Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Ocak 2015, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Kötü tecrübelerin sizi bilediği şeklinde savunmalarınız var. Oysa çevrenizde bu kadar anlaşılır olmayan başka nedenleriniz olduğu düşünülüyor. Aşk ilişkilerinde kuşkuyla bakılan bir görüntü veriyorsunuz.

Bugün sıradan bir gün gibi görünse de, içinde barındırdığı sürprizleri beklenmedik şekilde ortaya çıkartabilir, hazırlıklı olun. İsteksiz katılacağınız bir görüşme size beklenmedik kazanımlar sunacak.

Yakında para içerikli kent dışı yolculuklarınız olabilir. Kendinize yönelik harcamalarınızı, sadece kendinizin inandığı gerekçelerle savunma altına almaya çalışmamalısınız.

Yapıcı eleştirilere açık olun. Bugünlerde size belli konularda çok yararı olacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ailenizle ilişkileriniz, yakın çevrenizin müdahalelerine çok açık görünüyor. Buna her yerde açık açık konuşarak siz de zemin hazırlıyorsunuz Kişisel zevklerinize önem veriyorsunuz. Bu öneme belli sınırlar çizmeniz, birtakım ilişkilerinizde kaçınılmaz gereklilik gibi görünüyor. Yakın dostlarınızdan alacağınız bazı duyumlar, size bugünlerde yön verebilir.

16 Ocak 2015, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar saat 01:52-10:01 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Bu süre içinde  aşırı uçlarda düşünürüz. Sözlerimiz keskindir. Tutkularımız bizi yönlendirir. Hayatımıza kalıcı bir şekil verme dürtümüz  yoğunlaşır. Saat 10:01 itibariyle gün boyu etkili olacak, Ay-Yay burcu geçişi, her zorluğun üstesinden gelebilecek inanç ve iyimserliğin işaretçisidir. Geçici çözümler yerine yarınlarınızı garanti altına alabilecek işler üzerinde düşünürsünüz. Saat 14:11 Ay-Satürn kavuşumu, bize uymayan ancak kabullenmekte zorlandığımız bir takım meseleleri içe dönerek düşünmemizi sağlıyor. Kafamızın içinde sorular cevap bulmadan rahat etmemiz mümkün değil gibi. Aslına bakarsanız, biraz da biz kendi kendimize yükleniyoruz bu saatlerde. Öylesine kritik ediyoruz ki bir çok konuyu, biraz rahatlasak, şöyle sakinleşsek her şey düzelecek gibi. O zaman deneyelim lütfen. Saat 15:50 Ay-Mars ve saat 20:26 Ay-Neptün zorlayıcı görünümleri doğru bildiğimiz bir çok yanlışı hissetmemizi sağlıyor. Hatta ne kadar çok zaman kaybetmişim diye içimizden geçiriyoruz. Ancak yok mu şu sorumluluk, vicdan duygumuz, ister istemez bizi bağımlı kılmış bir çok insana. İşte bütün bunları hatırlıyoruz. Yakınlarımızı, işimizi gücümüzü her şeyi gözden geçiriyoruz. Artık akıllanmalıyım diye içimizden geçiriyoruz.Günün gelişmeleri yüzünüzü gülümsetici, gönlünüzü ferahlatıcı olsun. Sevgiler her dem sizlerle beraber olsun. Canı gönülden sevgilerimle,

16 Ocak 2015, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş ilişkilerinizde kişiliğinizin ön planda olmasına özen göstermenize rağmen, kimseyi kırmadan, insanları kaynaştırmak adına bazı organizasyonlar yapıyorsunuz. Kuralları ve kuralcılığı hiç sevmiyorsunuz.. Bugün, güçlü enerjiniz sayesinde hedeflerinizde yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Geçmişle hesaplaşmayı bırakın artık.

16 Ocak 2015, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yakın çevre ilişkilerinizde(komşular, kardeşler, teyze, hala, kuzen v.b akrabalar) zaman zaman zorlanmalar veya problemler yaşayabileceğiniz iki haftalık süreçtesiniz. Tüm burçlar için gün geneli: Güçlü konumdaki kişilerle ilişkilerimizde zorlanmalara veya düşmanca tavırlara açık ya da otorite konumundaki kişileri zorlayabilecek, rekabet içeren ilişkilerin gündeme gelebileceği, riskli aktivitelerden kaçınılması gereken ya da bazı alanlarda kısıtlanmış veya engellenmiş hissedebileceğimiz iki günlük süreçteyiz(yarın daha fazla etkili aslında). Sabah saatlerinde birbirimizi anlamakta ve sevmekte zorlanabiliriz. Aşırılıklardan ve her alanda abartılı tavırlardan(çok konuşmak, çok yemek veya içmek, fazla iddialı olmak, aşırı şovenizm v.b) kaçınmamız gerekiyor. Akşam saatlerinde daha dengeli diyaloglar kurmak ve anlaşabilmek mümkün olabilir. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

15 Ocak 2015, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Pek çok konuda daha dikkatli olmanız lazım. Sizin dışınızda gelişebilecek olaylara hazır olmalısınız. Zira ortaklaşa alanda değişebilecek şartlar sizi yeni kararlara itebilir. Duygusal tepkileriniz ilişkilerinize olumsuz yansırken. Yanlış karar alma riskiniz çok fazla. Ortak bir zeminde buluşacağınız yeni projeler öne çıkarken, ikili ilişkilerinizde yapıcı olmalısınız.

16 Ocak 2015, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendiniz le barışıksınız. Özgüveninizin olumlu yansıyacağı görüşmeler yapacaksınız. Fiziksel değişiminiz için planlarınız varsa bugün uygulamayın.

16 Ocak 2015, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde geçmişe ait konular gündeminizi meşgul edebilirken, enerjinizi ve motivasyonunuzu arttıracak doğal ve sakin yerlerde bulunmak ve dinlenmek size iyi gelecektir. Kadınlarla ilişkilerinizde yanlış anlaşılmalara açık bir zamandan geçmektesiniz.

16 Ocak 2015, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Halinizden duyduğunuz büyük memnuniyet sizi biraz gevşetebilir ve sorumluluklarınızı ihmal etmenize sebep olabilir. Maddiyat ile ilgili konuları ve hayatınızın gerçeklerini göz ardı etme eğilimi gösterebilirsiniz. Sevindirici bir haber gelebilir.

16 Ocak 2015, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 23' 24" R
Ay
Terazi
05° 09' 30"
Merkür
Boğa
04° 07' 44"
Venüs
Boğa
23° 52' 09"
Mars
Koç
13° 57' 27"
Jüpiter
Boğa
28° 19' 37"
Satürn
Balık
18° 00' 34"
Uranüs
Boğa
23° 25' 19"
Neptün
Balık
29° 24' 17"
Plüton
Kova
02° 02' 38"
Chiron
Koç
21° 39' 04"
Lilith
Başak
25° 23' 52"
True Node
Koç
14° 56' 20"
Son Güncelleme : 18/05/2024 23:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>