Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Kasım 2015, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinizdeki monotonluk sizi rahatsız etmiyor. Her şeyi olduğu gibi bu konuyu da düşünmek partnerinize düşüyor. O ilişkinize bir hareketlilik getirmek için elinden gelini yapıyor. Sizin de ona yanıt vermeniz gerekiyor.

Sözle takdir ediliyorsunuz ama işteki başarınızın parasal karşılığından pek memnun sayılmazsınız. Önümüzdeki günlerde bu sorununuzu dile getireceğiniz bir zemin bulabilirsiniz.

Para harcarken kendinizi biraz daha denetlemeniz gerekiyor. Dışarıda harcadığınız paranın yarısını evinize harcamıyorsunuz. Harcamalarınızı kısmanız için evinizde daha çok zaman geçirmeniz gerekebilir.

Son günlerde kendinize yeteri kadar özen göstermiyorsunuz. Kendinize zaan ayırmaya bakın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Arkadaş çevrenizle yaşadığınız sosyallik zamanınızın çoğunu alıyor. Onlarla zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorsunuz. Arkadaşlarınızla yaşadığınız tatminkar ilişki nedeniyle gözünüz başkalarına kapalı. Aile çevreniz sizi ihmalkar buluyor. Onlarla ilgilenmediğiniz, onları arayıp sormadığınız söyleniyor. Bugünlerde yaşanacak bir aile toplantısında bunlar yüzünüze de söylenebilir.

18 Kasım 2015, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar Çarşamba günümüz, saat 03:59 Ay-Venüs arasındaki olumlu görünümle başlayacak. Bu enerji, duyarlı, nazik bir şekilde bize yanaşılması ve duygularımıza saygı gösterilmesi arzumuzun işaretçisidir.Saat 15:55 Ay-Uranüs arasındaki olumlu görünümü, hangi konuda olursa olsun kısıtlanmaktan pek hoşlanmadığınızın göstergesidir. Bir yandan güvenli olanı elde tutmak diğer yandan farklı bir şeyler yaparak hayatınızı renklendirme ihtiyacınız yoğundur.  Gün boyu etkili olacak Ay-Kova burcu geçişi, ister bir projenin bizzat yaratıcısı siz olun,  isterseniz birilerinin hazırladığı projeye dahil olun fark etmez. Farklı seçenekleriveya özel yaşamınızda ele alarak, şu anki mevcut meselelerinizi kolayca çözüme bağlayabilirsiniz.  Bazılarınız karşı cins üzerinde etkili olmak ve  güçlü çekiciliğinizle ilgi uyandırmak isteyebilir. Nitekim ışıl ışıl parlayan gözleriniz, her istediğinizi sevgilinize kabul ettirebilmenizi sağlayabilir. Parasal harcamalar güne damgasını vuracağa benziyor. Hoşunuza giden bir şeyi fiyatı hiç fark etmez alırsınız. Gün boyu içinizden geçirdiğiniz, yürekten istediğiniz her şey sizinle olsun. Gönülden sevgilerimle,

18 Kasım 2015, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bu günlerde işlerin yolunda gitmesini ya da daha hızlı ilerlemesini istiyorsanız, risk almanız gerekebilir. Bunun için yaratıcı ve maceracı yönünüzü kullanırsanız güzel sonuçlar elde edebilirsiniz.

18 Kasım 2015, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Fikirlerinize katılmayan veya söylenilen her şeyin tersini savunan kişileri ikna etmek için çaba harcamanız gerekebilir. Uyumsuzlukları giderme veya sizin bakış açınızı anlamalarını sağlama şansınız yüksek olabilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Hayaller, kafa karışıklıkları ve idealler gezegeni Neptün'ün direkt harekete geçişi, aslında bugünden itibaren hayallerimizi gerçeğe dönüştürmemize hayata geçirmemize yardım etse de, sadece birkaç gün için, bizi biraz dalgın, unutkan ruh haline geçirebilir(aslında hafta başından beri biraz etkisini kararsızlıklar, şüpheler veya belirsizlikler olarak hissetmiş olabilirsiniz). Sabah, öğlen ve öğle sonrası saatlerde, ikili ilişkilerimizde olumlu saatlerde olacağız. Yenileyici etkiler ya da değişik alanlarda ilerleme başlıkları devrede ya da heyecan veren gelişmeler var. Sular ve sıvılarla ilgili başlıklar uzun zamandır olduğu gibi önümüzdeki dönemde de devrede olabilir bu arada ekleyelim Niobe'ce. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

18 Kasım 2015, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün cüzdanınızı ilgilendiren maddi konularla daha fazla uğraşabilirsiniz. Yeteneklerinizi geliştirmek isteyebilirsiniz. Kendiniz için yeni deneyimlerde bulunmak sizi yenileyebilir. İş hayatınızda alacağınız destekler sorumlu olduğunuz işlere yeni bir yön kazandırabilir. Gün içinde parasal konularda ufak değişiklikler yapabilirsiniz.

18 Kasım 2015, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Dertleşmeye ihtiyacınız var. Bunu ne kadar istesenizde ya kimselere güvenmiyorsunuz ya da detaylara girmeden anlatabiliyorsunuz.

18 Kasım 2015, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca aşk hayatınız ve çocuklarınızla ilişkilerinizde keyifli bir enerji sözkonusu iken, sevdiklerinizle mutlu zaman geçirebilir, birlikte program yapabilir, sevildiğinizi daha yoğun hissedebilirsiniz. İş görüşmeleri açısından başarılı bir zamandasınız.

18 Kasım 2015, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İletişim konularında ve yakın çevrenizdeki insanlarla olan bağlantılarınızda çektiğiniz sıkıntıların geride kaldığına şahit olabilirsiniz. Maddi konularda ilişkilerinizi devreye sokun.

18 Kasım 2015, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Mevki, statü sahibi kişilerden destekler alabileceksiniz. Yeni farklı ilginç konular hakkında kitaplar alabilir, araştırmalar yapabilirsiniz. Yurt dışı, yabancılarla ilgili işler, konular, alış-verişler gündeme gelecektir. Evinizde,yerinizde elektronik-elektrikli cihazlarla sorun yaşama potansiyeliniz çok yüksek olacaktı

18 Kasım 2015, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bazı olaylar moralinizi daha da yükseltecek. Girişimde bulunduğunuz konu hakkında olumlu gelişmeler olduğunu anlayacak ve daha büyük bir istekle çalışacaksınız. Sevdiğinizle aranızdaki ilişki daha sıcak olacak.

18 Kasım 2015, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 25' 48" R
Ay
Terazi
05° 39' 08"
Merkür
Boğa
04° 11' 10"
Venüs
Boğa
23° 55' 14"
Mars
Koç
13° 59' 21"
Jüpiter
Boğa
28° 20' 12"
Satürn
Balık
18° 00' 44"
Uranüs
Boğa
23° 25' 27"
Neptün
Balık
29° 24' 21"
Plüton
Kova
02° 02' 36"
Chiron
Koç
21° 39' 12"
Lilith
Başak
25° 24' 09"
True Node
Koç
14° 56' 23"
Son Güncelleme : 19/05/2024 00:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>