Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Ekim 2017, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Onun aşka dair değişik görüşleri size güven vermiyor. Ondan hoşlanıyor, ama duygularınızın daha ilerilere gitmemesi için kendinizi baskılıyorsunuz. Buna güvensizliğiniz neden oluyor.

Önümüzdeki günlerde sevineceğiniz bir gelişme olabilir. İş ilişkilerinizde bazı sorunlarınız var. Bu sorunlarıhayatınız dışında arkadaşlarınızla paylaşıyor, yanlış bir yerde çözümler arıyorsunuz

Kazancınızı emeğinizin karşılığı olarak yeterli görmüyor, çıkış yolları arıyorsunuz. Önemli miktardaki borcunuzu gününde ödeyemeyeceksiniz gibi görünüyor. Bu sizi bugünlerde çok düşündürüyor.

Birkaç kişiyi ortak etmeniz gereken bir kararı, tek başınıza vermek üzeresiniz. Bu kararı tek başınıza verip sonradan sorumluluğunu üstlenebileceğiniz koşullara sahip değilsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aileden birinin sorumluluk aldığı bir işte, ona yardımcı olma niyetiniz var. Bugün, yarın bazı plan değişiklikleri yapabilirsiniz. Koşulların umulmadık biçimde değişim göstermesi, buna neden olacak. Koşullara anında uyum gösterme yönünde pek yetenekli görünmüyorsunuz, ama bu kez bu konuda eli çabuk davranacaksınız.

17 Ekim 2017, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar, 17 Ekim (saat 10:58)-5 Kasım (saat 22:19) tarihleri arasında Merkür-Akrep burcunda ilerleyecek. Sosyal ilişkiler, hedeflerimiz, eğitim ve ticari konular, çalışma hayatımızla ilgili meseleleri yine derinlikli bir şekilde gözden geçireceğiz. Etrafımızdaki her şeyi gözlem altına alacağız. Bilinenle, görünenle yetinmeyeceğiz. Öyle pek ılımlı bir iletişimde bulunmayız. İnceleriz, işimize gelirse uygularız. Maddi ve manevi anlamdaki değerlerimizi muhafaza ederiz ve kaybetmek istemeyiz. Genelde bu süreçte sorumluluklar ağır basabilir. Hem dışarıda hem günlük tempoda hem de yenilik içeren işlere, soru işaretiyle yaklaşıp, netleşmesini bekleyeceğiz. Merkür-Akrep geçişinin arzu ettiğiniz gelişmelere vesile olması dileğimle,

17 Ekim 2017, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Eğer ilişkisi olan bir Oğlaksan, birlikteliğin adına başlangıçlar yapmak isteyebilir, geçmişe sünger çekebilirsin.

17 Ekim 2017, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İnsanlara doğru değer ver, hak etmeyenleri sil.

17 Ekim 2017, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ilgilendiğiniz konular üzerine daha fazla yoğunlaşabilirsiniz. Yeni ve farklı şeyler öğrenmek isteyebilirsiniz. Yaşadığınız olaylarda algılamakta zorlanabilirsiniz. Yabancılarla ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Yolculuk planlarınızda değişiklikler söz konusu olabilir. İşlerinizde aksamalar ve beklemeler olabilir.

17 Ekim 2017, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün Merkür'ün burç değiştirmesiyle birlikte arkadaşlarınızla fikirlerinizi tartışabilir, yolculuklar yapabilir, birlikte planlar oluşturabilirsiniz. Toplu fikir jimnastiği açısından uygun bir dönem başlıyor. Arkadaşlık çevrenizi genişletebilirsiniz.

17 Ekim 2017, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca etkin olan Ay Merkür 120 si ile kendi ruhunuza ve hayattan beklentilerinize odaklanmak, ilişkilerinizi ve hayatınızı güzelleştirmek için neler yapabileceğinizi değerlendirmek, kişisel gelişim, enerji çalışmalarından faydalanmak için ideal bir gündesiniz. Bugün yüksek beklentilere girmek yerine evrenin işleyişine güvenmek faydalı olacaktır. Akşam saatlerinde etkin olan Ay Güneş uyumu ile evinizde huzuru bulabilir, değer verdiğiniz insanlarla kalabalık olmayan ortamlarda keyifli vakit geçirebilirsiniz.

17 Ekim 2017, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Organizasyona yönelik işlerinizde, sosyal ortamlarda yeteneklerinizi ve becerilerinizi sergileyeceksiniz. Bu dönemde ayrıca arkadaşlarınızla paylaşımlarınız artabilir.

17 Ekim 2017, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün üç senedir uğraştığınız bir konuyu sonuçlandırabilir. Bitirmek istediğiniz bir şey hayatınızdan tamamen çıkarabilirsiniz. Önünüze çıkan yeni kariyer fırsatları sizi heyecanlandıracak. Uzun soluklu yeni bir ortak çalışmaya dahil olabilirsiniz.

17 Ekim 2017, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kendini üstün görme gibi burcunuzun olumsuz özelliklerini takınma eğiliminde olduğunuz görülüyor. Bu tip davranışlarla takdir edilmekten çok, çevrenizdekilerin nefretini kazanacağınızı hiç unutmayın. Aklınız fikriniz uzun zamandır gerçekleştirmek istediğiniz bir projede.

17 Ekim 2017, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
18° 44' 45" R
Ay
Boğa
28° 36' 36" R
Merkür
Koç
22° 34' 43"
Venüs
Boğa
11° 34' 20"
Mars
Koç
06° 19' 35"
Jüpiter
Boğa
25° 58' 12"
Satürn
Balık
17° 17' 26"
Uranüs
Boğa
22° 50' 30"
Neptün
Balık
29° 09' 16"
Plüton
Kova
02° 05' 43"
Chiron
Koç
21° 07' 57"
Lilith
Başak
24° 17' 23"
True Node
Koç
15° 18' 09"
Son Güncelleme : 09/05/2024 00:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>