Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Şubat 2017, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün, partnerinizle ilişkinizin ters gittiğini görerek üzüleceksiniz. Partnerinizin anlayışsızlıklarıyla karşılaşmanız olasılığı var. Bu sebeple onunla aranızda bazı münakaşalar geçebilir , dargınlık yaşayabilirsiniz.

İş yaşamınızda zihinsel olarak son derece üretken olacaksınız. Birlikteyaptığınız insanlara değişik açılardan yaklaşarak istediklerinizi elde edebiliyorsunuz.

Ev içinde beklenmedik bir durumdan dolayı aşırı masraflar yapmak zorunda kalabilirsiniz, fakat gereksiz lüks harcamalarınızda olabilir. Harcamalarınız konusunda biraz daha dikkatli olmalısınız.

Sakarlığınız nedeniyle ufak tefek kazalara neden olabilirsiniz. Daha dikkatli ve sabırlı olmaya çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yurtdışından sevindirici bazı haberler söz konusu. Sevinci ve özlemi bir arada barındırdığınız karmaşık duygular içine girebilirsiniz. Sağlık konularında geçici hareketlenmeler olabilir. İkili bir ilişkinizde sonradan beliren ketum davranışlar, sizi bu ilişkiyi yeniden değerlendirmeye yönlendirecek. Bu tavrınızı bir kolaycılık olarak görüp bu ilişkiye şans tanıyabilirsiniz.

18 Şubat 2017, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar, 18 Şubat-20 Mart arasında etkili olacak Güneş-Balık burcu seyir dönemi, eğitimdenhayatınıza, başkalarıyla olan her türlü ilişkinizden, yaşamı ele alış biçiminize kadar her konuda hassasiyetin yükseldiği zamandır. Hayal gücümüz ön plandadır. İnandığımız bir alana, kişiye, olguya kendimizi adamaya hazırızdır. Dönemin kendi içindeki özelliği bizi gerçekçi düşünmekten alıkoyabilir. Onun için tabii ki şartlarınızı zorlamamaya, sınırları aşan bir fedakarlıkta bulunmamaya, kolay etki altında kalmaya da özen göstermek lazımdır. Oğlaklar her ne kadar gerçekçi ve aklı başında insanlar olsalar da, aslında gizli duygusal bir yapıları vardır. Bu da onların, bazı kötü niyetli ve bencil insanlar tarafından üzülmelerine neden olur. Demek oluyor ki, dikkati de elden bırakmayacağız. Saat 21:52 itibariyle gün boyu etkili olacak, Ay-Yay burcu geçişi, her zorluğun üstesinden gelebilecek inanç ve iyimserliğin işaretçisidir. Geçici çözümler yerine yarınlarınızı garanti altına alabilecek işler üzerinde düşünürsünüz. Saat 22:33 Yay-Balık burçları arasında oluşacak sondördün, bazı işlerin yoluna konulması için bugün yapılacak görüşmeleriniz veya girişimleriniz için her noktayı iyice gözden geçiriniz. Huzur ve mutluluk her dem bizlerle beraber olsun. Canı gönülden sevgilerimle,

18 Şubat 2017, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bir haberle tedirgin olabilirsin. Soğukkanlılığını koruyarak, kuruntuları bırakıp sonuçlarını bekleyebilirsin.

18 Şubat 2017, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Anne ile olan iletişimlerde rekabetçi tavırlardan uzaklaşın. Sosyal ortamlarda ve organizasyonlarda bulunmanız gereken programlar size iyi gelecektir. Kariyerinizde Jüpiter şansının bereketini hissedebileceğiniz özel bir gün.

18 Şubat 2017, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sezgilerinize kulak vermeli ve kendinizi gereksiz yere kısıtlamamalısınız. Yeni şeyler öğrenmeye açık durun.

18 Şubat 2017, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayatı bir üst pencereden görmeye çalışıyorsunuz. Tecrübeleriniz sizi olgunlaştırdı. Birileri mutluluğunuza engel olmak isteyebilir ama savaşın kazanan siz olacaksınız.

18 Şubat 2017, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, eşiniz, yakın dostlarınız ve ortaklarınızla önemli paylaşımlarda bulunabilir, etkili iletişim kurabilir, seyahatlere gidebilir ve yeni eğitim süreçlerine başlayabilirsiniz. İş hayatınızdaki görüşmelerinizden fayda sağlayabileceğiniz bu süreçte, güçlü kişilerden destek görebilir, ilişkilerinizde yeni kararlar alabilirsiniz.

18 Şubat 2017, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kimliğinizi, yakın çevre, akrabalar ve komşular alanında göstermeye başlıyorsunuz. Satış, pazarlama, reklam ve yayıncılıkla uğraşanlar için aktif olacakları bir dönem başlıyor.

18 Şubat 2017, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bazı gelişmeler yüzünden sıkıntı duyabilirsiniz. Son derece duygusal ve alıngan bir tutum içine girmeniz mümkün. Parasal konularla ilgili sıkıntılarınız giderek azalıyor. Sevdiğinizin desteğini alacaksınız.

18 Şubat 2017, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizde gerçekleşen çatışmalar veya ikili ilişkilerinizde yaşadığınız gerilim, gününüzü biraz huzursuz kılabilir. Olaylara müdahale etmemeli, herşeyin dışında kalmaya çalışmalısınız. Kendi köşenize çekilin ve dikkatinizi işlerinize yoğunlaştırın.

18 Şubat 2017, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 01' 49"
Ay
Kova
18° 06' 23"
Merkür
Koç
17° 36' 54"
Venüs
Boğa
03° 02' 11"
Mars
Koç
00° 59' 58"
Jüpiter
Boğa
24° 20' 36"
Satürn
Balık
16° 43' 11"
Uranüs
Boğa
22° 26' 30"
Neptün
Balık
28° 57' 27"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 45' 06"
Lilith
Başak
23° 31' 16"
True Node
Koç
15° 20' 39"
Son Güncelleme : 02/05/2024 01:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>