Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Mart 2015, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Melankoli içindesiniz, bu sizi hırpalıyor. Reddedilme korkunuzu yenmeniz gerek. Bu günler içinde yakalayacağınız fırsatları değerlendirebilirseniz, her şey yoluna girecek.

İlginizi dağıtan konulardan uzaklaşın. Performansınızı yükseltecek gelişmeleri fark edemiyorsunuz. Çelişki yaşadığınız ilişkilerde düzelme belirtilerini bugünlerde hissedeceksiniz.

Olumlu gelişmelere hazır olun. Sabırlı davrandığınız gelişmeler yakında yüzünüzü güldürebilir. Değişik etkilenmeler altında vereceğiniz bir karar, size kazandıracak.

Bir konuda, onaylanmak anlamında yakınlarınızdan beklediğiniz desteği göremeyeceksiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çeşitli işbirliklerine girebileceğiniz ve ortak çalışmalar yapabileceğiniz bir gündesiniz. Ancak bu çalışmalarda oldukça dikkatli olmalı ve konulara temkinli yaklaşmalısınız. İkili ilişkilerinizde çeşitli gerginlikler oluşabilir ve küçük sorunları kafanızda büyütebilirsiniz. Akşam saatleri ise daha çok iç dünyanıza döneceksiniz ve olayları yeniden değerlendireceksiniz. Kendinizi psikolojik olarak baskı altında hissedebilirsiniz ve bu kararlarınızı etkileyecektir.

19 Mart 2015, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar Perşembe günümüz saat 01:44 Ay-Neptün kavuşumuyla başlayacak. Ilımlı davranışlarımız etrafımızdaki kişileri de rahatlatıcıdır. Bu enerjinin etkisi altında huzursuzluktan uzak, kendimizle ve dünya ile barışık, hayatı güzel yanlarıyla ele alarak günü karşılayabiliriz. Şefkat ve yardım severliğiniz bir çok insan için şifalandırıcıdır. Sözleriniz hoş, yaklaşım tarzınız kucaklayıcıdır. İşte bütün bunlar değer görmenizi sağlar. İnsanlar sizi dinlerken ne kadar özel birisi olduğunuzu düşünürler. Saat 03:28 Ay-Merkür kavuşumu, çevrenizle empatide bulunacağınız, fedakarca insanlara yanaşabileceğiniz, sertlikten, restleşmelerden uzak durmak istediğinizi gösteriyor. Gerek günlük hayatta gerekse çalışma ortamındaki kişilerle olan ilişkinizi gözden geçirebilirsiniz. Saat 13:18 Ay-Pluto görünüm etkisiyle,  çevrenizde bulunan kişileri gayet rahatlıkla etkileyebilir, bir mıknatıs gibi kendinize çekebilirsiniz. Gün boyunca  mutluluk  sizinle olsun. İşlerinizde kolaylıklar ve hayatınızda güzellikler  dileğimle,  

19 Mart 2015, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, organizasyonlar konusunda oldukça başarılısınız. Etrafınızdaki kişileri yönlendirme konusunda önemli aşamalar kaydediyor ve bundan büyük keyif alıyorsunuz. Çevrenize karşı mantıklı yaklaşımlar içinde olmanız, başarı grafiğinizi yükseltiyor. Bugün, seyahat planları yapabilir ve bilgilerinizi kullanacağınız konularla karşı karşıya kalabilirsiniz.

18 Mart 2015, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Geçtiğimiz Pazar günü de yazdığım gibi, biraz gergin açılar var gökyüzünde. Dolayısıyla, sorunlu ilişkileri zorlamak veya problem çıkarabileceğini düşündüğünüz konularda anlaşmaya çalışmak ya da pazarlıklar yapmak için önümüzdeki Pazar gününe kadar beklemek daha doğru olabilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Engeller, ifade zorlukları, yanlış anlaşılmalar, stresli koşullar, baskı yaratan durumlar söz konusu olabilir. Olumsuzluklardan kaçınmak için risk almaktan, ani tepkilerden, riskli yerlerden ve kişilerden uzak durmakta fayda var. Ancak, Ay'ın Pluton ve Merkür'le olumlu açıları çevremizdeki kişilerle etkin iletişim kurmamızı kolaylaştırabilir, akıcı bir gün geçirmemize ve güçlü konumdaki kişilerden yardım veya destek görmemize olanak tanıyabilir. Akşam saatlerinde, kendimizden çok başkalarını düşünüp, fedakarlık yapma arzumuzun arttığını gözlemleyebiliriz. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

19 Mart 2015, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Pek çok konuda daha dikkatli olmanız lazım. Sizin dışınızda gelişebilecek olaylara hazır olmalısınız. Zira ortaklaşa alanda değişebilecek şartlar sizi yeni kararlara itebilir. Duygusal tepkileriniz ilişkilerinize olumsuz yansırken. Yanlış karar alma riskiniz çok fazla. Ortak bir zeminde buluşacağınız yeni projeler öne çıkarken, ikili ilişkilerinizde yapıcı olmalısınız.

19 Mart 2015, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Gereklilik... Her şeyin yerli yerinde, planlı ve programlı hareket etmesini istiyorsunuz. Bu tutucu tavırlarınız yanınızdaki kişiler için elverişli sayılmaz bilmelisiniz.

19 Mart 2015, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugünhayatınızda başarılı toplantılar gerçekleştirebilir, kariyer gelirlerinizle ilgili olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Sosyal ortamlardan davetler alabilir, arkadaş çevrenizle keyifli zaman geçirebilirsiniz. Özel hayatınızda geleceğe yönelik sahiplenici konuşmalar yapabilir, birbirinize bağlılığınızı daha rahat ifade edebilirsiniz.

19 Mart 2015, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İşlerinizle ilgili bazı yeni gelişmeler, size memnuniyet verecek nitelikler taşıyabilirler. Dışarıdan destek aldığınız kişiler veya işlerinizi yönlendiren insanlarla da olumlu iletişim kurup, faaliyetlerinizi daha verimli hale getirebilirsiniz.

19 Mart 2015, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
23° 36' 39" R
Ay
Aslan
05° 50' 45" R
Merkür
Koç
27° 49' 59"
Venüs
Boğa
17° 46' 11"
Mars
Koç
10° 10' 45"
Jüpiter
Boğa
27° 09' 25"
Satürn
Balık
17° 40' 09"
Uranüs
Boğa
23° 08' 02"
Neptün
Balık
29° 17' 09"
Plüton
Kova
02° 04' 30"
Chiron
Koç
21° 23' 57"
Lilith
Başak
24° 50' 53"
True Node
Koç
14° 54' 16"
Son Güncelleme : 14/05/2024 00:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>