla strese ve telaşa kapılmadan eldeki işlere odaklanmak bir kerede bir işi halletmeye çalışarak akışta kalmakta yarar var.Ay'ın boşluktan çıkacağı ve Terazi burcuna geçeceği akşam saatlerinde endişe ve streslerinizden arındığınız daha çok sosyalleşme ihtiyacı hissederek gezme, eğlenme, arkadaşlarla, sevdiklerinizle veya eşinizle program yapmak isteyeceğiniz bir gündesiniz. Ay Terazi günleri oldukça sosyal, hareketli ve ilişkilerin ön planda olduğu zamanlardır.İş bağlantıları kurmak,yemekleri veya tanıtım işleri yapmak, her türlü sosyal organizasyonu düzenlemek ve arkadaş çevrelerinizle bir arada olmak için çok uygun günlerdendir. İnsanları arayıp konuşabilirsiniz. Yapacağınız ziyaret ve görüşmeler varsa bu güne planlayabilirsiniz. Daha medeni, uyumlu, orta yolu bulma arzusu taşıdığınız enerjiler olacaktır.

16 Mayıs 2016, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Uzun süredir kafanızda olan bir konu çözüme ulaşacak. Bir yakınınıza ya da dostunuza yardımınız olacak. Toplum yaşamınızda ve aşkta başarılı olacaksınız. Duygularınız kabaracak. Seviyor ve seviliyorsanız bütün kuşku ve kuruntulardan sıyrılarak büyük bir mutluluğa erişeceksiniz.

16 Mayıs 2016, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 08' 36" R
Ay
Terazi
02° 07' 27"
Merkür
Boğa
03° 46' 42"
Venüs
Boğa
23° 33' 15"
Mars
Koç
13° 45' 45"
Jüpiter
Boğa
28° 15' 60"
Satürn
Balık
17° 59' 34"
Uranüs
Boğa
23° 24' 25"
Neptün
Balık
29° 23' 56"
Plüton
Kova
02° 02' 44"
Chiron
Koç
21° 38' 19"
Lilith
Başak
25° 22' 10"
True Node
Koç
14° 56' 03"
Son Güncelleme : 18/05/2024 17:41

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>